Soomes on näiteks igas kaubanduskeskuses sloti aparaadid ja 10.ne aastased lõhuvad nagu hullud..
nii et coca koli soome siis saad ka..:)
haha. ma olen näinud laeva peal, kuidas väiksed lapsed käivad mänguautomaatide juures münte rottimas nendest aukudest kuhu kukuvad n.ö. "mittekõlblikud mündid". paljud purjus inimesed jätavad sinna sisse kenakese hunniku.
haha. ma olen näinud laeva peal, kuidas väiksed lapsed käivad mänguautomaatide juures münte rottimas nendest aukudest kuhu kukuvad n.ö. "mittekõlblikud mündid". paljud purjus inimesed jätavad sinna sisse kenakese hunniku.
sõber sai nii 100 seki vms keegi oli duubeldanud üles ja siis nahui teinud ja lihtsalt collect nuppu tuli vajutada
Peab ytleme, et p2ris niru seis. Lubati kovasi promosi, aga midagi pole tulnud ja ei tule ka...
Ei ole huvi ka hakata 530euruseid saikaid taguma...voi subsatikaid m2ngima.
Tundub seekord j22b ept kohalike highrollerite p2rusmaaks, kes sisse ostavad.
Ma tegin ühe satika PS-s. Sisseost eurodes. Sai 5k chippi, samas add-on oli 50k. Ehk siis täiesti kohustuslik add-on.
Tegu oli vist 3R+A struktuuriga. Kui esimest rebuy-d teha tahtsin, siis sain teate, et kontol pole piisavalt eurosid. Regades sai kohe convertida, rebuy/add-on tehes ei saa. Out ja kogu lugu. Ehk siis selle satika 22 EURi täiesti maha visatud. Rohkem ei ole tahtnud osaleda.
Ma tegin ühe satika PS-s. Sisseost eurodes. Sai 5k chippi, samas add-on oli 50k. Ehk siis täiesti kohustuslik add-on.
Tegu oli vist 3R+A struktuuriga. Kui esimest rebuy-d teha tahtsin, siis sain teate, et kontol pole piisavalt eurosid. Regades sai kohe convertida, rebuy/add-on tehes ei saa. Out ja kogu lugu. Ehk siis selle satika 22 EURi täiesti maha visatud. Rohkem ei ole tahtnud osaleda.
Selleks, et konverteerimine automaatselt käiks, tuleks valikute menüüst minna 'Mitme valuuta valikud' ja seejärel märgistada ülemine kast (Konverteeri valuutasid automaatselt, ilma kinnitamiseta), siis ei pea käsitsi jamama...
hei Tarvi.
sa oled PS ametlik esindaja kodumaal/siin foorumis?
uudishimust uurin, et kui tulevikus tekib m6ni kysimus, siis tean, kelle poolde p66rduda.
Comment