Kuna mängin sutsu pokkerit ja oleks aeg sellesse normaalselt suhtuma hakata, siis otsustasin siia hakata kirja panema midagi, et targad mängijad minu pihta karjuda saaksid. Olgem ausad rohkem saan mina vist nutta ja teie ilmselt teie naerate minu üle, aga üritama peab. Niisama turniire mängida ja raha tuulde loopida ka ei taha. Samuti rahalaudadega.
Samuti loodan mõne kuuga ennast vormida korralikuks inimeseks, kes julgeks peeglisse vaadata ja saaks toast välja. Selleks investeerisin jõusaali kuukaarti, et ennast liigutada. Loodan, et saan hakkama, vean ennast toast välja ja liigutan ennast. Päris hea oleks ennast inimesena jälle näha
Eriti sooviks näha tulemusi, mis oleks väärt pildina salvestamist.
Pokkeris pole ma suurem asi ilmselt, aga no selleks, et endale jõusaalis liha luudele saaks. Tuleb mingit kasumit näidata kuus. See ei pea olema mingi üüratu summa, aga no väikene rahasüst ei tee paha.
Pokker hakkas huvi pakkuma lihtsalt kaardimänguna (kiiresti mõistsin, et see on enam kui lihtsalt kaardimäng). Huvitav on vaadata teiste arengut ja näha milleks ollakse suutlikud. Samuti need ulme summad, mis vahetavad inimest kõrgetel limiitidel. Proovib saada ühelt limiidilt raha kätte ennem uut aastat.
Arvan, et võtan mingi cashi raamatu ette ja loen läbi, usun, et saab targemaks. Mängin neljal laual. Rohkemat ei suuda jälgida. Graafikuid üritan postitada iga nädala lõpuks. Ja kuu lõpus kokkuvõte. Ilmselt panen kirja ka selle, mida pean oma mängus halvaks ja kuidas on paranenud mu mäng. Limiidiks $10 sisseostuga lauad. 6 max.
Enne postitust sain hakkama sessiga, mille lõpetasin varakult (arva ära miks?)
Usun, et tuleb siit foorumist ka abi ja põhiline asi, et võtaks ennast käsile ja trenni.
start 26.november 2010
Samuti loodan mõne kuuga ennast vormida korralikuks inimeseks, kes julgeks peeglisse vaadata ja saaks toast välja. Selleks investeerisin jõusaali kuukaarti, et ennast liigutada. Loodan, et saan hakkama, vean ennast toast välja ja liigutan ennast. Päris hea oleks ennast inimesena jälle näha
Eriti sooviks näha tulemusi, mis oleks väärt pildina salvestamist. Pokkeris pole ma suurem asi ilmselt, aga no selleks, et endale jõusaalis liha luudele saaks. Tuleb mingit kasumit näidata kuus. See ei pea olema mingi üüratu summa, aga no väikene rahasüst ei tee paha.
Pokker hakkas huvi pakkuma lihtsalt kaardimänguna (kiiresti mõistsin, et see on enam kui lihtsalt kaardimäng). Huvitav on vaadata teiste arengut ja näha milleks ollakse suutlikud. Samuti need ulme summad, mis vahetavad inimest kõrgetel limiitidel. Proovib saada ühelt limiidilt raha kätte ennem uut aastat.
Arvan, et võtan mingi cashi raamatu ette ja loen läbi, usun, et saab targemaks. Mängin neljal laual. Rohkemat ei suuda jälgida. Graafikuid üritan postitada iga nädala lõpuks. Ja kuu lõpus kokkuvõte. Ilmselt panen kirja ka selle, mida pean oma mängus halvaks ja kuidas on paranenud mu mäng. Limiidiks $10 sisseostuga lauad. 6 max.
Enne postitust sain hakkama sessiga, mille lõpetasin varakult (arva ära miks?)
Usun, et tuleb siit foorumist ka abi ja põhiline asi, et võtaks ennast käsile ja trenni.
start 26.november 2010

Comment