My road to EPTs[PLO/MTTS]

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mupsik
    Julm Donk
    • Sep 2009
    • 96

Re: My road to EPTs[PLO/MTTS]

Ty, et võtsid vaeva vastada ja kommenteerida, pilt palju selgem ja valitud liin arusaadavam.

Comment

• winnieTHEpooh
      FPP Pro
      • Jan 2012
      • 237

np.. selle jaoks see teema tehtud ju ongi.. kui veel küsimusi tekib, küsige julgelt..
      Last edited by winnieTHEpooh; 19.02.12, 20:11.

Comment

• hoss23
        Klubi Liige
        • Oct 2008
        • 2551

Eesmärk "Road to EPTs" paistab ikka liig ulme Sinu jaoks, kui isegi "Road to Pokkeiprod läbuturna" oli ülatamatu.

Comment

• winnieTHEpooh
          FPP Pro
          • Jan 2012
          • 237

:D impossible is nothing
          kuna pole eriti aktiivne olnud siin foorumis, siis ei viitsinud üksi ka tulla ning otsustasin Suomitournausi kasuks... mis oli obv mistake, sest sinna tasub aint siis mängima minna kui ise ka ennast siga lakku täis jood...see mis seal toimub on ikka päris kole..
          Last edited by winnieTHEpooh; 19.02.12, 21:26.

Comment

• udikaz
            Pokkerihai
            • Nov 2009
            • 1946

su päevikut lugedes tekkisid mul ka mõned küsimused. Kuidas stake seis on hetkel? sa ei ole sellest kuuaja jooksul veel sõnagi maininud. teiseks miks sa üldse võtsid stake kui lives lased 1k swinge? või on live cash ka stake all? Kui ei siis ma ei mõista miks pead kasumit kellegagi jagama kui endal olemas raha et üles end töödata.
            Kui ipokerist rääkida siis see nn imago tegemine ühe buyinni loosilt ära andmisega on bullshit. kui hästi läheb siis on seal kokku 6-8 täis lauda nendel limiitidel(hetkel täpselt 0 täis lauda) ja enamus vennad on nendes laudades ühed ja samad koguaeg. vahepeal eksivad fishid ära kuid nendele ei ole vaja sul näidata et sa lightilt shoved nemad niikuinii ei saa aru mida sa korraldad seal ning nn regsid jagavad ammu lahti kuidas sa mängid. Igaljuhul mulle tundub see stake küll rohkem omahas gamblemise moodi...

muidu gl ja isiklikult ootaks siia päevikusse ka võidetud key hande..muidu kisub asi kuidagi liiga negatiivseks..
            Last edited by udikaz; 28.02.12, 03:55.

Comment

• winnieTHEpooh
              FPP Pro
              • Jan 2012
              • 237

nii härra hater... vastused sinu küsimustele..Stake seis on positiivne, varsti ilmuvad siia ka graafikud jms.. lasen 1k swinge?;O kui mäng on 200-300bb deep ja sa kaotad 2 BI siis mis swingist sa räägid? kas sa oled ambaal?-ennem uuri kui hakkad ründama.. live cashi mängisin jah stake raha eest..
              see imago jutt jah.. nii ja naa..spewimiseks vabanduse leiab ju ikka :)
              remember...everything is never as it seems...piis
              Last edited by winnieTHEpooh; 28.02.12, 12:02.

Comment

• Provoker
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 3067

ma küll migit väga suurt rünnakut ei näinud Udikaz-i postis. Standard küsimused vb natuke provokatiivses vormis. Ei ole vaja kiohe üle reageerida.

Comment

• qbj0hn
                  Auk on auk. FAKT!
                  • Nov 2008
                  • 7091

Mis kanitelli te siin sikutate.
                  Last edited by qbj0hn; 28.02.12, 13:17. Põhjus: in all serious gl :D

Comment

• udikaz
                    Pokkerihai
                    • Nov 2009
                    • 1946

LOL..what ever. ma ei ole mingi hater. lihtsalt tegid päeviku stakena ja mitte sõnagi kuu aja jooksul stakest ei räägi.Kui keegi ütleb mida sinust sinu enda jutu põhjal arvab siis on kohe hater? Sinu kogu stiil ja suhtumine on lihtsalt nii spewi kui veel olla saab. Imo selline stiil ei sobi ühelegi staketavale. Ikkagi tahaksin näha nn positiivselt lõppenud key hande. Suuremaid võidetud potte palun. Tahaks näha mõnda kätt kus oleks näha su mängu, seda et pool staki sisse pre ja siis paar+ ennast ära stackida oskab igaüks ma arvan. Kuna tundsid ennast nii puudutatuna minu küsimustest siis eeldan et saad isegi aru et kõik ei ole ikka päris nii nagu peaks olema, sest tõesti ma ei hate siin midagi, lihtsalt püüan teha endale asju selgemaks.

