Tegin oma 2000 kätt ära ja lõpetasin nullis... pole hetkel rohkem aega mängida. Aga eks ma harjun ja siis hakkan ilusti võitma ka. Nagu vanadel headel aegadel Fulltiltis :P
Hetkel veel nl50. Harjutan ja elan sisse. Tegin ka aint 600$ depo ja mõtlen sellega hakkama saada. Täna siis esimene päev, mille võib lugeda juba kergeks plussiks.
Olin juba ca 9 buyinni plussis, ent see käsi tiltis ära ja kõik läks perse. Lõpuks ikka 4buyinni. Igasugune slowplay ikka karistatakse ära - kasvõi bad beatiga. Tramaivõi.
Täna suumis kahe väikese sessi peale (kokku 3000 kätt) 4,5 buyinni plussi. Parem kui eile, aga variatsioon ja ulmebiidid ajavad ikka närvi. Üks käsi ka, kus ei suutnud villase vastu maha panna sest ta ei reppinud suurt midagi. Harilikult on muidugi nuts vastas ja ma olen lahke doonor, sest callingstationi elu on säärane.
Toksisin, mis ma toksisin - ootasin pool tundi viimaseid ässasid, et pärast seda lauad kinni panna. Nii muidugi ka tegin. 5 buyinni miinust. Mulle tundub, et Starsis on kõik seisud coinflipid. Mingit loogikat küll ses mängus pole. Mõttetu mäng.
No ja mida ma nüüd selle viimases käes teist moodi oleks pidanud tegema...
Preflop: Hero is UTG+2 with A A UTG+1 raises to $1.50, Hero raises to $4.50, 5 folds, SB raises to $12.50, 2 folds, Hero raises to $22.50, SB calls $10
Flop: ($47) 2 Q 5 (2 players)
SB checks, Hero bets $51.33 and is all-in, SB calls $39.42 and is all-in
Turn: ($125.84) 2 (2 players, 2 are all-in) River: ($125.84) 4 (2 players, 2 are all-in)
Results: $125.84 pot ($2.50 rake)
Final Board: 2 Q 5 2 4
SB showed Q Q and won $123.34 ($61.42 net)
Hero showed A A and won $0.00 (-$61.92 net)
Comment