Omaha raamat?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • qbj0hn
    Auk on auk. FAKT!
    • Nov 2008
    • 7091

Omaha raamat?

Olen vaadand igalpool ringi,aga müüa on ainult enamasti NLHE raamatud jne.Kas keegi oskab öelda kus netist oleks võimalik PLO raamatut tellida?
    Tänan.
  • lenC
    Administraator
    • Oct 2008
    • 6440

Re: Omaha raamat?

Pot-limit Omaha Poker: The Big Play Strategy - Jeff Hwang - ISBN: 9780818407260. Are You Ready For The Next Wave Of Poker? If youve never tried Pot-Limit Omaha, youre missing out on the most exciting, most lucrative cash game around. Omaha has long been the most popular form of poker in Europe, and now its spreading like wildfire throughout North America. The reason is simple:...

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

Algselt postitas lenC
      Pot-limit Omaha Poker: The Big Play Strategy - Jeff Hwang - ISBN: 9780818407260. Are You Ready For The Next Wave Of Poker? If youve never tried Pot-Limit Omaha, youre missing out on the most exciting, most lucrative cash game around. Omaha has long been the most popular form of poker in Europe, and now its spreading like wildfire throughout North America. The reason is simple:...
      ma tellisin sealt ära. tuli kuskil 5 nädalat.

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Ma ka kõik raamatud krisost tellinud, nats rohkem aega läheb aga pole kunagi probleeme tekkinud ei kauba kättesamaise ega kvaliteedi suhtes.

Comment

• qbj0hn
          Auk on auk. FAKT!
          • Nov 2008
          • 7091

Suured tänud :),hind on ka suht odav ma vaatan

Comment

• jrgn hell
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 3328

Ma ei tea, amazonist tuleb suht sama hind või odavamgi ja saab kiiremini kätte ka, kui maksad mingi 15 doltsi saatekulu et saadaks mitte kõige aegalsema asjaga 8-16 päeva siis. Ja kui saad tasuta saatmise teatud summaga tellimise pealt, mingi 25 doltsi vist oli, siis saad selle ka mingi kuuga kätte TASUTA

eelsitan amazoni nüüd kindlasti krisole, kui endisele tsikile mingeid pesudisaini raamatuid tellisin ja siis jäidki tulema ja veel öeldi, et mingit ei saa tellida ja siangi ainutl ühe kätte lõpuks

Comment

Working...