Comment

• winnieTHEpooh
                      FPP Pro
                      • Jan 2012
                      • 237

mhm vb tõesti ma ei ole sinu regular NL50 fullring nit staketav...stiil? see teema rohkem tehtud päevikuks mitte stake jaoks, stake lihtsalt tuli siia sisse kuna ma sain stake, ma oleks muidu ise madalamalt alustanud, aga vedas et stake sain... see et ma siia ei kirjuta ei tähenda et ma stakejaga ei suhtle, ta teab väga hästi mis toimub... ära sina sellepärast muretse eks..ma ei tunne ennast puudutatuna, aga kui sa tuled minu päevikusse kirjutama esimese postina,mind mitte tundmata, 2-3 käe põhjal, et sulle TUNDUB see gamblimine, siis anna andeks aga mis stiilist me siin räägime? sinu stiil on MÖÖDA.. kui kuu möödas(2märts) siis teen pikema kokkuvõtte enda tegemistest, seniks GL eestikatel.

Comment

• udikaz
                        Pokkerihai
                        • Nov 2009
                        • 1946

no sellepärast tahakski näha võidetud käsi. Bad biite saame me kõik. Tahaks näha mõnda kätt kus $$$ on tulnud. ma ei mõista miks nii ärritud ise enne ütlesid et selleks see teema ongi. Ütlesid : np.. selle jaoks see teema tehtud ju ongi.. kui veel küsimusi tekib, küsige julgelt.. no ma siis küsisin ja kohe olen hater lol... deep mõtlemine sul peaks mainima..

Comment

• winnieTHEpooh
                          FPP Pro
                          • Jan 2012
                          • 237

küsi siis normaalse inimese moodi, mitte nii et ma võin neid tõlgendada kui provokatiivseid-ründavaid küsimusi... loogiline, et ma reageerin sellele kuidagi, antud olukorras siis negatiivselt, näeks ma su emotsiooni või kuidas sa küsid siis ehk ei ärrituks, aga see on internet, kust mina pean teadma kuidas sa neid küsimusi mõtlesid? Plaanisin teha posti 2sel märtsil, sest siis täpselt kuu möödas...vabandust, et pole siia postitanud viimase 10e päeva jooksul.. see tõesti minu viga... käsi võib ikka postitada ju.. ma õhtul panen mõned käed.. hetkel segapaarismängu mängima..

Comment

• udikaz
                            Pokkerihai
                            • Nov 2009
                            • 1946

no ära oma päevikut unarusse jah jäta. Ausalt öeldes ei olnud mul absull mingit emotsiooni kui kirjutasin. Lihtsalt panin oma mõtted kirja seda päevikut lugedes. thats it. gl segapaaris turnal.

Comment

• timz0333
                              Pokkeritark
                              • Mar 2009
                              • 6322

Algselt postitas winnieTHEpooh Vaata postitust
                              Näeks ma su emotsiooni või kuidas sa küsid siis ehk ei ärrituks, aga see on internet, kust mina pean teadma kuidas sa neid küsimusi mõtlesid?
                              Yeah, it has powerz

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• EdgarP
                                Õpihimuline Mängur
                                • Jan 2009
                                • 368

Nohh gambler, siiani mitu päeva mööda läinud ja no updates, tõmbasid jälle bustosse?(xxk$ on imo skill bustorisse tõmmata). Lubasid siia käsi ja küsimustele vastuseid? Aga esimese tõsisema küsimuse peale hakkasid kohe haukuma,nagu gämblerile kohane.Ootaks nüüd vastukaja ka lõpuks või peidad pea jälle, hmm, see koht jääb vahele, kuhu.
                                EDIT: Küsimused siis

Kuidas möödus veebruar?
                                Mis ootused on märtsiks?
                                Last edited by EdgarP; 03.03.12, 12:23. Põhjus: vähem hate.

Comment

Working...