[NL400-1K FR & HU ] HERRJANKSI POKKERIBLOGI

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jasssass
    Vana Tegija
    • Sep 2010
    • 1200

Re: [NL50 FR/SH] HERRJANKSI POKKERIBLOGI(from micro to low stakes)

ehk siis parem pot control = lisa $$$$

Mäletan kunagi cashi ajast kippus ka agg liiga üles minema ja millegpärast tulemused langesid, hea võrdlus ja kui peaksin kunagi uuesti cashi proovima siis kindlasti hakkan jälgima ka seda.

Comment

• muttaja
      Pokkerihai
      • Dec 2010
      • 1965

WTSD 33% peab küll väikse sample peale olema, sest muidu on see ikka ülimalt liialdatult bluffcatchy

Comment

• HerrJanks
        Pokkerihai
        • Jul 2011
        • 3769

Omajagu HU'd ka sees, ilmselt see muudab miskit, mingi 10K peale(väike jah hetkel)

+ regularidega potte väga ei mängi ka, kui näiteks fish avab üritan päris tihti teda 3bettida ja temaga HU'sse saada või siis alati isoda.
        Last edited by HerrJanks; 27.09.12, 10:45.

Comment

• raudtee(EST)
          Klubi Liige
          • Sep 2009
          • 288

- river oli tegelt raske olukord, kuna aga vastane oli nii agressiivne ja aind 3handed ka siis I call
          Miks raske? Flopis on read, et ip on agro vastane, kes betib 3 tänavat nii õhu kui ka tugeva käega. Sellise turni ja riveri järel peaks olema ikka väga hea täiendav read foldimiseks.

Comment

• ESTPatrick
            Olümpsi Mägi Aivar
            • Nov 2008
            • 5572

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust
            Ma võin öelda Agg% mis mul siin ees on, peaks suht sama pildi andma flop ja turn on suht identsed ~25, river on ~30
            jube madal flopp on. muidu mul suht samad numbrid +natuke juurde, kuid flop mul oluliselt kõrgem. eks see olene kelle vastu mängid ka muidugi ja HU variant ilmselt muudab seda sul mingil määral

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust
            Nüüd mingist hetkest tegin flopi cbetis ka suuri korrektuure(range on muidugi täiesti polariseeritud ja sõltuvalt vastasest/test) aga pärast korrektuuride tegemist on 47 näitab keskmine(muidu oli miski 66) ja went to showdown jõuduski kohe palju kõrgemale nagu arvata oli(27->33), ühesõnaga kui hoian passiivsemat joont soliidsete vastaste vastu on palju raskem välja bluffida.
            peaks ka seda madalat cbet% testima, viimasel ajal olen seda teinud veidi, kuid nii lähedale pole saanud. eks see oleneb veidi stiilist jällegi ka ja mis positsioonidelt enamasti mis käsi mängid. on siis bluffijaid oluliselt rohkem kui ei cbeti? ma ise olen testinud küll mõnede vastaste vastu TP, 2nd paar ette checkimist et siis maha callida. tundub et kohati täitsa töötab, aga 3B tüüpide vastu väga mugav ei tundu nõrka TP callida. eriti kui madal TP. nagu T või J. ülekaardid hitivad neid ka omajagu

Comment

• HerrJanks
              Pokkerihai
              • Jul 2011
              • 3769

3nda tänava betis bluffina polnd kindel, eriti sellisel boardil kus raske reppida erinevaid käsi, sain aga kinnitust, et paneb külma südamega 3 barrelit.

Comment

• ESTPatrick
                Olümpsi Mägi Aivar
                • Nov 2008
                • 5572

lisaks enda poolt niipalju, kuigi mul hetkel sample on ainult selle kuu 100k kätt. Suur agro% tõi 25nl mul näiteks kasu, aga seljuhul väga suur. seal oli mul 4. 50s aga 2,9 ja tundub et ka töötab. ma ütleks et see agro% NUMBER suht mõttetu kui vähegi readide peale mängida. mõne vastu ma slowplayn ju rohkem kui stationi vastu. aga eks ta mingil määral töötab ikka. võtaksin asja kokku nii, et agro% peaks readist lähtuma

Comment

• HerrJanks
                  Pokkerihai
                  • Jul 2011
                  • 3769

Algselt postitas ESTPatrick Vaata postitust
                  on siis bluffijaid oluliselt rohkem kui ei cbeti?
                  Ma ei ole kindel kas rohkem, aga mulle tundub et nad loevad siis käsi tihti valesti ja kui bluffivad on oluliselt lihtsam check/callida kui bet/callida, kuna pot oluliselt väiksem ja ei pea suurt potti marginaalse käega mängima.
                  Tihti saab ka ühe tänava rohkem valuet või siis nõrgematelt kätelt - sest kui ikka top pairi või 2pairi läbi checkid siis tihti hilisematel tänavatel väga ei usuta.

