*** Novembri graafikud - Detsembri eesmärgid ***
Collapse
X
-
Re: *** Novembri graafikud - Detsembri eesmärgid ***
hah, ise vaatasin just sedasama, jõhker grind. SN rakebackiga plusskuu ju, wpAlgselt postitas ristijeesus Vaata postitustKrt, Andul käive suurem kui mõnel supermarketil.
Comment
-
Nov 2012

Kuu päästsid korralikud boonused mis seekuu liikvel olid, kokku koos rb boonuseid: 1475$
Kuu kokku: +1722$
Tervitused eesti NL50SH reguralile (olen kindel et tunned ära), kellesõnul olen ma biggest fishreg luckbox ever:
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Alates juulist, enne seda olin micro donk pühap mängija:

Ning et püsin NL50SH mängudes ainult tänu oma luckboxile:

dets?
Vaja ca 30k vpp teha starsis. Ehk siis unustan mingiks ajaks euro sited ja lasen volüümi raskelt.
Comment
-
.Algselt postitas fyte Vaata postitustNovember:
Comment
-
Kuu koos boonustega kokku ca $640
Eriti rahul ei ole, et mikros nühin. Keskmine winrate see kuu 10bb/100, mis on täitsa ok. Oleks 100$ rohkem teinud ,kui saanuks sama winrate, mis eelmine kuu.
Comment
-
Obv, et EV joon tuleb vaid siis panna kui oled alla EV või breakeven. Kui üle oled, siis ei paneAlgselt postitas Fuzzy Vaata postitustPärast kõigi graafikute laekumist võiks arvutada, kui palju meie foorumlaste summaarne Difference from EV on
Comment
-
Ah õigus jah :) Sellegipoolest vaatan, et suurima käibega grinderitel kõigil EV jooned olemas ja jooks üpris sitt. Mõned graafikud veel puudu, ment, ranka, coca tulevad meelde praegu.Algselt postitas MeelisV Vaata postitustObv, et EV joon tuleb vaid siis panna kui oled alla EV või breakeven. Kui üle oled, siis ei pane
Comment
-
Täieti nõus, peab hakkama lekkeid lappima. v on tase tõusnud vahepealAlgselt postitas vMario Vaata postitustHT mängijate tulemused võrreldes cashiga on ikka üsna kesiseks muutunud .. v.a andu, kes lihtsalt volüümi taga ajab, respekt.
Comment

Comment