[NL25 SH] pikk28 @ Stars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: gert23 pokerstarsis

Algselt postitas Toots_x Vaata postitust
    Sorry 4 OT:
    Südamest naersin ranka postituse peale...
    No aga täpselt sama loogika ju on. Praegusel hetkel ma ütleks, et kotkas oli enne hea jooksus küüsis ning coachi abi oli olematu siis mille eest ta raha tahtis? Trahv w?

Comment

• hoss23
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 2551

Algselt postitas ranka Vaata postitust
      No aga täpselt sama loogika ju on. Praegusel hetkel ma ütleks, et kotkas oli enne hea jooksus küüsis ning coachi abi oli olematu siis mille eest ta raha tahtis? Trahv w?
      Krt, härra R, sa paned päris häid pirne viimasel ajal

Comment

• Toots_x
        Õpihimuline Mängur
        • Sep 2009
        • 320

Karmavõlg, karmavõlg. : )

Comment

• rohelinekonn
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 3808

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
          seda küll aga ma pole enam nii noor nagu sina ega jaksa öösiti üleval olla :D
          mine varem magama ja ärka 5-6 ajal üles

Comment

• ment52
            Politseidokumendiga kusjuures!
            • Oct 2008
            • 1270

Algselt postitas ranka Vaata postitust
            Mina ei taipand keskkooli keemiat, kuigi õpetaja kohta ei saanud ühtki halba sõna öelda. Ei saa nagu õpetajale palka maksmata jätta ju sest ma olen rumal ja ei suuda asju kahe kõrva vahele jätta?

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Algselt postitas ment52 Vaata postitust
              Mina ei taipand keskkooli keemiat, kuigi õpetaja kohta ei saanud ühtki halba sõna öelda. Ei saa nagu õpetajale palka maksmata jätta ju sest ma olen rumal ja ei suuda asju kahe kõrva vahele jätta?
              Aga sinu õpetaja andis sulle tunnid ära. See, kas sa lasid poppi või mitte on täiesti oma-asi. Meie kallis kotkas1000 aga ei laksnud poppi, lihtsalt tunde ei toimunud aga õpetaja tahab ikka raha saada.

Sinu näite põhjal rekonstrueerima mega-monster-koll näite.

Palkad omale inglise keele õpetaja ja võtad 30 tundi. Maksad peale igat 10-et tundi ja lepingu järgi pead maksma ära kõik 30 tundi MISTAHES ajal.

10 tundi täis ja sa pead minema näiteks põhjapolaarjoionele tööle ning saadad õpetaja üle tra. Lepite nüüd kokku, et ok tunnid läbi, sa maksad raha ära ja kõik. Teed lhevad lahku.

FUCK! Globaalne soojenemine ning siis jääb see lollakas töö sul ära, kuna põhjapolaaralad sulasid üles ning sinu esmane ülesanne uurida mistahes nähtusi jääb ära/lükatakse edasi. Samal ajal annad inglise keelse intervjuu oma lemmikteemal telekasse. Su õpetaja seda näeb ning hakkab kohe raha küsima, et näed ei ole saa midagi põhjas ning sa oskad sitaks hästi inglise keelt. Õpetaja taob rusikat vastu rinda nii, et tissid hüppavad kui Sabrinal ning tahab raha saada.

Maksad rahad ära?

Oleks intervjuu olnud sellisel teemal, mida sa ei oska oleksid köki-möki teinud. Kas siis ka maksad?

Comment

• pikk28
                Klubi Liige
                • Oct 2008
                • 6695

ranka ja co paluksin veidi abi alljärgnevate käte puhul:

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• RudiTurbo
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 4167

Esimeses käes oleneb vastasest, kui riveri agressionit on siis check calliks, kui on riveris passiivne, siis panex 3.50-4.75$ suuruse valuebeti ja easy fold shovele. Samas tema stacki suurus on ikkagi selline, et pigem chk call, muidu lõpux vaatan veel, et liiga head oddsid ja callin ka shove ära :P

Teine käsi, ma teex juba turnis väikese value raise, sest tunnen, et olen ees seal ning 1$ betiga on Tal liiga odav ülekaarte hittida ning just täpselt sellise riveri puhul nagu tuli, saab probably tasuta showdowni, kuna võtsid initsiatiivi enda kätte eelmisel tänaval

