Neljapäevaseid Viimsi turnasid enam ei toimu. Minge Nõmmele.

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • hoss23
    Klubi Liige
    • Oct 2008
    • 2551

Re: Turniir + cash Viimsis 17.12 kell 19:00 (Hotell Athena baar)

Algselt postitas -andres-
    Cashis jäin mingi +200, aga oli huvitavaid käsi isegi.
    Turnalt lendasin sellise käega, kui UTG raisen 7s9s, flop 8TT rainbow. Cbetin, Kajamees callib, turn 6. Checkin, Kajamees pani 300, panin 1k, ta shoves ja callisin, näitas 88. Mis sa teed kui cooler tahab tulla.
    Jap ja veel cooler Kajamehelt, vot see on juba midagi ;D
    Suht varakult sai läbi ka täna siis cash.

Comment

• lepisto
      Jube Noob
      • Sep 2009
      • 172

Cashis oli vaiksem jah aga potid suuremad. Tegin esimese poole tunni jooksul kiire cash out 800.-(minu kahjuks)
      Väike automaadi tuur ja tulin tagasi, sain natuke tasa teha aga kuna vahetasin viimasena raha siis pangast jälle 100 puudu.
      Keegi peaks selle cash panga pidamise enda kätte võtma, iga kord on puudujäägid.
      2 suurt potti kaotasin ka.
      1. Mul KK , potis veel üks pro (ma nime kahjuks ei tea aga zhetoone klõbistas näppude vahel nagu võlur ja muidugi lollusi
      ei teinud) ja kivisaba. 1-2 blindid , pro 12 - kivisaba 49 - mina oma suures lolluses otsustasin callida kuna arvasin, et pro
      viskab maha. Kahjuks pro oli pro ja nägi oddse ja callis , flop 2, 5 ja 8 kaks ristit. Tõstsin 75 ja pro all-in ca + 250,
      kivisaba foldis , mida ta minu vastu kunagi ei oleks teinud.Prol masti ja open ended rea tõmme - käes 3,4.
      Kippus rida tulema. Kõik ainult selle päraste ,et slowplaysin- oma lollus- idioot.
      2. Käes Q,8 , mingid väiksed tõsted ees, kusjuures ülim nit kes oli eelnevalt top Q paari foldinud, mida ikkagi viimsis loetakse
      halvaks tavaks, kuna hitid tuleb kõik kinni maksta. Nii siis flop QQ8 ja käed värisesid ahnusest, silmad helkisid nagu leitsi BMW ilukilbid,
      Andres pani kohe maha aga nit tõstab 15, oleks pidanud halba aimama - see oli selline über tõste niti poolt aga maha ju visata ei saa
      tõstan 30 - nit call, lauda A - check-cheburek ja veel A , siis nit 50 ja näha oli et siin ma ei biidi mitte MIDAGI, PANIN IKKAGI ALL IN
      50 + 75 JA NITIL Q,A See tõmbas mõnusalt sita keema, aga ise olen rahale vihane kokku siis see õhtu -400
      a

Comment

• hoss23
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 2551

See ongi nii, kui lähed sloplayma oma nutsi ;D ja veel kaine peaga ka :D

Comment

• boombaby
          Räme Fish
          • Nov 2009
          • 18

paraku jah ei saanud seekord tulla, järgmisel aastal siis uue hooga :)

Comment

• forell
            Õpihimuline Mängur
            • Oct 2009
            • 350

oli täitsa fun, cashis sai natuke chippe liigutatud aga 1/2 blindidega on natuke raske foldida ykskõik mida. suht kena slowrolli tegin kriipsudega andresele omaarust :D
            järgmine kord jälle maybe

Comment

• -andres-
              Moderaator
              • Oct 2008
              • 4546

Algselt postitas forell
              oli täitsa fun, cashis sai natuke chippe liigutatud aga 1/2 blindidega on natuke raske foldida ykskõik mida. suht kena slowrolli tegin kriipsudega andresele omaarust :D
              järgmine kord jälle maybe
              Tagantjärgi hakkasin mõtlema, et why slowrollisid üldse :D?
              Mäng oli lõbus ja tegelikult ei olnud seal vahet, kuid lihtsalt, why so :D? Olin juba suht kindel, et olengi ees.

