Deep Stack Open Marrakech

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hotcocacola
    HTCCACLA
    • Oct 2008
    • 14473

Re: Deep Stack Open Marrakech

Muide, taksojuht mainis, et see hotellikompleks, kus kasiino on, tegemist peaks olema kõige luxuslikuma ja kõige kallima hotelliga marokos. Kompleksi ümber on meeletult kõrge aed, hotelliturvameestel ja uksehoidjatel on mõõgad vööl......

Hotell seest on ikka üüber lux, marmor, purskkaevud, suured diivanid jne''

print?
    Last edited by hotcocacola; 24.06.11, 17:11.

Comment

• MichelsonT
      Jube Noob
      • Nov 2010
      • 113

Niisiis, rõõmustavat midagi pole. Break. 116/123. Mul stack kuskil 45. Kaotasin suure poti järgmise käega. Readidest niipalju, et vastane on julm donk. Näidanud kahel korral julma bluffi riveril. Mängib healjuhul 2 kätt tunnis. Alati on tal olnud monster, kui bluffinud, ainult, et pole tabanud ja jõuga panga maha võtnud.
      Blinds 100/200/25. Ma utg ja QQ, avan 700. Folditakse SBni, kes kütab 1850. BB fold ja ma call. Flop on AK8 vikerkaar. SB check. Ma hakkasin tegelikult kartma, et vend slowplayb. Checkin järgi. Turn Q. SB betib kuskil 2500, callin. river blank. SB kütab 6000 ja ma insta callin. Näitab AA. Njah, tegelikult läks hästi, et sellise readi pealt lolliks ei läinud ja turnis või riveris otsa ei kütnud.
      Enesetunne on õnneks hea :)

Comment

• hotcocacola
        HTCCACLA
        • Oct 2008
        • 14473

mmmm nice cooler
        läheb läheb

Comment

• Paju99
          Olybeti Esindaja
          • Sep 2010
          • 84

Halva kaardiga vähe kaotada on ka oskus :)
          Edu!!

Comment

• MichelsonT
            Jube Noob
            • Nov 2010
            • 113

külm higi. stack 36K. suht värisen juba laua taga. kaardid ka mängu ei toeta, pigem keeravad nii kuidas oskavad. Ja muidugi need dokbetid... püüan närvi säilitada, aga korra oli küll tunne, et mida ta tra n..... ajusid ja ...........

Comment

• Potik
              FPP Pro
              • Jul 2009
              • 245

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
              praegu näitas kraadiklaas 42. Õhku ega tuult pole. Toas konditsioneer on 15 peal, solid.
              Imo pole just kõige targem tegu mängida temperatuuridega niiviisi... Organism lääb ulluks.

Aga edu kõigile!

Comment

• hotcocacola
                HTCCACLA
                • Oct 2008
                • 14473

Olen samuti kuulnud, et organismile pole tempiga mängimine kõige parem, arvatavasti see põhjustabki uimasust? Samas, pole muud varianti.

Väike uinak möödas ja ärkasime mürina ja tormi peale. Väljas vihm, pauk ja mürts lol, kahjuks kylmemaks väga pole läinud.....:D

Comment

• MichelsonT
                  Jube Noob
                  • Nov 2010
                  • 113