Kolmas käsi, flopil preflop agressorina chk raise on NL25 väga harva nähtav asi ja tekitab alati kahtlust, seega raise suurus peax olema siis juba vähemalt 4.50$ vms, muidu positsioonis olles tuleb seal 88+ veel turni piiluma ja see Sulle obv ei sobi, kui Sul 4 outi :)

Comment

• ranka
                    • Sep 2008
                    • 36444

1. Käsi

Mina check-raiseks turni, sest ma ei oska kuidagi õiget mängu teha kui vastane raiseb meie beti. Samuti ei tea, mida teha riveril -- seepärast check-raise turn tundub parem ja kui läheb check-check on riverit sul tunduvalt lihtsam mängida.

2. Käsi
                    Positsioonil olles minraise callimine on OK. Flop on standard call. Nii väiksed turni ja riveri panused callin ka.

3. Käsi
                    Cbeti kuiv flop. Check-raise ei ole halb, sest sul on gutshot + backdoor tõmbed aga võta teadmiseks, et kui sind sellisel laual callitakse siis turni eriti ei foldita, kuna tihti on neil QJ, QK, AQ, KK+ ja paremad käed. Seetõttu igasugused check-raised bluffid oleksid parem, kui Q asemel näiteks oleks 9 , sest siis võib tulla päris palju ülekaarte, mis vastasel scare kaartid.

EDIT:
                    PS! Eraldi teemadena saaksid rohkem ja paremat tagasisidet

Comment

• pikk28
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 6695

tänud rudi ja ranka asjalike kommentaaride eest!
                      järgmised käed panen FR alamfoorumisse

Comment

• pastilaa
                        kuum poiss
                        • Apr 2009
                        • 7518

Check raise flop selle kolmanda käe juures - kui mina oleks vastane, siis selline asi tekitab tõsiseid kahtlusi. Miks peaks sa hea käega meid flopil hirmutama? Järelikult on sul parimal juhul nadi paar või kehv tõmme - enamasti õhk! Turni agressiivsus mõjub usutavamalt, eriti kui see sul kombeks pole.

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

kuna hetkel ma kannan regulaarselt iga kuu starsist panka raha ning targemad räägivad siin, et peaks hakkama kasutama e-walleteid, siis proovin juba teist päeva oma NETELLERI kontot korda teha.
                          Kunagi eelmine aasta tegin konto ning saatsin ka skannitud dokumendid, kuid need ahvid ajasid mu email aadressi segamini(jätsid . vahelt ära) ja sellest tulenevalt pidin asja otsast peale ajama hakkama.
                          täna hommikul tuli confirmationi tarvis kõne Netellerist. nüüd asi nii kaugel, et upgradesid mu emaili korda ja telefoni numbri. vaja uuesti skannida dokumendid ning siis ehk saan asjad lõpuks korda.

Comment

• pikk28
                            Klubi Liige
                            • Oct 2008
                            • 6695

kui kuu alguses kogesin mõnusat heaterit 3k käsi, siis nyyd on standard BE jooks juba 7k käsi. nuta või naera aga kasumit ei tule mitte kuskilt :D. a tegelt hoopis hakkan videosid vaatama. Nolani NKOB 2 tundub suht huvitav. miskit ikka juurde annab.

Comment

• zyxxx
                              Õpihimuline Mängur
                              • Oct 2008
                              • 453

Algselt postitas pikk28 Vaata postitust
                              vaja uuesti skannida dokumendid ning siis ehk saan asjad lõpuks korda.
                              Kui oled dokumendid ära saatnud, siis lase helpdeskil kindlasti endale tagasi helistada. Võtavad asja kiirelt käsile, muidu läheb jälle nädalaid.

Comment

• pohhui
                                Julm Donk
                                • Jul 2009
                                • 91

Kusjuures, kui ma esimene kord saatsin arve, mis ei sobinud, siis mulle helistati järgmine õhtu juba ja küsiti sünniaastat ja seda salaküsimuse vastust ning räägiti, mis dokumendid sobivad. Ja kui nädal hiljem panga väljavõtte saatsin, siis paari tunniga sain extended accoundi juba. Support oli igati kiire ja sõbralik.

Comment

Working...