Comment

• HerrJanks
                    Pokkerihai
                    • Jul 2011
                    • 3769

Ma mõtlen et agro% sõltub ka suuresti rangest, kui väga tight oled võib see väga kõrge olla, sest sul ongi tugevad käed pidevalt.
                    Kui aga oled loose, on vb kohati raske ja swingirikas seda %'i kõrgel hoida.(endal tekkis sellega suuri probleeme kui enda mängu loosemaks lasin)
                    Last edited by HerrJanks; 27.09.12, 11:51.

Comment

• fyte
                      Pokkerihai
                      • Jun 2010
                      • 3378

Juhin tähelepanu, et agressioonil ja agressioonil on vahe sees - pelgalt statid seda ei kajasta. Spotti valides on mõistlik arvesse võtta villainit, boardi tekstuuri, omavahelist dünaamikat jms.

GL!

Comment

• HerrJanks
                        Pokkerihai
                        • Jul 2011
                        • 3769

no kamoon fish, 1 kaart ju tulemas, oute on

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
                        PokerStars
                        6 Players
                        Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                        UTG eadmund ($55.06) 110bb
                        UTG+1 Vitach ($50) 100bb
                        CO HerrJanks ($50) 100bb
                        BTN ready_Z_go ($53) 106bb
                        SB AlexKalugin ($50.86) 102bb
                        BB Smokin_lbs ($44.04) 88bb

Pre-Flop: ($0.75, 6 players) HerrJanks is CO J J
                        2 folds, HerrJanks raises to $1.50, 2 folds, Smokin_lbs raises to $3, HerrJanks calls $1.50

Flop: J 2 3 ($6.25, 2 players)
                        Smokin_lbs bets $2, HerrJanks calls $2

Turn: 8 ($10.25, 2 players)
                        Smokin_lbs checks, HerrJanks bets $4.50, Smokin_lbs raises to $21.50, HerrJanks goes all-in $45, Smokin_lbs folds

Final Pot: $53.25

HerrJanks wins $74.35 (net +$24.35)

Smokin_lbs lost $26.50

Comment

• HerrJanks
                          Pokkerihai
                          • Jul 2011
                          • 3769

ehhheee päris hea käsi ühes lauas, 2 fishi blindidel, sb fish shoveb oma rääbis stacki mingi ~10$, bb instacallib 23o

Comment

• HerrJanks
                            Pokkerihai
                            • Jul 2011
                            • 3769

I feel lucky today

Comment

• HerrJanks
                              Pokkerihai
                              • Jul 2011
                              • 3769

Õhtune sess päris solid, päeval panin ca 2BI'd auku ja tegin vist selle kuu kõige jubedamat mängu...
                              (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

üks küsimärgiga käsi ka, 99% olin kindel et overpairi pole(betsizingust lähtuvalt), ei osand siin peale shovemise muud teha, kui saan calli on kindlasti päris palju oute + võimalus et isegi suht tihti võib foldida, kusjuures tankis selle käega pikalt lol, ja siis callis. Agano tal oli aind 19% ka :D

$0.25/$0.50 No Limit Holdem
                              PokerStars
                              6 Players
                              Hand Conversion Powered by weaktight.com

Stacks:
                              UTG seiteen ($181.45) 363bb
                              UTG+1 ReBirth ($50) 100bb
                              CO HerrJanks ($53.91) 108bb
                              BTN Kanycmo4ka ($31.75) 64bb
                              SB Mr.M.Roth ($50) 100bb
                              BB SaschaJoe ($83.53) 167bb

Pre-Flop: ($0.75, 6 players) HerrJanks is CO 8 J
                              2 folds, HerrJanks raises to $1.50, 2 folds, SaschaJoe raises to $3.25, HerrJanks calls $1.75

Flop: 9 2 9 ($6.75, 2 players)
                              SaschaJoe bets $10, HerrJanks goes all-in $50.66, SaschaJoe calls $40.66

Turn: 3 ($108.07, 2 players, 1 all-in)

River: 2 ($108.07, 2 players, 1 all-in)

Final Pot: $108.07
                              SaschaJoe shows two pair, Nines and Deuces
                              5 7
                              HerrJanks shows two pair, Nines and Deuces - Jack kicker
                              8 J

HerrJanks wins $105.57 (net +$51.66)

SaschaJoe lost $53.91

ja kui norida siis 2x sain täna 2nd nutsiga nutsi vastu nupud sisse :/

Comment

• HerrJanks
                                Pokkerihai
                                • Jul 2011
                                • 3769

BR 4K$, mingi nädala pärast saan 600$ boonusena ka juurde+stellar(100$), ja kui võidulainel püsin saab uuel kuul loodetavasti NL100 poole vaadata...
                                alla 5K$ ei tunne ilmselt kindlalt seal...

Comment

Working...