plos lähevad stackid kiiremini sisse kui nlhes, seega kui paar päeva järjest hävid 10-30%stele ning flippe ei võida, siis kaob plohu isu. NLHEs ei lähe stackid nii kiirelt sisse. (jutt käib cashgamest)
plos lähevad stackid kiiremini sisse kui nlhes, seega kui paar päeva järjest hävid 10-30%stele ning flippe ei võida, siis kaob plohu isu. NLHEs ei lähe stackid nii kiirelt sisse. (jutt käib cashgamest)
see on nii wrong imo.
Räägitakse, et lähevad kergemini sisse jne, aga tegelikult on just vastupidi, et inimesed on pidevalt paranoilised, et vastastel on nuts, sest tegu on omahaga ja vastasel on alati nuts. Üldse alati kui tehakse meelelahutuslikke pokkerishowsi, kus on omaha sees, siis ka kommentaatorid kisavad, et oi hoidke oma hobuseid, tegemist on täieliku actionmänguga ning kui lõpuks mänguks läheb puudub preflop igasugune 3-4betimine/meta, ning 4-5 mängijat vaatavad floppi ja kui ei ole nuts ja redraw vs nuts ja redraw passitakse lõpuni ja second nuts häbelikult checkib riveri maha IP.
Mul on millegipärast tunne, et sa coca pole ise ka veel omahas õiget "sumpsi ringi" tundnud .. lugedes 2+2 võitvate tyypide kommentaare, mis võib omahas toimuma hakata .. ou ballsy ballsy
Mul on millegipärast tunne, et sa coca pole ise ka veel omahas õiget "sumpsi ringi" tundnud .. lugedes 2+2 võitvate tyypide kommentaare, mis võib omahas toimuma hakata .. ou ballsy ballsy
Just in case oia desert eagle laua all .. :)
oled mu graphe näinud?
Aga jah 50+bi swongi ma veel näinud pole, samas Augustis käisin just -37bi alla @ plo200s
Laas: jap, alati ei panda nutsiga. Aga suht selle lähedal ollakse.
Andule: vb eksin
peace
Anyways, ma ei räägi, et PLO ja PLOhu kerged on. Üks mis kindel, PLO on kindlasti põnevam ja actioni rohkem
Actioni poolest on kindlasti PLO peajagu üle NLHE'st. Ning mängu biitimisest võib niipalju öelda, et PLO10 SH biitimisega tekkis isegi raskusi niiet.. :D Aga no ma mängisin PS'is ka, seal polegi eriti võimalik
HEM-i alane küsimus: mul on sample 5,339 kätt, NLHE HU. Selle sample jooksul SB VPIP on 84.6, vs 3Bet Raise% on 8.0 (nagu ma aru saan, siis see stat on 4bet%?) ja 4Bet Range 4.3. Kuidas see võimalik on?
Mina oma loogikaga arvutaks seda nii, et kui ma 4betin 8% ja SB-lt avan 84.6%, peaks mu 4bet range olema 15.6% väiksem ehk 8*0.846= 6.77. Mis ma valesti teen?
Comment