#h2 imo kahtlane, kas paardunud laualt drawdega nii mängitakse nendest positsioonidest. Samas, kuna see on tugev liin, siis mõni hull teeb seda. Kui vastane on hea reg, siis on value poole see move pigem ? Ehk ta ei raise isegi JK/AJ siit nii ?
Preflop: Hero is CO with K K
2 folds, Hero raises to $5, BTN raises to $10, 2 folds, Hero raises to $30, BTN raises to $60, Hero raises to $211.70 and is all-in, BTN calls $151.70
Flop: ($426.40) 9 7 3 (2 players, 1 is all-in) Turn: ($426.40) 2 (2 players, 1 is all-in) River: ($426.40) 3 (2 players, 1 is all-in)
Results: $426.40 pot ($2.80 rake)
Final Board: 9 7 3 2 3
Hero showed K K and lost (-$211.70 net)
BTN showed 3 A and won $423.60 ($211.90 net)
Jah, check tundub imelik flopis, su range (oleneb 3bet strateegiast muidugi, kui väga polarized siis muidugi leiaks argumente checkimiseks) peaks seda floppi tabama piisavalt hästi et 100% kogu rangega seal cbet teha.
AA-d ma ju seal ei lükkaks. Mängin üldjuhul bluffe/semibluffe valuekätele sarnaselt.
Tagantjärele ei mäleta, miks üldse flopi läbi chekkisin. Peaks olema suht standard beti koht.
Ma ei ole nii kindel, et mingi pooliku stackiga venna vastu pead oma pead sellega vaevama, mis sa seal AA teeksid ja balanced olema.. Meil gutshot ja ülekaardid ning 3bet pot. Ma kaaluks seal shortie vastu shove, et maksimeerida FE.
Turni callin, kuna mul on piisavalt hea käsi. Riveri foldin, kuna isegi fishreg teab, et A hitib mu check-back range'i väga hästi ja seetõttu blufib seda palju väiksema tõenäosusega. Ja kui ta ei blufi, siis ma ei biidi mitte midagi.
Ma ei ole nii kindel, et mingi pooliku stackiga venna vastu pead oma pead sellega vaevama, mis sa seal AA teeksid ja balanced olema.. Meil gutshot ja ülekaardid ning 3bet pot. Ma kaaluks seal shortie vastu shove, et maksimeerida FE.
Ehk siis effective 82dol overshove 32dol poti? Võtad talt ära võimaluse A J või K J-ga kaasa tulla. Väga halb liigutus.
Comment