Re: [Midstakes NLHE & PLO HU] BEWARE! There is a...
Raske öelda... Ma ei pure bumhunti enam ka, mingi 3-5K kätt on regularide vastu. Üldiselt laisklemist oli normaalselt see kuu. Usun, et kui päev otsa passida 400-1000NL ja PLO aint Starsis ja mängida -20bb/100 ja halvemate vastastega siis 10-12h peale tuleb 1000 kätt ära.
Väike mõttetera-meeldetuletus Gandalfilt neile, kes arvavad, et selline termin nagu 'agressor' omab mingit rolli pokkeri strateegias ja kes ilma hea põhjuseta teevad jätkupanuseid:
Mõtlesin, et teeks powermonthi septembris ja üritaks kasulikke asju teha, sellega seoses ka "Alkoholivaba september!" kampaanias osaleda. Tõnniga (Atsetoon) panin juba €50 vahele, kui keegi päris usaldusväärne inimene tahab veel mingi sümboolse €50-100 vahele panna siis olen pakkumistele avatud :)
Mõtlesin, et teeks powermonthi septembris ja üritaks kasulikke asju teha, sellega seoses ka "Alkoholivaba september!" kampaanias osaleda. Tõnniga (Atsetoon) panin juba €50 vahele, kui keegi päris usaldusväärne inimene tahab veel mingi sümboolse €50-100 vahele panna siis olen pakkumistele avatud :)
Kui sünnipäevakuu poleks tulemas, siis võiks isegi bettida aga mõned õlled kavatsen pidupäeval ikka teha. Karskus pole kunagi probleemiks olnud seega oleks freeroll
Loodan siiski, et 5K+ ma enam onlines kunagi ei mängi kui just asjaolud ei muutu, sest sellised swingid on ikka suht mindf*ck... Täitsa mõistlik on natuke EV-s ära anda selleks, et oma mindsetti kaitsta ma arvan.
Comment