/expired/
2 x dedicated live dealers wanted - 21 sept 2013
Collapse
X
-
Re: 2 x dedicated live dealers wanted - 21 sept 2013
Otsid rõõmsameelseid litse? Meil siin vist pole. Võin küll eksida, huvitatud pange PM teele siis.Algselt postitas tartumart Vaata postitustSoovitatavalt naisterahvaid, kel vajalik kogemus. Kena riietus liitumaks (lipsustatud) härrasmeestega hubases kaminasaalis
* TEENISTUS - 50 EUR dealer / õhtu + tipid. Atraktiivne välimus, super tuju ning kogenud näpud on varasematel aastatel
-
nope, professionaalseid diilereid ja ainult seda. mine mängi oma sookollidega online's edasi, thanksAlgselt postitas ristijeesus Vaata postitustOtsid rõõmsameelseid litse? Meil siin vist pole. Võin küll eksida, huvitatud pange PM teele siis.
Comment
-
Ma võtaks ka ühe naise siis juba, 50 euri öö. Süüa võin ka anda. :D Pokkerit võime ka vahelduseks mängida, pole probleemi.
Comment
-
Täpselt sama tunne oli, kui lugesin. Ma ei läheks kindlasti sellise kuulutuse peale kohale, kui ma naine oleksin. Ülimalt seksistliku alatooniga kirjutatud, eneseväärikus maksab ka midagi.Algselt postitas Fuzzy Vaata postitustPäris haige tekst ikka jah, stiilis "lipsustatud härrasmehed ootavad kohvile ilusaid ja lahkeid daame."
Comment
-
trololololoo, aitäh kõigile teile forum bump'i eest teemat aktuaalsena hoidmas!Algselt postitas $Lauri$ Vaata postitustTäpselt sama tunne oli, kui lugesin. Ma ei läheks kindlasti sellise kuulutuse peale kohale, kui ma naine oleksin. Ülimalt seksistliku alatooniga kirjutatud, eneseväärikus maksab ka midagi.
cheers,
mart uibo
Comment
-
Algselt postitas tartumart Vaata postitustnope, professionaalseid diilereid ja ainult seda. mine mängi oma sookollidega online's edasi, thanksÜsna kummaline käitumine ühe ettevõtte juhi/spokespersoni poolt imo.Algselt postitas tartumart Vaata postitusttrololololoo, aitäh kõigile teile forum bump'i eest teemat aktuaalsena hoidmas!
cheers,
mart uibo
Comment
-
Ära stressa, see on ju uus alfaisaste põlvkond, kes ärijuhtimises peale tuleb. Hašš-hašš Luik alles kurtis päevalehes, et praegused noored on memmekad kõik. Nii et man up. Enda valik, kas möllad sookollidega edasi või tellid viiekümne-eurosed totsid.Algselt postitas overbet Vaata postitustÜsna kummaline käitumine ühe ettevõtte juhi/spokespersoni poolt imo.
Comment
Comment