Pokertracker 6max HUD

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vilistaja
    Jube Noob
    • Nov 2009
    • 148

Pokertracker 6max HUD

Vaadates Ranka postitust PT küsimuste foorumis tekkis kohe endal ka mõte, et võiks siin üheskoos kokku hakata panema head HUDi profiili. Ise mängin peamiselt 6maxi ja selle pärast ka praegu pealkiri selline. Omalt poolt olen hea meelega valmis HUDi layoute kokku panema trackeris ja neid siis hiljem jagama, aga alguses võiks koos välja töötada korraliku layouti ning ka natukene juurde kirjutada, kuidas seda kasutada.

Alustuseks ise kasutan hetkel sellist varianti:

Notes/VPIP/PFR/3bet PF/Fold to 3bet PF
    Player name/Hands/WWSF/Total AF
    Cbet F/Fold to F cbet/Popup/WSD/WTSD
    Raise first in UTG/MP/CO/BTN/SB
    Preflop limp call UTG/MP/CO/BTN

S tähe all popup, kus stealimise vastu käitumise statsid ehk palju SB ja BB-lt foldib, callib, 3betib

Enda meelest see preflop limp call tundub mõttetu ja ei teagi miks seal pesitseb, võiks ilmselt oma steali popupi sinna tõsta.

Nüüd sai mõistus otsa, mida veel kirjutada. Eks loodan, et tekib mingi arutelu siia ja saab hakata esimest posti editima ja ühel päeval ka hudi profiili sinna üles, mis töötav.

Popupide küsimus jääb praegu üldse õhku.
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: Pokertracker 6max HUD

Kõige enne ma kaotaksin ära «Torud» ja kasutaks tulpade väljatoomiseks erinevaid värve. Samuti statistika reasta korrektsuse mõttes ühele joonele.

Näide:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kasutasin ka enne torusid ja siis nägi välja selline:
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

IMO esimene variant on tunduvalt ilusam.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas vilistaja Vaata postitust
      Vaadates Ranka postitust PT küsimuste foorumis tekkis kohe endal ka mõte, et võiks siin üheskoos kokku hakata panema head HUDi profiili. Ise mängin peamiselt 6maxi ja selle pärast ka praegu pealkiri selline. Omalt poolt olen hea meelega valmis HUDi layoute kokku panema trackeris ja neid siis hiljem jagama, aga alguses võiks koos välja töötada korraliku layouti ning ka natukene juurde kirjutada, kuidas seda kasutada.

Alustuseks ise kasutan hetkel sellist varianti:

Notes/VPIP/PFR/3bet PF/Fold to 3bet PF
      Player name/Hands/WWSF/Total AF
      Cbet F/Fold to F cbet/Popup/WSD/WTSD
      Raise first in UTG/MP/CO/BTN/SB
      Preflop limp call UTG/MP/CO/BTN

S tähe all popup, kus stealimise vastu käitumise statsid ehk palju SB ja BB-lt foldib, callib, 3betib

Enda meelest see preflop limp call tundub mõttetu ja ei teagi miks seal pesitseb, võiks ilmselt oma steali popupi sinna tõsta.

Nüüd sai mõistus otsa, mida veel kirjutada. Eks loodan, et tekib mingi arutelu siia ja saab hakata esimest posti editima ja ühel päeval ka hudi profiili sinna üles, mis töötav.

Popupide küsimus jääb praegu üldse õhku.
      Siis stattides ma teeks küll muudatusi:
      • WWSF ei ole küll main stat ja see võiks olla popupis.
      • Continuation Bettides veendu, et nad oleksid Contiuation Bet in NON 3bet pot.
      • S täht on täiesti mõttetu. Selle asemel seo see popup ATS statiga
      • Positsioonide statid on ka mõttetud lauda kuvamiseks. Pane need poppupi.

Mina teeksin stattidest midagi lihtsamat. Näiteks:

VPIP/PFR/AF (või AFQ)
      ATS/FST/3BET/F3B/
      CBET F/T/FCB
      HANDS
      • FST = Fold to Steal
      • ATS = Attempt to Steal
      • F3B = Fold to 3Bet
      • FCB = Fold to Cbet

Stattides ei ole CBET River statti. Ma arvan, et see statt on suhteliselt ebavajalik. Esiteks vajab suurt samplet, teiseks on sul juba riveriks olemas plaan ning tihti on see siiski valuebet. Küll aga on vaja CBET TURN statti => nägemaks, kas on mõtet nõrgema rangega callida või kas slowplay õigustab end ära.

POPUPidesse kindlasti kaks statti, mida ei kasutata: Probe Bet ja Float. HEM-is siis Bet vs Missed CBET IP and OOP. Seda on vaja slowplayks või kas barreldada või check-raiseda.

