My road to EPTs[PLO/MTTS]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • udikaz
    Pokkerihai
    • Nov 2009
    • 1946

Re: My road to EPTs[PLO/MTTS]

tundub et ma siiski aimasin õigesti :) ta oleks vast pidanud jääma jalgpalli juurde, mitte pokkerisse sukelduma.

Comment

• jarlop
      FPP Pro
      • Sep 2009
      • 241

Las inimene postitab ise kuna tahab siia, peaasi et mina asjadega kursis olen, Meil SKYPES püsiühendus ja EMV võtab enamus aega ära, kui midagi huvitavat pole, pole ka vajadust postitada midagi.

Comment

• EdgarP
        Õpihimuline Mängur
        • Jan 2009
        • 368

Mõistagi Jarlop.
        Lihtsalt, kui inimene teeb avalikult enda päeviku, kus avaldab enda isiku,rõhutab korduvalt, et vastab kõikidele küsimustele, siis ta peab arvestama negatiivse või skeptilise vastukajaga ka.

EDIT : editisin kõik hullemad hatele suunavad kohad ära. Tunnen inimest lives ja enda sõnadele jään siiski. Kui kellegil vaja lisainfot, siis pm.
        Seniks, Matthias soovin sulle edu, aga arvesta, et kui sa tuled supaflytama ja inimestega tõmblema, siis su enda ajalugu ja minevik ei ole nii puhtad, et sul selleks õigus oleks. Sa tead seda isegi, nii et suuna oma energia püstitatud eesmärkideni jõudmiseni.gl.
        Last edited by EdgarP; 03.03.12, 12:28.

Comment

• winnieTHEpooh
          FPP Pro
          • Jan 2012
          • 237

:D mis supaflytama? ma ei saa aru, mis mu minevikuga on? räägi mulle ka...
          igastahes pole updatenud jah vahepeal, kui vaatasin foorumit siis oli maas ning praegu alles vaatasin uuesti ning kirjutan siia... ega ma pole öelnudki, et ma 24h siin passin ja su küsimustele vastan.. võta rahulikult, küll ma vastan neile, aega läheb mõnikord:D
          ja bustorisse teema jah... juhtub ka parimatel:D br managment oli veidi vale ja plo 5k 5-7BIga mängima minna, siis jah... nii ta läks.. easy come easy go:D
          panen õhtul siia update ka, praegu lähen magan veits... olin EMV pärast nii tiltis, et mängisin ööläbi turniire ja ma arvan, et see saatus et ma välja kukkusin, sest muidu ma poleks mänginud neid turniire:D olen igati rahul, kuigi tiitel oleks ka tore olnud:D
          õhtul tuleb update siis....

Comment

• HerrJanks
            Pokkerihai
            • Jul 2011
            • 3769

Algselt postitas winnieTHEpooh Vaata postitust
            ja bustorisse teema jah... juhtub ka parimatel:D br managment oli veidi vale ja plo 5k 5-7BIga mängima minna, siis jah... nii ta läks.. easy come easy go:D
            veidi vale? u are serious? LOL

Comment

• winnieTHEpooh
              FPP Pro
              • Jan 2012
              • 237

mhm võtsin shoti, tahtsin paari päevaga 40est 500k$ teha.. mõtlesin, et lähen EPTsi ja WSOPi mängima kohe ning hakkan high stakes cashi regulariks, selle jaoks ju pole midagi muud vaja kui shotti võtta - vähemalt ma nii arvasin see aeg:D
              vigadest õpitakse..ehk?:D

Comment

• fyte
                Pokkerihai
                • Jun 2010
                • 3378

Comment

• winnieTHEpooh
                  FPP Pro
                  • Jan 2012
                  • 237

Ok, teen lühidalt, siin omaha graph - kuu oli +10k$ plo 200s, siis otsustasin plo400 shoti võtta, kuid nagu ikka shotti võttes tuleb mega downer..jooksin ka alla EV.. tuleb coach võtta ja siis uuesti proovida... omaha cash siis kuu möödudes ainult +2k$ umbes.
                  MTT-dega tuli lõpuks hitt ära, mis teeb mttde profiti umbes +15k$ + live pakett Prantsusmaale Cannei[Deepstack open 15-20 märts minek]

Järgmise kuu eesmärgid ? - hmm... teha coach sessid MTT/Omaha coachidega ning profit 10k+.Tagasihoidlikud, kuid teostatavad.
                  Edu.

Comment

• oskar
                    Jube Noob
                    • Oct 2008
                    • 113

Sup Matthias, mängisime day1a eestikatel ühes lauas, oopsil ka - mul ka Cannese trip plaanis.
                    Millega lendad, ise lähen Soome kaudu Nice ja sealt mingi bussi/rongiga Cannes.

Comment

• winnieTHEpooh
                      FPP Pro
                      • Jan 2012
                      • 237

okei, arvan et panen nime ja näo kokku praegu... ma ise lähen tallinn-münhen-Nice Lufthansaga ja siis Nicest mingi transpordiga Cannesi jah.. seda pole veel uurinud aga seal peaks neid shuttlebuse olema.. midagi ma vaatasin.. rongiga pidi see jama olema, et see rongijaam lennujaamast tsipa kaugel, et mugavam oleks bussiga minna, et seal olid mingid numbrid mis sõitsid otse Cannesi, teised on aga mingid kohalikud, mis teevad igalpool peatusi..pean üle vaatama veel.. täpselt ei mäleta enam..
                      võitsid ka paketi või ostad ise?

EDIT:
                      Panen ühe threadsaveri ka - <3
                      Last edited by winnieTHEpooh; 05.03.12, 13:15.

Comment

• oskar
                        Jube Noob
                        • Oct 2008
                        • 113

Positiivne lugu, Richard Ashcroft is the nuts.
                        Pakett õnnestus võita, käisin eelmine aasta sama seeria raames Hispaanias - tase suht fishine, nii palju kuumaverelisi tüüpe. Uurisin ka seda bussi varianti - tundub solid, ööbussid täitsa olemas ma saabun suht hilja.

Comment

• qbj0hn
                          Auk on auk. FAKT!
                          • Nov 2008
                          • 7091

Keep it up.
                          Ma oleks peale 40k HS-is kaotamist vist nööri kaela tõmmanud...vähemalt kui tulemus oleks siuke olnud, et k6ik plekid l2inud ja nullist uuesti.

Comment

• Potsataja
                            õilishing
                            • Oct 2008
                            • 5270

Gbj0hn, vahepeal võidetud raha pärast nööri kaela tõmbamine oleks ikka lame. Obv on see emotsioon inimlik (just oli aga enam ei ole ?!?) aga põdeda saab siiski mängu pandud raha- ja ajakaotuse pärast. Minu mäletamist mööda peaks ju sinul ka see gämblimisega seonduv teema meeles olema.

Comment

• qbj0hn
                              Auk on auk. FAKT!
                              • Nov 2008
                              • 7091

Yep, selleks ma 09 1 dets. saadik gamblinud enam polegi ja pole plaanis ka, sest ei kontrolli oma emotsioone kui millegi taolisega hakkama saaksin. Mitu kuud järjest palga 1 päevaga PLO-s bustosse panekust mulle aitas juba.

Comment

• Chevy
                                FPP Pro
                                • Mar 2009
                                • 208

Algselt postitas oskar Vaata postitust
                                Sup Matthias, mängisime day1a eestikatel ühes lauas, oopsil ka - mul ka Cannese trip plaanis.
                                Millega lendad, ise lähen Soome kaudu Nice ja sealt mingi bussi/rongiga Cannes.
                                ma ka seal lauas, was fun:D

Comment

Working...