Situatsioon live MTT-l. kuidas hindad manageri otsust?

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • vsiu100
    Moderaator
    • Oct 2008
    • 4253

Situatsioon live MTT-l. kuidas hindad manageri otsust?

Hoiatan ette, et pikk post tuleb. Panen siia kirjavahetuse Olympicu pokkerimanageriga.

Tere hr Pajumaa,

sooviksin saada Teie hinnangut järgnevale situatsioonile, mille mitte üheski väites pole põhjust kahelda. Seda võivad kinnitada peale minu:
    *kõik lauas olnud mängijad, kellest enamus olid pika kogemusega, kelle hinnangul samuti vale otsus tehti,
    *diiler,
    *ning ka koos minuga situatsioonis olnud vastane, kes ei salanudki, et valesti käitus.
    Teen raise, millele vastab MP-lt mängija A. Ülejäänud loobuvad.
    Maha tuleb flop(3 8 Q). Teen panuse, mille diiler kinnitab.
    Selle peale vaatab mängija A mind ja lükkab ühe liigutusega üheselt mõistetavalt kogu oma stacki selgelt üle joone e. "all-in"
    Siinkohal tsiteeriks Olympicu pokkeriruumi reegleid:
    17. Juhul kui mängija teeb mitmest žetoonist koosneva panuse ilma kommenteerimata ja panuse suurus on piisav Min. Raise jaoks, arvestatakse seda panust kui Raise`i.
    Peale terve stacki sisse lükkamist tõmbab ta selle uuesti enda ette tagasi ja viskab kaardid kinniselt üle joone e. mucki.
    Kaardid on endiselt teistest eraldatud selgesti tuvastatud. Selle mainin ära , kuna korduvalt on rakendatud reeglit, et "all-innis" oleva mängija kätt ei loeta „dead handiks“ ja kaardid avatakse. Samuti on alati rakendatud reeglit, et potti pandud panust ei tohi sealt enam tagasi võtta.
    Nõuan panuse arvestamist vastavalt reeglitele.
    Pokkerimanager teeb otsuse, et mängija A tehtud „all-in“ panust ei loeta ja ta ei pea potti panema mitte midagi. Manager teeb mängijale A hoiatuse ja ütleb, et mäng jätkub. Samuti ütleb pokkerimanager mulle, et sellist reeglit pole, mis ei lubaks mängijal A niimoodi käituda. Absurdne, kuna reegel on ju olemas!
    Sooviksin vastuseid küsimistele:
    1. Mille alusel tegi pokkerimanager antud otsuse? Siinkohal tuleks arvesse võtta veel asjaolusid:
    *mängija A ei protsestinud kordagi oma veale vastu
    *mängija A polnud esmakordselt pokkeriturniiril vaid korduvalt neil juba osalenud
    *tegu polnud nn "algajate turniiriga", kus õpitakse.
    2. Kas pokkerimanager tunnistab oma ebakompetentsust antud olukorra lahendamisel ja vale otsuse tegemist, mille tulemusena mina sisuliselt kaotasin raha?
    3. Kuidas oleks lõppenud käsi, kui peale mängija A "all-in" liigutust oleksin mina oma käe muckinud?

Tervitades,
    Silver

...vahepeal annan teada manageri nime, kelleks oli Valeri E.......

Tere Priit,

Tahaks veel lisada, et loodan, et ei looda pretsedenti, kus
    selline käitumine
    on lubatud. Õigemini mitte lubatud aga väga kerge karistusega
    võimalik toime
    panna, ilma, et reeglitejärgset tegevust kohandataks.
    See võimaldaks tulevikus mainitud liigutust hakata ära kasutama.
    Lükkan all-inni hoides chippidest kinni. Kui vastane foldib,
    võidan panga. Kui
    hakkab callima, võtan chipid tagasi ja foldin ise kiirelt.

Priit:
    Kas mängija ei lasknud chipsidest lahti üle joone neid lükates?
    Siit on juba veidi rohkem aru saada – selles ei ole meil väga
    ranget joont
    paigas ja küsimus on see, kas panus on tehtud sellest hetkest,
    kui mängija
    chipsidest lahti laseb või sellest, kus nad üle joone on. Ja
    see võib olla
    teema, mille kohta Valeri ütles, et ei ole täpselt kirjas...

Mina:
    Seega on selline tegevus hetkel lubatud(õigemini pole keelatud) kui chippidest lahti ei lase?
    Kas manager tegi õige otsuse ja või mitte?

Priit:
    Täiendame seda reeglit esimesel võimalusel. Seni on selle otsuse lahendamine puhtalt turniiri direktori otsustada ja antud kontekstis sel hetkel Valeri tehtud otsust ma ei saagi valeks lugeda.

Tervitades,
    Priit Pajumaa
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Situatsioon live MTT-l. kuidas hindad manageri otsust?

imho võiks/peaks olema reegel, et kui on üle joone, siis loetakse panuseks, vahet pole, kas hoiad oma sõrmi chipide peal või mitte

Comment

• Rigged
      Pokkerihai
      • Oct 2008
      • 2535

Unreal, et kui keegi nii käitub, ei loeta seda raiseks.

/Kui on üle joone lükatud on raise ja nii on.

Comment

• Svenza
        Svetlana aka Buldooser
        • Oct 2008
        • 3591

Ma tegin ettepaneku mingi aeg tagasi, et see kollane joon üldse kaotada. Tartus on pidevalt igast jama sellega. Kaarte hoitakse millimeeter üle joone ja juba diilerid krabavad kaardid käest ära. Üks väheseid kasiinosid maailmas kus see debiilne joon on ja isegi siis pole sellest midagi kasu, sest diilerid tõlgendavad kõike oma vaatenurgast. Vastuseks öeldi mulle, et kui joon ära kaotada, siis tekib veel rohkem segadust. Mismõttes nagu??? Kui juba praegu pole sellest kasu, chippe ja kaarte lahmitakse üle joone edasi-tagasi kontrollimatult... Milleks siis see nonsens üldse?

