Juhtum tallinna Olympicus

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vsiu100
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4253

Re: Juhtum tallinna Olympicus

Algselt postitas Luusercs Vaata postitust
    Selline juhtum siis tallinna turniiril vastane suht agro lükkas flopis nupud sisse minul top paar sitt kikker kõik foldisid ja mina viimane otsustaja. Kuna stack oli korralik mõtlesin callida ja ütlesin, et mõtlen veel ja avan kaardid seda ka tegin.(mõte oli siis näha vastase reaktsiooni mille ma ka sain) tegin õige calli ja 1 väljas. Kuid selle keskel pistis üks pargi regular kisama, et kaartide avamine keelatud ja mu käsi peaks olema surnud. Kutsuti manager kes otsustas, et käsi elus ja ma saan oma otsuse teha(regular muidugi kisas, et see manager ei tea miskit, temal õigus). Kõik lahenes mulle küll soodsalt kuid sooviks teada mis siis tegelikult õige on. Isiklikult leian, et kui pokker on siiski oskusmäng ja minu tegevus ei mõjutanud ühtki vastast peale minu ja all innis olijat kes on oma otsused teinud ja kes ei saa rohkem miskit teha. Kui riide kah enam püüda ei või mida võib ? Lugesin Olympic onlinist ka reeglid läbi ja mina saan aru, et käsi igastahes elus ja halvimal juhul saab mulle ajalise keelu panna vaid. Kuulaks arvamusi huviga :D

29. Valel ajal avatud käsi määratakse live hand’iks või dead hand’iks ainult Supervisori otsusel. Kui käsi määratakse live hand’iks, siis see mängija jääb mängu piiratud võimalustega (check/call/fold). Peale jaotuse lõppu tehakse mängijale hoiatus või määratakse ajatrahv (time-penalty).
    30. Kaardid ei tohi kunagi laualt “lahkuda”. Laual on olemas joon, mis on diilerile abiks, et kindlaks määrata, kas mängija on oma kaartidest loobunud (discarded/folded hand) või osaleb veel mängus. Kaardid, mis on diileri pool joont, on mängust väljas (folded hand) ja diiler on kohustatud kaardid ära võtma ning asetama need loobutud kaartidele mõeldud alale mängulaual (muck).

51. Mängijatel on keelatud:

• Kommenteerida enda või vastasmängija kaarte.
    • Näidata või avalikustada oma kaarte teistele mängijatele või kõrvalistele isikutele mängu ajal.
    • Näidata või avalikustada oma loobutud kätt, enne kui mäng on lõppenud.
    • Avada enda kaarte enne kui diiler on välja kuulutanud showdown’i.

52. Poker manageril / poker supervisoril on alati õigus reegleid mängu õigluse ja aususe huvides muuta või kohandada vastavalt olukorrale.

kuidas sa ei leidnud keelavaid reegleid? neid ju lausa mitu.
    aga asja sisu juurde. sellised asjad on keelatud, et oleks võimalikult vähe kaheldimõtetavaid olukordi, toimuks vähem vaidlusi, mäng oleks kiirem ja sujuvam. üldiselt ei peeta seda heaks tavaks. umbes sama, kui küsida, et miks ma ei või slowrollida?? et ma tahan vastast tilti ajada ja kui seda teha ei või, siis mida üldse võib? sa oled muidu ka hea ja saad ilma selliste võteteta hakkama.
    annaks siin privadori poolt tihti väljatoodud soovituse - kui juhtute mängima koos või näete Vallo mängu, siis vaadake ja õppige. kunagi ei solva vastast, ei tegele selliste angle shootidega ja jääb vaoshoituks.

leidsin paar kirjeldust, mis selle tegevuse kohta käib.

Home › Learn Poker › Poker Terms › Angle-Shooting
    Angle-ShootingUsing unfair tactics.

Usage: A poker player who uses various underhanded, unfair methods to take advantage of inexperienced opponents. The difference between an angle shooter and a cheat is only a matter of degree. What a cheat or thief does is patently against the rules; what an angle shooter does may be marginally legal, but it's neither ethical nor gentlemanly. Nor is it in the spirit of the game. Unfortunately, poker is not a gentleman's game. In addition to learning how to protect yourself against cheating players, you must learn to watch out for the angle shooters. See "Angle".

Angle
    Mängija tegevus, mis pole otseselt pokkerimängu reeglitega vastuolus, kuid on olemuselt ebaeetiline. Kogenumad mängijad kasutavad seda mõnikord algajate vastu live-turniiridel.

Comment

• forell
      Õpihimuline Mängur
      • Oct 2009
      • 350

UK kasinnis ma lykkasin SB pealt K4-ga kõik sisse. BB peal tyyp vaatas yhte kaarti, muigas ja keeras ässa ümber. Ytles et nine or better and i will call. Enne kui ta jõudis teist kaarti vaadata viskasin oma käe mucki ja sain blindid endale.

Yhesõnaga ei ole mingit kaartide avamist ja näitamist isegi kui oled last action. Põhjendatakse seda sellega et mõni sõber-tuttav võib sulle mingit inffi anda seoses sellega kas tasub callida või mitte (a la kas tal oli mõni sinu flushi kaart vms).

A see tartu turna olukord on õige. Tundub liiga loogiline et lahti seletama hakata.

Comment

• Luusercs
        Räme Fish
        • Mar 2009
        • 13

Tänud vastuste eest jälle targem :) eriti tänaks vsiu100 põhjaliku seletuse eest ja ka forelli põhjendus on hea eriti kui arvestada, et mäng toimub kasiinos mitte kodus ja vastased siiski enamasti võõrad.

Comment

• privador
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 3951

igasugune vastase orritamine on taunitav.
          stacki edasi-tagasi liigutamine, Kaartidega "majandamine" jne
          Kui see on tahtlikult tehtud, siis ime, et reg-d n2rvi ei l2he.
          Ja minu arust on see ka amatoorlik imho

Comment

Working...