andu_andu Hyper HU_SNG

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Codecci
    Luuramas Naisteturniire
    • Nov 2008
    • 7574

Re: [ $200/$300/$500 HUSNG @ PokerStars ] andu_andu @ HU_SNG BR_grinding

Pead coaching video varsti tegema Cardrunnersile selle kohta Ranka :D

Btw, mis siis saab kui mingi solid fish 5KNL maha istub?

Comment

• RudiTurbo
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 4167

Ma ka ei vaata enam väga tulemusi, aga probleem on siis kui cashoutima peab, siis tuleb cashieri lehelt läbi käia. Kuigi õnneks on Euro laudade jaoks on osa BR'is Eurodes, siis dollarid ei väljenda kogu BR'i. Enne cashouti näitab just palju available dollareid on.

Peaks ka siis cashoute ainult sessi keskel tegema, kui laudades suht random summad ja cashieri lõplikust seisust raske aru saada :D

Comment

• ranka
        Miljon Põhjust Kodus Olla
        • Sep 2008
        • 36444

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
        Pead coaching video varsti tegema Cardrunnersile selle kohta Ranka :D

Btw, mis siis saab kui mingi solid fish 5KNL maha istub?
        Just istus paar päeva tagasi, -13PT/BB vend oli. Olid küll viimased SNG-d aga tundsin, et olen tired ja quitisin. Sessi alguses ei oleks quitinud.

Algselt postitas RudiTurbo Vaata postitust
        Ma ka ei vaata enam väga tulemusi, aga probleem on siis kui cashoutima peab, siis tuleb cashieri lehelt läbi käia. Kuigi õnneks on Euro laudade jaoks on osa BR'is Eurodes, siis dollarid ei väljenda kogu BR'i. Enne cashouti näitab just palju available dollareid on.

Peaks ka siis cashoute ainult sessi keskel tegema, kui laudades suht random summad ja cashieri lõplikust seisust raske aru saada :D
        HU cashis kui mängisin 200NL-1000NL teadsin, et kui saan 1KNL paar biiti on kuu lifetilted või kui võidan paar BI siis ei viitsi mängida. Siis lasin pea kuu aeg jutti nii, et reports ja mujalt tabidest tulemused eemaldatud v.a. winrate ning graafikut vaatasin buy-inides. Jube hea mindseti ravi multilimiitimise korral.

EDIT: tsiteerisin sind kuna sellega tahtsin öelda, et ma ka tulemusi ei vaadanud. kuna roll oli viiel saidil laiali siis oli raske aru saada kui palju miinust/plussi on.

Comment

• andu_andu
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 4050

Algselt postitas alaska Vaata postitust
          Hea nipp! Ja palju siis goal on?
          Suht lambist on pandud 5k sinna :P
          Kuigi reaalselt päevas niipalju ei tee
          Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Peaksid rohkem mu päevikut lugema, kasutan seda juba pea kuu aega.

SNG-des ainus jama see, et kui match läbi siis tuleb bankrolli täpne summa ette, samamoodi regades. Miski aeg jääb meelde ja siis oskad enam-vähem aimata kui palju miinust või plussi on. Selle vastu ka mõnus nipp.

Miski aeg kui ei tea plussi/miinus avad mitu tühja HU cashilauda ja ostad sinna suvalise summaga sisse. Näiteks 5KNL ja ostad 4343, smaamoodi avad 50Bb lauad jne. 20-30 mängupärast lisad 2knl, 1knl, 600nl jne.
          Kuna mängin mitut sng-d korraga siis see keeraks laudade asetuse ekraanil sassi ja suht välistatud minu puhul.

Algselt postitas ranka Vaata postitust
          Plussiks on veel see, et kui sul hide maas ja tundmatu reg otsib sind siis näeb, et OMG, sa mängid h-stakes, ju pead räige crusher olema (juhul kui sul scope blocked või ta ei tea sharkscope saiti) ning saad regularidelt rohkem respecti.
          lol vaevalt nii keegi mõtleb hahaaha

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
            Kas ta nii just mõtleb aga otsivad kindlasti ja üldiselt: kõik, mis ei mõju halvasti saab mõjuda ainult hästi. Mul endal kaks kuvarit, ühel kuvari mängulauad, teisel cashilauad. Kui kasutad ühte kuvarit siis saad samamoodi teha kui salvestadl layoudi ära.

