andu_andu Hyper HU_SNG

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • jasssass
    Vana Tegija
    • Sep 2010
    • 1200

Re: [ $200/$300/$500 HUSNG @ PokerStars ] andu_andu @ HU_SNG BR_grinding

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
    mul oli 99, imesid rea. wp
    Kuna tegu oli shovega nagu mainisid siis ma ei imenud seda vaid callisin su shortstacki K high lihtsalt maha, ei arva, et AA-d peaks vaja minema, et teha kasumlik call, sest range millega sa shordist shoved on märksa suurem kui A kõrge või taskupaar.

Comment

• andu_andu
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 4050

Kui shovesid K6-ga callida, siis on muidugi sitax suur variatsioon :))
      Oleneb millal callida, kui +ev call siis vähendab variatsiooni, kui -ev siis suurendab kui muidu võitev mängija oled.

Algselt postitas jasssass Vaata postitust
      Andu mitu buy-in peaks bankroll olema, et HU hyperites limiidist edasi liikuda? Jube variatsioon tundub olevat nendes
      Oleneb inimesest ja winratest, kuid 50 buy-inni kuskil 10-15 buy-inisse shotiga oleks ok mu meelest.

Comment

• VisaHing
        mees nagu orkester
        • Dec 2009
        • 6718

Mida sitem mindset seda suuremat bri vaja arvan ma :D

Comment

• Codecci
          Luuramas Naisteturniire
          • Nov 2008
          • 7574

Algselt postitas sm112 Vaata postitust
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

WP
          Limpi karistamise sizing on kahtlane, aga muidu kas 24BB deep A3o on halb sisse ajada?

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

shove või check, raise küll hea ei ole enamuse vastu.

Comment

• andu_andu
              Pokkerihai
              • Jan 2009
              • 4050

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
              Limpi karistamise sizing on kahtlane, aga muidu kas 24BB deep A3o on halb sisse ajada?
              Niimoodi küll, aga muidu oleneb fold equityst ehk vastase rangest. Buttonilt seda openshovedes ei ole mõistlik sisse ajada, aga kui mõned limbivad palju ja sa tead, et nad raisevad heade kätega mitte ei trapi limpranges siis suht standard shove, võib ka järgi checkida - suht close tegelt, ma ei teagi kumb parem on. Mida parem mängija postflop seda rohkem kaldub shove poole ma arvan

Comment

• peete82
                Vana Tegija
                • Jan 2010
                • 1310

Algselt postitas sm112 Vaata postitust

WP
                nojah, kas sa oleks selle käe siia postitanud, kui ma poleks välja imenud?
                Eks ta üks tildine call oli, aga üsna palju raha juba sees.
                Ma ei pretendeeri mingile hyper hu spetsialisti nimetusele, olen nendes kaotav, käin seal aeg-ajalt tiltamas. A3 on ka way parem käsi kui K6, sellega sihukest liigutust ei teeks ka tildis olles.

Sihuke raise toimib küll donkide vastu, limbi varastamise eesmärgil paar-kolm korda. Päris atc ei tee seda.

Panen selle käe kah siis, üsna short tegelt.
                Aga blindid on siin alles nii väiksed, et k6 callil mõtet ei näe.
                Last edited by peete82; 27.02.12, 15:49.

Comment

• andu_andu
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 4050

nojah, kas sa oleks selle käe siia postitanud, kui ma poleks välja imenud?
                  Eks ta üks tildine call oli, aga üsna palju raha juba sees.
                  Ma ei pretendeeri mingile hyper hu spetsialisti nimetusele, olen nendes kaotav, käin seal aeg-ajalt tiltamas. A3 on ka way parem käsi kui K6, sellega sihukest liigutust ei teeks ka tildis olles.

Sihuke raise toimib küll donkide vastu, limbi varastamise eesmärgil paar-kolm korda. Päris atc ei tee seda.

Panen selle käe kah siis, üsna short tegelt.
                  Aga blindid on siin alles nii väiksed, et k6 callil mõtet ei näe.
                  FALSE ! K6 on seal parem kui A3o, sest kui millegagi seal limp/shovetakse siis paarid/Ax tavaliselt ja K6 mängib paremini, kui A3

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
                    suht close tegelt, ma ei teagi kumb parem on.
                    Kui postflop A pihta saad, siis tüüpiline limpar-station-herocaller ei taha kuidagi mitte midagi maha panna sellisel flopil, 3 barrelit valuebette on tõsiasi väga tihti. Isoleerides muidugi pole midagi teha A flopi oma TP-ga.

Comment

• andu_andu
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 4050

Eile Heads-UP Eesti MV. Esimene vastane Meelis Ahman. Kõige kauem pidime ootame esimest mängu, sest asumise tabelis kõige alumises otsas. Esimene käsi leian TT, tõstan 150 peale 5k stacki juures, Ahman 3b 450 ma shipin sisse kõik, peale lühikest mõtlemist Ahman callib AQo-ga ja hitib Q floppi ning gg - esimese käega out turnalt. Komas aasta järjest pole esimesest voorust edasi saanud lol

Kuid õnneks üks hobune näitas head mängu ja täna top4 hulgas arvan et üks favoriite, niiet sealt võib veel tulla
                      Last edited by masterpuppet; 02.03.12, 19:10. Põhjus: LOL. Sorry, kogemata mässasin su posti ära. :)

Comment

• Provoker
                        Pokkerihai
                        • Jan 2009
                        • 3067

Kuid õnneks üks hobune näitas head mängu ja täna top4 hulgas arvan et üks favoriite, niiet sealt võib veel tulla
                        sm112? gl talle

Comment

• andu_andu
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 4050

Algselt postitas Provoker Vaata postitust
                          sm112? gl talle
                          jup

Comment

• masterpuppet
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 2094

Eile Heads-UP Eesti MV. Esimene vastane Meelis Ahman. Kõige kauem pidime ootame esimest mängu, sest asumise tabelis kõige alumises otsas. Esimene käsi leian TT, tõstan 150 peale 5k stacki juures, Ahman 3b 450 ma shipin sisse kõik, peale lühikest mõtlemist Ahman callib AQo-ga ja hitib Q floppi ning gg - esimese käega out turnalt. Komas aasta järjest pole esimesest voorust edasi saanud lol
                            => almost

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

Ma kuulsin, et andu_andu oli EMV-l teinud burgetiga diili, et ta teenib $0.10 Extreme Turbo SNG-des aastas enim võitnud mängijate hulka. On see tõsi? Pidi saama kullast karika jack danielsi logoga. Ootame pumperiga (kes jõudis just 30 minutit tagasi aasiasse) vastukaja. Ülehomsest pidid oddsid ka olema.

Comment

• udikaz
                                Pokkerihai
                                • Nov 2009
                                • 1946

masterpuppet- tahtsin just sama lingi siia andule panna :)

Comment

Working...