andu_andu Hyper HU_SNG

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • MartinGarcia
    Grinder
    • Nov 2009
    • 517

Re: [$115 HUSNG @ FTP] andu_andu @ HU_SNG BR_grinding

Tere andu_andu.
    Tahaksin ka alustada HU SnG'de mängimise ja õppimisega.
    Ehk oskad soovitada mida alguses jälgida vastaste juures ja mis sisseostuga SnG'dest alustada?
    Aitäh!

Comment

• andu_andu
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 4050

Algselt postitas MartinGarcia Vaata postitust
      Tere andu_andu.
      Tahaksin ka alustada HU SnG'de mängimise ja õppimisega.
      Ehk oskad soovitada mida alguses jälgida vastaste juures ja mis sisseostuga SnG'dest alustada?
      Aitäh!
      Alustada soovitaks ikka kõige odavamatest ja kui rolli on võib kiiresti ülesse liikuda, kui on selline tunne, et saaks ka kõrgemal hakkama.

Põhilised ajsad, mida alguses vastase juures jälgida:

* Kuidas mängib Buttonil ( kas foldib üldse, limbib palju, tõstab- siis kui palju)
      * kuidas defendib BB-d ( kas callib palju või 3betib, foldib. )
      * Kui sagedasti cBetib peale oma buttoni tõstmist ( või kasvõi limped pottides, kas ründab automaatselt, kui on checkitud )
      * Kui palju paneb 2nd, 3rd barreleid kui üldse panustab
      * Asi mis mina veel alguses kohe üritan teada saada on see, et kuidas käitub donkbettide peale ( eriti limped pottides).
      * Siis oleks hea, kui tekiks alguses readid ka 3bet potide kohta ( kui 3betib kas siis insta cbet alati või mitte jne ; osad on 3bet potides väga fit-or-fold tüüpi ehk siis jätkavad mängu ainult siis kui saavad pihta, teised jälle ei taha loobuda kuidagi moodi kui on preflop 3bettinud. )
      * Samuti ei tule kahjuks vaadata sharkscopeist, kas tegu on võitva/kaotava mängijaga, kuigi microdes see ei ole nii oluline, sest pmst võib eeldada juba, et vastane on halb m,ängija anywayz
      * Siis tulevad spetsiifilisemad readid:
      -Drawga aggro ? IP/OOP
      -Top Pairiga võimeline checkima IP
      - checkraiseb cbeti palju ?
      - betsizesid konkreetsete käte omasid alati meelde jätta kui on showdown
      - kas keerab showdown value hande bluffiks riveris ( kui keerab, siis ei tasu "hero"calle teha ntx )
      jne jne.

Comment

• MartinGarcia
        Grinder
        • Nov 2009
        • 517

WOW, eks ma proovin ja üritan nüüd aru saada ja mõelda, aga aitäh!
        vaatasin ka kuidas täna mängisid.Prg lased ka vist.

Comment

• Provoker
          Pokkerihai
          • Jan 2009
          • 3067

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
          Alustada soovitaks ikka kõige odavamatest ja kui rolli on võib kiiresti ülesse liikuda, kui on selline tunne, et saaks ka kõrgemal hakkama.

Põhilised ajsad, mida alguses vastase juures jälgida:

* Kuidas mängib Buttonil ( kas foldib üldse, limbib palju, tõstab- siis kui palju)
          * kuidas defendib BB-d ( kas callib palju või 3betib, foldib. )
          * Kui sagedasti cBetib peale oma buttoni tõstmist ( või kasvõi limped pottides, kas ründab automaatselt, kui on checkitud )
          * Kui palju paneb 2nd, 3rd barreleid kui üldse panustab
          * Asi mis mina veel alguses kohe üritan teada saada on see, et kuidas käitub donkbettide peale ( eriti limped pottides).
          * Siis oleks hea, kui tekiks alguses readid ka 3bet potide kohta ( kui 3betib kas siis insta cbet alati või mitte jne ; osad on 3bet potides väga fit-or-fold tüüpi ehk siis jätkavad mängu ainult siis kui saavad pihta, teised jälle ei taha loobuda kuidagi moodi kui on preflop 3bettinud. )
          * Samuti ei tule kahjuks vaadata sharkscopeist, kas tegu on võitva/kaotava mängijaga, kuigi microdes see ei ole nii oluline, sest pmst võib eeldada juba, et vastane on halb m,ängija anywayz
          * Siis tulevad spetsiifilisemad readid:
          -Drawga aggro ? IP/OOP
          -Top Pairiga võimeline checkima IP
          - checkraiseb cbeti palju ?
          - betsizesid konkreetsete käte omasid alati meelde jätta kui on showdown
          - kas keerab showdown value hande bluffiks riveris ( kui keerab, siis ei tasu "hero"calle teha ntx )
          jne jne.