Comment

• nikitheone
                Mr. Puujalg
                • Aug 2009
                • 6446

haha, kriipsudega andres :P
                &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

minu arust on slowroll paha paha.

Comment

• vapsik
                    Klubi Liige
                    • Apr 2009
                    • 5462

Algselt postitas pikk28
                    minu arust on slowroll paha paha.
                    +1

Comment

• forell
                      Õpihimuline Mängur
                      • Oct 2009
                      • 350

well..tehniliselt polnud see slowroll. Heres the action:
                      preflop KK tõste, 1 caller, flop KJ2, Bet pot, andres raise 300, ...slowroll...AI for 375. Ehk siis ta pidi pärast veel 75 eeku callima = kui tahate vaielda siis võin väita mingi et ma tahtsin et ta kindlalt calliks vms sellepärast viitsin aega. Reaalsuses muidugi selge et ta ei foldi seal mitte midagi ja lihtsalt tahtsin natuke tagasi teha sest ta crushis mind must-punane flopp mängus :(

Comment

• -andres-
                        Moderaator
                        • Oct 2008
                        • 4546

Algselt postitas forell
                        well..tehniliselt polnud see slowroll. Heres the action:
                        preflop KK tõste, 1 caller, flop KJ2, Bet pot, andres raise 300, ...slowroll...AI for 375. Ehk siis ta pidi pärast veel 75 eeku callima = kui tahate vaielda siis võin väita mingi et ma tahtsin et ta kindlalt calliks vms sellepärast viitsin aega. Reaalsuses muidugi selge et ta ei foldi seal mitte midagi ja lihtsalt tahtsin natuke tagasi teha sest ta crushis mind must-punane flopp mängus :(
                        No hard feelings from me, eelmine post vb kõlas liiga halvast. Mõtlesin ise just seda jah, et ma panen need 75.- anyway insta sisse.
                        Rahu :).

Comment

• kivisaba
                          Pokkerihai
                          • Oct 2008
                          • 2514

No hard feelings from me, eelmine post vb kõlas liiga halvast. Mõtlesin ise just seda jah, et ma panen need 75.- anyway insta sisse.
                          Rahu :).
                          ship it btw
                          Text results appended to pokerstove.txt

296,082,864 games 1.735 secs 170,652,947 games/sec

Board:
                          Dead:

equity win tie pots won pots tied
                          Hand 0: 25.675% 24.40% 01.28% 72235680 3782440.00 { AJs }
                          Hand 1: 22.743% 21.47% 01.28% 63556824 3782440.00 { AQo }
                          Hand 2: 51.582% 50.30% 01.28% 148943040 3782440.00 { AKo }

Comment

• -andres-
                            Moderaator
                            • Oct 2008
                            • 4546

Mis sa arvad, mis oli esimene asi, mida ma kojujõudes uurisin :D.
                            Btw, suckisid välja ikkagi.

Comment

• kivisaba
                              Pokkerihai
                              • Oct 2008
                              • 2514

Mis sa arvad, mis oli esimene asi, mida ma kojujõudes uurisin :D.
                              Btw, suckisid välja ikkagi.
                              see oli cooler sa lihtsalt ei teadnud ennem floppi et see sinu kahjuks oli :D

Comment

• adam_q
                                Vana Tegija
                                • Feb 2009
                                • 1453

Re: Turniir + cash Viimsis jälle uuel aastal! (Hotell Athena baar)

et seeaasta siis rohkem ametlikku üritust pole. järgmise aja ja tabeliarvestuse stuffi inff tuleb siis jooksvalt.

Comment

Working...