Comment

• Rigged
          Pokkerihai
          • Oct 2008
          • 2535

Algselt postitas Svenza Vaata postitust
          Ma tegin ettepaneku mingi aeg tagasi, et see kollane joon üldse kaotada. Tartus on pidevalt igast jama sellega. Kaarte hoitakse millimeeter üle joone ja juba diilerid krabavad kaardid käest ära. Üks väheseid kasiinosid maailmas kus see debiilne joon on ja isegi siis pole sellest midagi kasu, sest diilerid tõlgendavad kõike oma vaatenurgast. Vastuseks öeldi mulle, et kui joon ära kaotada, siis tekib veel rohkem segadust. Mismõttes nagu??? Kui juba praegu pole sellest kasu, chippe ja kaarte lahmitakse üle joone edasi-tagasi kontrollimatult... Milleks siis see nonsens üldse?

Igal pool on jooned. Kui üle joone lükkad siis ei ole seal enam mingit tagasi võtmist. /nii et selle koha pealt peaks olympic siis ühesõnaga veel kõvasti arenema

Üleüldse tuleb oma kätt kaitsta enne kui Sinu kord actida on, et siis chip protector või käed peal. /Et ei tekiks arusaamatust.

/Viimati tehti mulle sellist pulli, et ma ei pannud oma käsi kaartidele peale, vaatasin kõrvallauda ja siis üks soome tont viskas meelega oma kaardid minu kaartide peale, mõlemad käed läksid mucki.(Maltal)
          Last edited by Rigged; 19.05.10, 13:33.

Comment

• adam_q
            Vana Tegija
            • Feb 2009
            • 1453

Algselt postitas Rigged Vaata postitust
            siis üks soome tont viskas meelega oma kaardid minu kaartide peale, mõlemad käed läksid mucki.(Maltal)
            lõuksi

Comment

• Rigged
              Pokkerihai
              • Oct 2008
              • 2535

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
              lõuksi
              Mul läks veits aega, et seal maha rahuneda, võtsin raisalt raha ära vähemalt

Comment

• adam_q
                Vana Tegija
                • Feb 2009
                • 1453

sellise ahvi õpetamise nimel riskiks isegi ise peksasaamisega, peaasi et ise jõuad esimese löögi teha :)

Comment

• Rigged
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 2535

Algselt postitas adam_q Vaata postitust
                  sellise ahvi õpetamise nimel riskiks isegi ise peksasaamisega, peaasi et ise jõuad esimese löögi teha :)
                  Irw, seda kartust ei olnud, aga kuna vaja veel seal kasiinos grindida, siis tuleb au maha suruda

Comment

• HU grinder
                    Vana Tegija
                    • Feb 2010
                    • 1002

Mille jaoks see joon siis on, kui on chipid üle, siis on nad mängus. Kuidas saab üldse teisiti tõlgendada, milleks see joon üldse on siis. Nii ebaprofessionaalne.

Comment

• -andres-
                      Moderaator
                      • Oct 2008
                      • 4546

Eile arutasime ka ja olin ühel nõul sinuga.

Samuti toimus hiljem seal lauas veel ühel korral kaudselt sarnane sündmus, kui veidi vanem naisterahvas panustas riveril 3way potis, sai ühe foldi kuid ei märganud diileri tagant kolmandat mängijat ning lükkas käega juba kaardid üle joone, kuid tõmbas nad samuti tagasi, kui diiler oli märku andnud, et 1 mängija veel.
                      Samuti tuli manager kohale ja otsustas, et mucki ei loeta ja käsi läheb edasi, nii et kolmanda mängija kord otsustada.

Comment

• k2snakalle
                        Pokkerihai
                        • Dec 2008
                        • 2545

ühe aasta wsopil oli ju sama case ning ei tõlgendatud kui raise ja mängijale tehti hoiatus

Comment

• Booyaka
                          FPP Pro
                          • Dec 2008
                          • 249

hah endal kunagi oli samamoodi nagu andres siin kirjeldas. minul võeti kaardid ära ja öeldi, et ole tähelepanelikum. nii, et reeglid on vastavalt floormanile

Comment

• vsiu100
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4253

Algselt postitas k2snakalle Vaata postitust
                            ühe aasta wsopil oli ju sama case ning ei tõlgendatud kui raise ja mängijale tehti hoiatus

seal ei ole joonega lauda ka, mis Olympicus määrab ära tehtud panuse ja folditud kaardid.

Comment

• hillu
                              FPP Pro
                              • Oct 2008
                              • 260

Kah võõral maal live mängitud ja hindan manageri otsust halvaks. Iga enesest lugupidav manager loeb selle allinniks, mida ta ka on, olgu näppudega või näppudeta.

Andrese poolt kirjeldatud situatsioon toimus just esmaspäeval, seda siiski preflop, olles ise BB peal ning diileri paremal käel, ei näinud kuidas vasakul käel UTG callis, ei osanud väga kahtlustada ka ning peale SB calli panin tubli koguse nuppe juurde, mille peale SB foldis nagu olin oodanud, libistasin võidukalt kaardid mucki ning kuulsin sekundmurdosa hiljem diilerit ütlevad - 2 players. okei. Lauas ei tekkinud küsimustki, et need kaardid on muckitud kaardid ning kaotasin oma tõste.

Comment

Working...