Stonebet - spordipanused
Collapse
X
-
-
Re: Stonebet - spordipanused
Kui sa oled kogu päeviku läbi lugenud, siis sa näed et ma kasutan ka süsteemi ja süsteemi oddside keskmine on mul väga täpselt teada, samuti ka panuse keskmine + panuste arv + võidu % + kui palju olen panustanud kokku ja kui palju on return.Algselt postitas BentleyMulsanneVaatasin uuesti asja üle aga mind üllatab, et mees kes tegeleb ise ei tea oma oddside range(oddside range ja ühikute suhestamist) ja hittimisprotsenti. Lahmid lihtsalt spordialaste teadmiste järgi? Vaatasin et hittimisprotsent jääb sinna 50 kanti nagu ühel mündiviskajal ikka .
Siuke tabavusprotsendi ja koefide ja ÜHIKUTEKASUTAMISviis ja selllest tulenev olematu tulu ei ole küll väärt seda ajakulu.
Minu soovitus sulle loo endale SÜSTEEM, ära lahmi. Võin sulle anda väikse algelise vihje, jäähokis koefid vähemalt 2.5 kõikidel valikutel, sporditundjana peaksid viikide esinemisprotsenti teadma hästi. Kui sul ressursse on, lükka primitiivse martingale süsteemiga mõlema võidu peale, ühikute suhe peab sõltuma muidugi koefitsentidest, ja lõõgastu rahad tulevad. Ei mingit tausta tööd , puhtal matemaatikal ja statistikal põhinev.
Kui alustasin ise spordiennustusega oli see mu esimene SÜSTEEM. Praegu juba vähe asisemad süsteemid mul.
Edu!
Ja ma vaatan, et siia tuleb üha rohkem juurde tüüpe kes räägivad kuidas nemad ikka toodavad raha ja kui uhked süsteemid neil käsil on ja kuidas ikka asju ajada tuleb. Palun väga teil on võimalik kirjutada oma süsteemidest ja kuidas asi peaks tegelikult käima.
Edu ka Teile!
Comment
-
Eile oli huvitav case. Nadal sai upseti Rosol-lt
Seega läks Nadali pool huvitavaks, et mis seal toimuma hakkab.
Rosol koef tõusuis kohe 1000 vist ca 1:50-ni to win wimbeldon.
Järgmises voorus peab Rosol mängima Kohlschreiber-ga kelle koef to win on 1:140
Omavahelises matchis on kindel favoriiit Kohlscreiber-kus on loogika?
Comment
-
Nadal hakkas Starsis jahvatama ja nii ta läks...hilisõhtul ju magusad lauad ja pole aega treenida ja puhata :)Algselt postitas privador Vaata postitustEile oli huvitav case. Nadal sai upseti Rosol-lt
Seega läks Nadali pool huvitavaks, et mis seal toimuma hakkab.
Rosol koef tõusuis kohe 1000 vist ca 1:50-ni to win wimbeldon.
Järgmises voorus peab Rosol mängima Kohlschreiber-ga kelle koef to win on 1:140
Omavahelises matchis on kindel favoriiit Kohlscreiber-kus on loogika?
Loogika on siin selles, et Kohlschreiberil pole sellist mängu, et Wimbledoni võita. Isegi kui tal kõik välja tuleb on see 5-setilises mängus väga kahtlane. Rosol samas näitas, et tema maksimum on väga hea ja sellise mänguga on võimalik kõiki võita - eile oleks kõikidel suurest kolmikust tema vastu väga raske olnud. Ainult et bookied, nagu ka mina, kahtlevad sügavalt tema stabiilsuses.
Comment
-
njah nu siis on ju võimalik alati hedgeda
Lay-d 1:60
Hakkad vastastele bette laduma 3-s ringis 60:2,5=24 4-s tuleb nõrgem vastane oletame et koef 1,3 Rosoli kasuks. 24/1,3=18
Siis tuleb Tsonga ja Murray enne finaali, kus sügavalt kahtlen, et Rosol on favoriit-oletame et võrdsed(samas võib vabalt olla ka 1:3-le). 18/2/2=4,5
Nu finaalis djoko vastu ei usu, et Rosol saab koefi alla 5-e
Comment
-
A+ quote tõesti?!Algselt postitas supastone Vaata postitust...
Selle BM tüübi enesekindlad postid ajavad inimesi ju segadusse, keegi ei saa enam aru, mis toimub.
Say system again! I dare you!
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Wolli sai küll oma turniiristrateegia eest banni ja imo see BM tegelane on sama suure panniga saanud
Comment
-
Xavier Malisse vs Fernando Verdasco (Malisse võit)
Malisse on turniiri siiani väga hästi mänginud võites 3:0 nii Simoni kui Matosevici vastu lisaks mängis hästi Queensi turnat ja Hollandis jõudis semisse. Olgugi, et Verdasco on näidanud head mängu see hooaeg siis usun pigem Malissesse murul. Aeglasematel väljakutel on Verdasco hea, kiirematel väljakutel mitte nii väga. Olgugi, et hispaanlane on H2H ees on Malisse siiani esinenud paremini minusilmis.
Comment
-
Mida keegi arvab, et top goalscorer Gomez 1:9,2
5 venda on löönud praegu 3 väravat. sh üks neist Balotelli
2 väravat on Torresel, Fabregasel, Pilar-l kes veel mängus.