Näiteks: OTB avab, sul KK ja 3betid, OTB callib. Flop J73. Sa bet, ta flat. Turn 2. Siin mõtled, kas bettida või mitte. Kui tal on Float suur ehk ta betib suht tihti, kui sa checkid, siis tasub isegi check-raiseda (ärme arutame strateegiliselt, et kas on mõtekas bettida v check-raiseda või check-callida, tõin näite) või siis kui oled IP ja checkid järgi näiteks turni ning ta probeb riveri, siis tead => kui on suur bluffib rohekm ja saad callida/raiseda.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Tehke hyperitele ka hea hud

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
          Tehke hyperitele ka hea hud
          Aga alusta(me) tegemisega. Kõige enne, mis statid on kõige tähtsamad? Hyperites ma teeksin koheselt custom-statte. Kui tihti avab minraisega. Kui tihti OS teatud positsioonidelt. Kas foldib non-ai 3betile (kui üldse sellist asja seal on). Kui tihti foldib ise minraise avangule olles blindil ja vastamisi steal attemptima.

Ma ei tea ju, mis seal mängudes toimub ja mis on tähtsad.

Comment

• vilistaja
            Jube Noob
            • Nov 2009
            • 148

Tegin siis esimesed muudatused, viskasin muist asju minema ja tuunisin välimust. Tulemus tundub esmapilgul meeldivat, aga päeval teen ka paar sessi katsetamiseks ning vaatan, kuidas ka lauas tundub.

VPIP / PFR / PF3B /F3B
            Fcbet/Tcbet/F_Fcbet/AF
            ATS / FTS / WSD /WTSD
            /Hands /WWSF

PFR statsi sidusin popupiga kõigi positsioonide jaoks ja see imelik S täht mis enne hudis oli liikus nüüd phm ATS alla. WWSF statist ei suutnud loobuda, annab mulle kindlama tunde vastase agressiivsuse hindamiseks koos AF-ga.

Mis võttis tõsiselt mõtlema, oli see Cbet NON 3bet pottides. Natukene uurisin ja tundub, et PT default Cbet on kõikides pottides, kus olid eelmisel tänaval viimane tõstja. Tahaks nüüd teada, kas mu arusaam on õige, et see enamus juhtudel mängib vastasest üldpildi saamiseks vähe rolli, aga vastaste kohta, kes on muidu suht tightid, aga 3betivad palju võib pildi segaseks lüüa? Eelneva jutu õigsuse korral peaks tegema ise stati Cbeti kohta non 3bet pottide jaoks, aga selleks tahan teada, mida tähendavad näiteks siin need 2 viimast numbrit sum(if[cash_hand_player_statistics.flg_f_cbet AND (cash_hand_player_statistics.flg_p_3bet or cash_hand_player_statistics.flg_p_4bet), 1, 0]). Antud olukorras, siis flg_p_3bet = TRUE ja flg_p_4bet = FALSE ja kui tahan saada mitte 3bet potte, siis peaksin saama cbetid non 3bet pottides definitsiooniga sum(if[cash_hand_player_statistics.flg_f_cbet AND (cash_hand_player_statistics.flg_p_3bet), 0])?

Popupi juurde minnes, tirisin netist jällegi mingi blanki, mis tundus enam vähem ok ning lisasin sinna ka Probe ja Float statistika, millest ise ka puudust tundnud, aga polnud liialt viitsinud uurida, kuidas neid kutsutakse.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Tegin siis esimesed muudatused, viskasin muist asju minema ja tuunisin välimust. Tulemus tundub esmapilgul meeldivat, aga päeval teen ka paar sessi katsetamiseks ning vaatan, kuidas ka lauas tundub.

VPIP / PFR / PF3B /F3B
              Fcbet/Tcbet/F_Fcbet/AF
              ATS / FTS / WSD /WTSD
              /Hands /WWSF

PFR statsi sidusin popupiga kõigi positsioonide jaoks ja see imelik S täht mis enne hudis oli liikus nüüd phm ATS alla. WWSF statist ei suutnud loobuda, annab mulle kindlama tunde vastase agressiivsuse hindamiseks koos AF-ga.

Mis võttis tõsiselt mõtlema, oli see Cbet NON 3bet pottides. Natukene uurisin ja tundub, et PT default Cbet on kõikides pottides, kus olid eelmisel tänaval viimane tõstja. Tahaks nüüd teada, kas mu arusaam on õige, et see enamus juhtudel mängib vastasest üldpildi saamiseks vähe rolli, aga vastaste kohta, kes on muidu suht tightid, aga 3betivad palju võib pildi segaseks lüüa? Eelneva jutu õigsuse korral peaks tegema ise stati Cbeti kohta non 3bet pottide jaoks, aga selleks tahan teada, mida tähendavad näiteks siin need 2 viimast numbrit sum(if[cash_hand_player_statistics.flg_f_cbet AND (cash_hand_player_statistics.flg_p_3bet or cash_hand_player_statistics.flg_p_4bet), 1, 0]). Antud olukorras, siis flg_p_3bet = TRUE ja flg_p_4bet = FALSE ja kui tahan saada mitte 3bet potte, siis peaksin saama cbetid non 3bet pottides definitsiooniga sum(if[cash_hand_player_statistics.flg_f_cbet AND (cash_hand_player_statistics.flg_p_3bet), 0])?