aina hullemaks läheb. Teised on söögipausil. Mul teine paastupäev. Lihtsalt ei taha ja pole ka tuju. Stack.... 16 000 :(
                  Räägin lähemalt kahest võtme käest. Muidugi kaotasin mõlemad. Alustuseks siis QQ. Olen utg2, Raisen 1800. Saan kaks calli, ühe keskelt ja SBlt. Flop on magus Q42 (laual kaks ärtut), panen beti 4600. Ja mõlemad callivad. Siililegi selge, et vähemalt üks püüab masti. Turn toobki lauda masti. Panen check, keskelt tuleb bet 6800, SB foldib (hiljem ütles, et pani maha poiss kõrge masti). Ma callin ja üritan püüda maja. Flop blank. Checkin ja keskelt tuleb bet 9800. Kuna hakkas break, siis laua ümber on hull rahvamass. Aga noh, siin polnud midagi mõelda ja tuli käsi maha visata. Näitan, et oli QQ ja vastane näitab A kõrget masti.
                  Siis võtsin vihaga kaks järjestikust potti blufiga. Seejärel tuli teine võtme käsi. Kuna närv on suht läbi, siis panin A6s-ga keskelt 1800. BB callib. Flop on 748. Vana check callib mu cbeti. Mõtlesin, et poh, lähen lõpuni välja ja lõpetan enda piinad. Turn 8, vana chekib, panen ligi panga suuruse beti ja ta callib. Turn Q. Vana dokab ise 15K panka. Foldin. Siis näitab ebaõnnestunud reatõmmet. Vot selline lugu.
                  Aga kui meenutada tänavust eestikate main eventi, kus mul oli esimese päeva lõpuks kolm korda väiksem stack, kui eelviimasel kohal olijal, siis teisel päeval suutsin ikkagi endast 50 matsi seljataha jätta :)
                  Äkki mulle sobiki shortstackida ja teha preflop AI mängu.
                  Siiski nutmiseks põhjust pole. Kui välja kukkun, saan homme eestlaste tegemistele keskenduda!

Comment

• MeelisV
                    Vana Tegija
                    • Apr 2010
                    • 1300

:D Kuidas saab shortstack pre AI mäng kellegile rohkem sobida? Flippad lihtsalt paremini? :)
                    Ok, nali naljaks, aga täna TV3 uudistes nägid sinu videolõiku küll. Vist tänu Mart Mardisalule käsitleti pokkeriteemat küll ilusti ja isegi day 1 stacki suurused toodi ära. Sellest toidumürgitusest pikka juttu ei tehtudki.

Comment

• con
                      Pokkerihai
                      • Jul 2010
                      • 1954

Algselt postitas hotcocacola Vaata postitust
                      Olen samuti kuulnud, et organismile pole tempiga mängimine kõige parem, arvatavasti see põhjustabki uimasust? Samas, pole muud varianti.

Pole tervislik jep, olen kuulnud kuidas rekkamehed keset suve jäävad kopsupõletikku tänu kliimaseadmele kuskil L-euroopas.

Comment

• MichelsonT
                        Jube Noob
                        • Nov 2010
                        • 113

Out. 65/123. Piinad lõpetas mees, kes varem oli mu top seti vastu korra turnis ja korra riveris flushi saanud. Lükkasin viimased riismed 17000 sisse AJga ja mees callis ära 88ga. Lauast abi ei saanud ja vsjoo. Välja kukkusin siis kümneda leveli viimastel minutitel. Aga ega aega oodata polnud. Muidu tiksusingi viimased viis tundi kuskil 20K peal. Korra sain duubli, kui teine short buttonilt 88ga ai lükkas, callisin maha KJs, flopis J ja river ka J. See oligi täna ainuke tähelend-käsi. muidu ikka suht sitt jooks. Ok, lähen hotelli. Homme hoiame siis pöialt teisel päeval tulle minevatele Patricule, Cocale ja Paavole!!!

Comment

• Paju99
                          Olybeti Esindaja
                          • Sep 2010
                          • 84

ESTPatricku ilusa avapäeva kokkuvõte on tema blogis: http://teampro.olympic-online.com/category/priit/

Comment

• vennike
                            Pokkerihai
                            • Mar 2009
                            • 1958

Algselt postitas Paju99 Vaata postitust
                            ESTPatricku ilusa avapäeva kokkuvõte on tema blogis: http://teampro.olympic-online.com/category/priit/
                            tagumine aeg handconverter implementeerida. vanemaid poste vaadates l2heb silme eest kirjuks

Comment

• Paju99
                              Olybeti Esindaja
                              • Sep 2010
                              • 84

Paavo Korkka võtab avapäeva kokku selliselt: http://teampro.olympic-online.com/20...iire-ulevaade/

Comment

• Paju99
                                Olybeti Esindaja
                                • Sep 2010
                                • 84

TV 3 teine videopäevik: http://www.tv3play.ee/play/249626/?autostart=true

Comment

Working...