Ehk reaalselt panustaks Balotelli vastu
Top4 goalscorer Gomez 1:1,33
Kuidagi naljakas koef pm peavad siis 4 meest hakkama kõmmutama et saada 4 väravat, mis tunduks ebareaalne sellise koefiga?
Kus on point?Last edited by privador; 29.06.12, 11:41.
Comment
-
Kes ennem värava lõi, on eespool, seega Gomez on 3. kohalAlgselt postitas privador Vaata postitust5 venda on löönud praegu 3 väravat. sh üks neist Balotelli
2 väravat on Torresel, Fabregasel, FYP Alonsol kes veel mängus.
Kuidagi naljakas koef pm peavad siis 4 meest hakkama kõmmutama et saada 4 väravat, mis tunduks ebareaalne sellise koefiga?
Kus on point?
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
nüüd to score oddsid :
balotelli 3,62
torres 3,84
fabregas 4,05
alonso u. 5,0
ehk igal mängijal on tõenäosus mitte väravat lüüa u. 75%
nüüd gomez top 4 jaoks arvutame "fair" % lihtsalt 0,75^3+0,75^4=74% ehk koef 1,35
kus free money on ?
Comment
-
niisama täpsustuseks: pilar on tšehh, xabi on veel 2 väravaga sees.Algselt postitas privador Vaata postitustMida keegi arvab, et top goalscorer Gomez 1:9,2
5 venda on löönud praegu 3 väravat. sh üks neist Balotelli
2 väravat on Torresel, Fabregasel, Pilar-l kes veel mängus.
Kus on point?
Comment
-
ok, aga kas torresel, fabregasel ja alonsol piisab ühest väravast? Siis nad asetuskid ju Gomezi ja co tahanüüd to score oddsid :
balotelli 3,62
torres 3,84
fabregas 4,05
alonso u. 5,0
ehk igal mängijal on tõenäosus mitte väravat lüüa u. 75%
nüüd gomez top 4 jaoks arvutame "fair" % lihtsalt 0,75^3+0,75^4=74% ehk koef 1,35
kus free money on ?
Teiseks miks siis betfairis on TOP4 puhul Ronaldo,Gomezi,Dzagoev jne oddsid võrdsed? Kui Dzagoev peaks üldse jooksvalt juhtima? Kuis elle tabeli järgi on Ronaldo juba 5-s ja ta enam paraneda ei saa, miks siis betfairis on ääred 1.3/1.4
juhtmed koos...
Comment
-
betfair ei arvesta kes esimesena l6i.
ma ei viitsi arvutusse syveneda, aga ilmselt siis ongi koef kujundatud nii et sisuliselt kas balotelli l66b v6i mitte ja free money pole
Comment
-
jah see asetuse süsteem on selgelt teistsugune
ausalt öeldes pole mul aimu, mis reeglid on ja kes eespool on aga koefitsentide järgi võin ma üpris kindlalt väita, et gomez on igatahes 3. kohal
obv mittema ei viitsi arvutusse syveneda, aga ilmselt siis ongi koef kujundatud nii et sisuliselt kas balotelli l66b v6i mitte ja free money pole
uefa enda rules®ulations PDFis küll midagi pole
keegi kõrgemate googeldamisvõimetega võiks reeglid leida
Last edited by Jeebus; 29.06.12, 12:51.
Comment
-
Denis Istomin AH-3.5 games vs Alejandro Falla (4/10)
Istominil on olemas võimalus saada 4jandasse roundi siit arvestadaes palju Falla on pidanud mängima vahepeal. 5 setised väga tasavägised ja kõvad mängud Isneri ja Mahuti vastu. Vaimselt ja füüsiliselt väsitav. Peale esimest setti 2 ära anda ja siis lõpuks ikkagi järgi tulla võtab läbi. Ja hetkel pole tal piisavalt puhkust olnud, et tulla uuesti ilmselt 4-5 setilisse mängu. Lisaks on Istomin see aasta Fallat võitnud clay'l kus Falla tunneb ennast üldiselt paremini.
Lisaks
David Goffin võidab Mardy Fish-i (3/10)
Florian Mayer AH-4 v Jerzy Janowicz (2/10)
Xavier Malisse AH-1.5 v Fernando Verdasco (1/10)
Nicolas Almagro AH+3.5 v Richard Gasquet (1/10)
David Ferrer AH-4 v Andy Roddick (1/10)
Jo-Wilfried Tsonga AH-6.5 v Lukas Lacko (1/10)
Lukas Rosol AH+3 v Philipp Kohlschreiber (1/10)
Comment
-
ametlikke reegleid ei tea, aga betfairis nagu ytlesin kindlasti ei arvestata mingeid lisareegleid. Kui on 5 m2ngijat sama v2ravate arvuga, siis ongi 5 v6itjat.
Kui oleks mingid lisareeglid siis ei oleks ju Gomezil v6i teistel enam lootustki olla Top Goalscorer aga ometi pakutakse koefitsente.
Kehtib dead heat. Nagu juba andsin selle lingi http://help.betfair.com/contents/ite.../index.en.html
Kui praegu enam keegi v2ravat ei l66 siis 1.35 koef gomezi peal maksab v2lja 1.08.. Seega kui 4 m2ngijat ei l66 5 v2ravat, saad 1.08. Kui aga juba lisandub kuues m2ngija, siis makstakse 0.89 v2lja ainult.
Comment
Comment