Popupi juurde minnes, tirisin netist jällegi mingi blanki, mis tundus enam vähem ok ning lisasin sinna ka Probe ja Float statistika, millest ise ka puudust tundnud, aga polnud liialt viitsinud uurida, kuidas neid kutsutakse.

Mul jäi selgusetuks ja ma ei saa aru, miks sa tahad ise 3bet pottide statte teha? Nad on juba olemas. Teiseks mainitud numbrid (1 ja 0) ei tohiks tähendada TRUE ja FALSE booleane. Tähendab nad võivad olla, aga mitte ei ole seotud stattidega. Samad numbrid tunduvad olema konstantsed iga statistika lõpus ja seega ma ei ole viitsinudki uurida, et mida nad täpselt tähendavad => Ei ole reaalselt vaja kordagi läinud.

Tagasitulles su definitsiooni juurde:
              sum(if[cash_hand_player_statistics.flg_f_cbet AND (cash_hand_player_statistics.flg_p_3bet or cash_hand_player_statistics.flg_p_4bet), 1, 0]).

Seda tuleb tõlkida järgnevalt:
              1. KUI mängija tegi CBeti
              2. JA (mängija tegi 3beti VÕI 4beti)

Ja nende numbrite summa. Ehk tegelikkuses CBet in 3Bet pot tähendab CBet in 3bet+ ehk Cbet in 3bet kui ka 3bet potis.

Kui tahad non 3Bet potte, siis peaksid cbet ja statistic.flag_p_2bet. Aga PT4 on lahendanud selle ise, et lahutatakse maha 3bet_potid totalist ehk jäävadki järgi 2bet potid.

Comment

• vilistaja
                Jube Noob
                • Nov 2009
                • 148

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Mul jäi selgusetuks ja ma ei saa aru, miks sa tahad ise 3bet pottide statte teha? Nad on juba olemas. Teiseks mainitud numbrid (1 ja 0) ei tohiks tähendada TRUE ja FALSE booleane. Tähendab nad võivad olla, aga mitte ei ole seotud stattidega. Samad numbrid tunduvad olema konstantsed iga statistika lõpus ja seega ma ei ole viitsinudki uurida, et mida nad täpselt tähendavad => Ei ole reaalselt vaja kordagi läinud.

Tagasitulles su definitsiooni juurde:
                sum(if[cash_hand_player_statistics.flg_f_cbet AND (cash_hand_player_statistics.flg_p_3bet or cash_hand_player_statistics.flg_p_4bet), 1, 0]).

Seda tuleb tõlkida järgnevalt:
                1. KUI mängija tegi CBeti
                2. JA (mängija tegi 3beti VÕI 4beti)

Ja nende numbrite summa. Ehk tegelikkuses CBet in 3Bet pot tähendab CBet in 3bet+ ehk Cbet in 3bet kui ka 3bet potis.

Kui tahad non 3Bet potte, siis peaksid cbet ja statistic.flag_p_2bet. Aga PT4 on lahendanud selle ise, et lahutatakse maha 3bet_potid totalist ehk jäävadki järgi 2bet potid.
                Ilmselt väljendasin ennast segaselt, aga 3bet poti statse polnud mul plaanis uuesti leiutama hakata. Need 1, 0 ajasid hommikul juhtme kokku ilmselt piisavalt. Pole siiani ka väga PT lähemalt uurinud ja ei tea mida ta sealt andmebaasist ja kuidas otsida laseb. Nüüd tean, et 2bet potid saan kätte statistic.flg_p_2bet-iga.

Comment

• brunn
                  Jube Noob
                  • May 2013
                  • 105

ma tahaks sellist nagu seal videos:

seal download kh aga see töötab vist hm, aga mul pokertracker4.
                  tegin manuaalselt ise, aga jäi jube kole. lisaks ma ei oska neid värve panna.

Comment

• vilistaja
                    Jube Noob
                    • Nov 2009
                    • 148

Värve saad panna kui lähed sinna HUDi editori valid statsi, siis üleval vasakus nurgas on propreties ja sealt muudad.

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ilmselt väljendasin ennast segaselt, aga 3bet poti statse polnud mul plaanis uuesti leiutama hakata. Need 1, 0 ajasid hommikul juhtme kokku ilmselt piisavalt. Pole siiani ka väga PT lähemalt uurinud ja ei tea mida ta sealt andmebaasist ja kuidas otsida laseb. Nüüd tean, et 2bet potid saan kätte statistic.flg_p_2bet-iga.
                      Kõik andmbebaaside fieldid leiad: PT4 > Statistics > Columns > Insert > Database field

Kontrollisin ja flag_p_2bet ei olegi olemas ning vist tuleb kasutada flagi: flg_p_first_raise või siis cnt_p_raise = X. Ma ei teagi, kas 2bet preflopis on esimene või teine raise. 2bet nimi küll tähendab teist tõstet, aga kas nad arvestadavad raise puhul juba tõstete järgi as blinds või reaalsete tõstjate ehk raise nupu vajutajate vahel.

Comment

Working...