nl5 zoom to nl10 zoom

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Pudgehook
    Jube Noob
    • Apr 2010
    • 190

nl5 zoom to nl10 zoom

Mitu shotti juba nl10 võtnud,aga enam ei ole tase lihtsalt biiditav.2 aastat tagasi mängisin nl25.Kas taseme vahe on tõesti nii suur nl5l ja nl10l.Võibolla hakkab kellelgi mõni suurem leak silma.Olen teinud peale pausi veidi tööd ka teinud enda mänguga.Vaatanud mõned õppevideod ja üritanud siin foorumis kösi analüüsida tavaliselt lihtsalt lugedes ja mõned strateegia artiklid läbi lugenud.

Kuna statsid on üsna loose siis selgitan veidi.early ja middle mängin enamvähem ranka tabeli järgi .Co,BU ja SB avan atc kui minuni on folditud.20+pfr tüüpe ,kes tõstavad pf co-sb üritan kj+,22+ 3 bettida.Kuna mängin zoomi ja seal panevad tüübid tavaliselt jama kiirelt foldi,siis soovitas mul coach mängida co bu ja sb üsna agresiivselt.

postflop mäng on mul ilmselt üsna nõrk ,kuna vahepeal mängisin nl2 2 lauda 6max ja nl5 2 lauda 6max zoomi ja nl5 enam ei võitnud.Kuidas soovitate seda arendada?

Positsioon teeb mulle muret,kuna bu pealt peaks ju võitma kõige rohkem.ATC avamine tundub töötavat,aga pigem kaotan callides raiseri vastu rohkem.Mis rangega callite näiteks keskmise regulari avangut utglt?Ma ise callin tavaliselt selliste kätega nagu kq at,väiksed pp,aj.Eriti ei julge neid 3 bettida.Kas peaks äkki veel tightimaks võtma?

selline pilt on vist enamvähem ok?
  • p0l1
    Grinder
    • Jan 2011
    • 581

Re: nl5 zoom to nl10 zoom

Eeldan, et NL10 6m zoom ei ole väga erinev tightist tavalisest NL10 6maxist.

BB jääb silma. BB võiks olla -20..-30 bb/100h kandis. Täpsemat nõu ei riski anda, kui et vist callid liigselt BB-st. - coldcalli % ka tiba kõrgem kui teised positsioonid.

Sa mängid SB ja BB alt suht erinevalt pre flop ja SB on okei.

Tundub, et osaled 4 mängija laudades zoomis tihti, sest UTG ja MP alt on palju rohkem käsi mängitud vs CO ja BU või on Sul mingi filter peale pandud/jäänud.

Comment

• Pudgehook
      Jube Noob
      • Apr 2010
      • 190

mõtlesin,et proovin vahelduseks midagi uut ja vahetasin lag stiili nit stiili vastu ja hetkel toidab päris hästi
      ilmselt on see kül lühiajaline lahendus,aga abiks ikka

ma arvan,et utg alt on mängitud sellepärast nii palju käsi,sest sinna läheb 3 positsiooni mitte 1 nagu bu peale.ja kui minu ees on näiteks raise ja reraise,siis viskan ma enda väiksed pp foldi,aga utg peal ei raise ja reraise ees.utg+2 on võimalik,aga see on siiski harv juhus

Comment

• Strawberry
        Varasemalt kasutaja "romeo"
        • Aug 2012
        • 1229

Ma ei mängi ise full ringi, aga 23/20 tundub 9handed mängu kohta väga loose.
        Probleem on selles, et nii madalal limiidil inimesed foldivad oluliselt vähem ja iseendalegi teadmata, nad tegelikult mängivad perfect counterit sinu loose/agressive stiili vastu kui floativad ace high-ga ja callivad 3rd pairiga jms.

Comment

Working...