Cashilauad on miinimumsuursega, näiteks taskbari taga peidus ja SNG lauad (ütleme kaks tükki) tiletud. Paned tühjade laudadega LO paika, salvestad. Järgmine kord loadid LO, kui 2 SNG lauda lahti siis hakkad cashi laudasid avama ja lendava alla nurka peitu.

Starsi software on lihtsalt nii nutsiks tehtud, et alb akkab.

Comment

• andu_andu
              Pokkerihai
              • Jan 2009
              • 4050

Mul on paika pandud layout: 2-lauda,3-lauda ja 4-lauda. Stars ei tee ju vahet kas on cashi laud või SNG laud, seega ta paigutab need lauad suvalt segamini ja kui cashi laud/lauad siis ikka segab küll kui koguaeg ees tilbendab, sest et nagunii millegipärast stars automaatselt vahel ei pane õige suurusega lauda vaid avab väikselt, kuigi linnuke on custom-layouti ees. Siis panen Ctrl+3 ehk apply custom layout. Ma ei tea siiamaani, miks stars nii teeb, et avab näiteks rematchi ajal laua väikse suurusega suht tihti...

Comment

• virukunn
                Pokkerihai
                • Jul 2010
                • 2036

Ma õppisin uuele sng-le regades lihtsalt bankrolli summast mööda vaatama, algul oli raske ja imelik, aga lõpus enam mitte. Kerge on feilida tho. Tegelt olen mõelnud, et stars võiks sinna mingi spoileri tekitada, a.la "see bankroll" vms. Ma arvan, et päris paljud tahaksid seda.

Comment

• Fabulous
                  Pokkerihai
                  • Jan 2010
                  • 2674

Ajad silmad vidukile,niiet kirja selgelt lugeda ei näe, aga nupu üles leiad. Problem solved.

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

Ma ei saa nüüd aru, pool aega peab ju raudselt kuluma oma graafikut imetledes või kaoutust elueest tagasi grindides.

Comment

• Codecci
                      Luuramas Naisteturniire
                      • Nov 2008
                      • 7574

Miks mitte?

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Mul on paika pandud layout: 2-lauda,3-lauda ja 4-lauda. Stars ei tee ju vahet kas on cashi laud või SNG laud, seega ta paigutab need lauad suvalt segamini ja kui cashi laud/lauad siis ikka segab küll kui koguaeg ees tilbendab, sest et nagunii millegipärast stars automaatselt vahel ei pane õige suurusega lauda vaid avab väikselt, kuigi linnuke on custom-layouti ees. Siis panen Ctrl+3 ehk apply custom layout. Ma ei tea siiamaani, miks stars nii teeb, et avab näiteks rematchi ajal laua väikse suurusega suht tihti...
                        Cashi/SNG laual nii vahet Stars ei tee aga seda on sul vaja avada sessi jooskul kõigest mõned korrad. Ise ei pea kunagi kasutama apply-custom-layout funktsiooni.

Laudu väikselt avab siis kui laudade arv ületab Custom-Table laudade arvu või ei ole sul laudade positsioneerimine salvestama pandud. Vaata kas sul PokerStars > View > Rememeber Table Positioning ees linnuke on? Kui ei siis lisa.

Comment

• alaska
                          forever
                          • Oct 2008
                          • 6599

Imagele võib küll halvasti mõjuda, kui selline asi 2+2 välja tuleb.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Algselt postitas alaska Vaata postitust
                            Imagele võib küll halvasti mõjuda, kui selline asi 2+2 välja tuleb.
                            Mis asi välja tuleb? Et istun cashi-lauas rolli hajutamiseks?

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

ei, kui keegi istub sellepärast, et regulare lauast eemal hoida.

Comment

• andu_andu
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 4050

Algselt postitas Codecci Vaata postitust
                                Miks mitte?
                                Nendel levelitel pole enam nii-öelda tundmatuid rege eriti esiteks ja teiseks kui sa istud HU cashis ei tähenda, et oled kohe hyper-turbo husng-des kompetentne. HUSNGdes pole nii epicut bumhuntimist kui cashis ja üldiselt võetakse vastu igasugune edge isegi teise husng regulari vastu rääkimata teiste mängude regularidest. Mingite limiitideni võib-olla tõesti see toimib nii.

Comment

Working...