Ma paneks selle postituse strateegia foorumisse kuskile nn kullafondi.
          Ma pole praktiliselt kunagi teadnud mida ma pean vastasete kohta vaatama nende liigutustest. Seepärast ei oska ka korralikult noteerida mängijaid.

Comment

• daljoh
            Vana Tegija
            • Feb 2009
            • 1032

sama siin..peale seda kui kunagi andult notemise kohta küsisin siis sain päris palju targemaks

Comment

• HU grinder
              Vana Tegija
              • Feb 2010
              • 1002

Andu, kas sa ei viitsiks millalgi midagi welli laadset korraldada?

Comment

• Provoker
                Pokkerihai
                • Jan 2009
                • 3067

Terve see päevik ongi alguses nagu well peaaegu. Küsida võib ju ka siin teemas, kuid kas ka vastatakse on juba iseasi. :)

Comment

• andu_andu
                  Pokkerihai
                  • Jan 2009
                  • 4050

Algselt postitas HU grinder Vaata postitust
                  Andu, kas sa ei viitsiks millalgi midagi welli laadset korraldada?
                  welli veel vast ei viitsi, küll aga on väike plaan kirjutada üks pikem ja ülevaatlikum artikkel HUSNG kohta.

Comment

• Ghost0
                    Vana Tegija
                    • Oct 2008
                    • 1335

Algselt postitas andu_andu Vaata postitust
                    welli veel vast ei viitsi, küll aga on väike plaan kirjutada üks pikem ja ülevaatlikum artikkel HUSNG kohta.
                    Jään huviga ootama :)

Comment

• PokerDevil
                      Vana Tegija
                      • Oct 2008
                      • 1177

Jõudu, mõtlesin ise ka vahepeal. Seoses muruntau õpetamisega olen avastanud endas palju külgi mida ei teadnud aga krt.. Suht raske on pikka ja head artiklit, mis hõlmab kõiki asju kirjutada.

Comment

• k1ly
                        FPP Pro
                        • Oct 2008
                        • 205

andu kuidas holl lõppes ? sander ajas eelnevalt sellist levelit mulle et "süda läks pahaks"

Comment

• andu_andu
                          Pokkerihai
                          • Jan 2009
                          • 4050

Algselt postitas k1ly Vaata postitust
                          andu kuidas holl lõppes ? sander ajas eelnevalt sellist levelit mulle et "süda läks pahaks"
                          Sandrer vana naljanina, koguaeg leveldab ;D

Hollyst tulin koju -korter inimesi täis ja kõik läks edasi oehh...

Comment

• k1ly
                            FPP Pro
                            • Oct 2008
                            • 205

oehh what ? unreal tra ma sind mitu korda olympsis näinud ja sander vana leveldaja ikka leveldas mu üle

Comment

• udikaz
                              Pokkerihai
                              • Nov 2009
                              • 1946

7488 is nutsinuts :)

Comment

• andu_andu
                                Pokkerihai
                                • Jan 2009
                                • 4050

Algselt postitas udikaz Vaata postitust
                                7488 is nutsinuts :)
                                hahahhaha no kui flopp on 774 siis peab meeldima :D :D

Pole foorumisse sisse loginud oma kontolt mingi kuu aega vist, sest lõin läpaka klapi liiga kõvasti kinni, kui enam ei tahtnud kaotustega leppida. Ka väike mänguline paus oli sees, kuid siis hakkasin korterikaaslase arvutis mängima kui see vaba oli ja tulemused paranesid ning olen jälle mängulainel õnneks.

Olen palju live pokkerit käinud olympsis mängimas, mis on reaalselt kopa ette visanud, sest pole midagi hittinud eriti. Suurim turniir oli betfair live €550 buy-inniga, kus tegin omast arust väga head mängu, kuid situatsioonid ei olnud mulle just kõige paremad ja langesin 1. päeva 5ndal tunnil paraku.

Lisaks hakkasin mingi paar kuud tagasi trenni uuesti rappima kõvasti. 1. Mai Eesti MV-l vaja juu kohad kätte näidata :D

Comment

Working...