andu_andu Hyper HU_SNG

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • adam_q
    Vana Tegija
    • Feb 2009
    • 1453

Re: *** Aprilli tulemused - Mai eesmärgid ***

Algselt postitas fyte Vaata postitust
    Ei saa täpselt aru sinust, kui see vastuargumendina mõeldud oli. Lühiajaline risk on teatavasti täiesti ebaoluline faktor, kui üüratu sample peale on tegu crushiva mängijaga.
    ei old vastuargument. well done, andu

Comment

• VisaHing
      mees nagu orkester
      • Dec 2009
      • 6718

Re: [ $200/$300/$500 HUSNG @ PokerStars ] andu_andu @ HU_SNG BR_grinding

Algselt postitas Fabulous Vaata postitust
      Starsi lifetime on 178k ja FT 48k. Eks Andu oskab ise paremini rääkida, aga isegi 300k tuleb lifetime kokku äkki boonustega.
      Ups läks FT täitsa meelest jah.

Comment

• lenC
        Administraator
        • Oct 2008
        • 6440

Algselt postitas fyte Vaata postitust
        Ei saa täpselt aru sinust, kui see vastuargumendina mõeldud oli. Lühiajaline risk on teatavasti täiesti ebaoluline faktor, kui üüratu sample peale on tegu crushiva mängijaga.
        Adamil hea point, aga halvasti sõnastatud - näiteks igakuiselt ma võtaks vabalt 80% oma expected earningust, kui saabuks konkreetne variancefree raha. Peale kõige epicumate kuugraphide on Andul ka kõige jõhkramad downswingid, nii et ma usun, et ka tema vähemasti mõtleks selle peale.

Andule gg, wp, palju õnne you sicko.

Comment

• ranka
          Miljon Põhjust Kodus Olla
          • Sep 2008
          • 36444

Algselt postitas lenC Vaata postitust
          Adamil hea point, aga halvasti sõnastatud - näiteks igakuiselt ma võtaks vabalt 80% oma expected earningust, kui saabuks konkreetne variancefree raha. Peale kõige epicumate kuugraphide on Andul ka kõige jõhkramad downswingid, nii et ma usun, et ka tema vähemasti mõtleks selle peale.

Andule gg, wp, palju õnne you sicko.
          ma olen kunagi mõelnud isegi sellise äriidee peale. aga seal niipalju agasid ning võtaks tohutult aega ennem kui kogemustele põhinedes saaksid selle õige protsendi paika.

Comment

• fyte
            Pokkerihai
            • Jun 2010
            • 3378

Jap, aga oma rolli mängib ka riskitaluvus siin. Hyperites 6% longtermis vast eriti reaalne ei ole, aga miski 4% ROI peaks küllaltki tehtav andul olema (pole SS vaadanud) ning ka siis oleks tunniteenistus jõhkralt kõrge. Selle 80% jutuga mingil määral nõustun, aga antud näite kohaselt oli see suhe mitte 80%-100%, vaid ca 0.6%-100% (1h töö vs 168h töö). :P
            Last edited by fyte; 30.04.12, 16:08.

Comment

• Codecci
              Luuramas Naisteturniire
              • Nov 2008
              • 7574

Algselt postitas ranka Vaata postitust
              ma olen kunagi mõelnud isegi sellise äriidee peale. aga seal niipalju agasid ning võtaks tohutult aega ennem kui kogemustele põhinedes saaksid selle õige protsendi paika.
              Polegi võimalik, 99%+ mängijatest ülehindab oma teenistust ja kui mu winrate nt 20bb/100 ja keegi mulle nii maksaks kätearvu pealt siis hui table selectiks nii hästi. Isegi mitte pahatahtlikult võib-olla, aga tahes-tahtmata seda juhtub.

Comment

• tolmuahv
                Klubi Liige
                • Feb 2009
                • 2502

Ma kunagi mõtlesin idee peale stiilis:

- 10-20 enam-vähem sama limiidi tegelast teevad "klubi".
                - Iga kuu postitavad kõik liikmed oma graafikud.
                - Kõik, kes on üle EV jooksnud, maksavad 100% oma üle EV teenitud rahast "pooli".
                - Kõik, kes on alla EV jooksnud, saavad 90% oma alla EV teenitud rahast "poolist" tagasi.
                - Aasta lõpus jagatakse pooli kogunenud üleliigne raha liikmete vahel.

Selge, et kõigepealt tuleks see "pool" normaalselt kapitaliseerida. Aga mängijatele annaks see "kindlustuse", et downswing vs EV ei tähenda sittagi ja "keep it going". Samas upswingi ajal võtaks eufooriat maha, sest raha teenitakse tegelikult EV-joone järgi. Need kaks faktorit võiks juba olla väga kõvasti mindsetti parandav ja närve säästev paljude jaoks.

Samas reaalselt on sellise asja tegemine raske, sest kõik mängijad peavad olema 100% usaldusväärsed, mängima enam-vähem samu limiite, pidevalt updatema jne. Pigem teoreetiliselt huvitav teema kui praktiliselt teostatav.

Comment

• pastilaa
                  kuum poiss
                  • Apr 2009
                  • 7518

Ma oleks käpp selles ühiskassas, kui Ingu ka tuleb.

Comment

• marcoloco
                    FPP Pro
                    • Nov 2010
                    • 203

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                    sellega seoses yks uitm6te hyppas p2he - grupp m2ngijaid saavad teha kokkuleppe, et hakkavad omavahel igakuiselt siluma reaalse profiti ja allin equity (punane joon) tulemusi. Ehk siis kui yks m2ngija jookseb $3k yle ev joone ja teine $3k alla, siis see kes jooksis yle, annab $3k unlucky tyybile. See jagamine muidugi keerulisem arvestus oleks, aga idee on selles, et suurema m2ngijate grupi peale saab variance v2hendada. headsup hyperturbodes on see ev joon vast k6ige t2psem erinevatest m2ngudest, nii et saab seda aluseks kyll v6tta.

EDIT: ups. j2in hiljaks ideega, s6nastasin liiga kaua, aga ausalt ma hakkasin seda varem kirjutama kui tolmuahvi posti n2gin :)
                    Last edited by marcoloco; 30.04.12, 17:12. Põhjus: edit.

Comment

• VisaHing
                      mees nagu orkester
                      • Dec 2009
                      • 6718

Mida teeb see vend, kes on -3 K aga EV näitab miskit -5 K ?

Comment

• SimbaM
                        FPP Pro
                        • Oct 2010
                        • 237

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                        Saab 8k üritamise eest.
                        Andu MEGAilus graph, keep it up!

Comment

• runnar
                          Grinder
                          • Oct 2008
                          • 740

Algselt postitas backdoorsex Vaata postitust
                          maksab 2k potti

Comment

• Naxer
                            Õpihimuline Mängur
                            • Mar 2009
                            • 345

Kommunism on paberil nii tore asi-loodetavasti jätkub huvi selle eksperimendi arendamiseks.

Comment

• ranka
                              Miljon Põhjust Kodus Olla
                              • Sep 2008
                              • 36444

need ev värgid vist toimuks tõesti ainult usaldusväärsetes puntides ala miski hiina perekondades, kes kõik lasevad eri provintsides 10nl või väga tugevas ususektis.

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

Sellise EV projektiga tuli miskipärast see lugu kohe meelde:
                                (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

sry andu 4 ot :P

Comment

Working...