Tyler Durden- Jube raske tundub see algus!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • MrRiver
    Grinder
    • Oct 2008
    • 735

Re: Tyler Durden- Jube raske tundub see algus!

Shipi koht.

Comment

• K2snakas
      Pokkerihai
      • Feb 2009
      • 2388

ei mõista kah, mix sa flopi siis callid kui turni plangu peale maha viskad..

Comment

• Tyler Durden
        FPP Pro
        • Apr 2010
        • 270

Algselt postitas lypsja Vaata postitust
        mille peale sa siis vastase panid, et foldisid?
        Millegipärast arvan, et kas KK või AA...

Comment

• Tyler Durden
          FPP Pro
          • Apr 2010
          • 270

Algselt postitas K2snakas Vaata postitust
          ei mõista kah, mix sa flopi siis callid kui turni plangu peale maha viskad..
          Vaatasin selle käe nüüd uuesti üle... Enam see ei tundugi päris niimoodi mängitav käsi:)

Comment

• lypsja
            FPP Pro
            • Oct 2008
            • 270

Algselt postitas Tyler Durden Vaata postitust
            Millegipärast arvan, et kas KK või AA...
            sa ise tihti callid AA või KK preflop? pakun et eriti mitte... vbl 1000 käe peale näeb 1-2 superaju niimodi tegemas, kuid üldjuhul neid ikka re-raisetakse pre... mina pakun pärast turni beti suurust et siin ei ole isegi mitte AQ vastas ja lükkaksin kuti all-ini peale - kusjuures ma ei imestaks kui ta leiaks veel foldi :)

Comment

• Tyler Durden
              FPP Pro
              • Apr 2010
              • 270

Algselt postitas lypsja Vaata postitust
              sa ise tihti callid AA või KK preflop? pakun et eriti mitte... vbl 1000 käe peale näeb 1-2 superaju niimodi tegemas, kuid üldjuhul neid ikka re-raisetakse pre... mina pakun pärast turni beti suurust et siin ei ole isegi mitte AQ vastas ja lükkaksin kuti all-ini peale - kusjuures ma ei imestaks kui ta leiaks veel foldi :)
              Pole seda kunagi teinud:)

Comment

• Tyler Durden
                FPP Pro
                • Apr 2010
                • 270

Suur rõõmupäev täna mul, lõpuks ometi olen suurest august suutnud välja ronida:) Paari päeva pärast, kui kuu otsas on viskan selle kuu graafiku ka siia vaatamiseks üles. Sellest päevast, kui siia päeviku tegin ja nõu küsima hakkasin on graafik jubedalt muutunud ja ainult paremuse poole:) Tänan kõiki, kes on viitsinud siin mu käsi vaadata ja oma arvamuse välja öelda!

Comment

• Tyler Durden
                  FPP Pro
                  • Apr 2010
                  • 270

Kuu viimane tund...

Igatahes selline see november näeb graafikul välja:
                  (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Lisan veel siia mõned statsid. Aga mitte terve kuu omad. Mõned päevad hiljem peale selle päeviku pidamise alustamist. Mängu on siit maalt pisut remonditud.

Positsioonid

Pre-flop

Graafikul see viimane ots, mis niimoodi alla kukub on tänane perseläinud sessioon. 2699 kätt ja täpselt -$15. See tohutu kukkumine tõi mu loomulikul kergesse miinusesse tagasi, millest välja pääsemise üle ma mõned päevad tagasi ikka sitaks rõõmustasin... -$3.06.
                  Sedasorti päev, kus käed lihtsalt ei pea vastu. Polegi vist sellist tilti veel tundnud nagu täna, peaaegu oleks vihast pooleks läinud... 3 AA-d läks ja igasugu muud jama oli nii, et halb hakkas..

Täna ei viitsi enam mingeid käsi välja otsima hakata enam. Kellaaeg surub. Vaja hommikul varakult neegerdama hakata.

Aga mis minu statside kohta arvata? Kus kohast peaksin kohendamisega jätkama/algust tegema? Ja kui kaugel on aeg, mil ma NL5-s võiksin proovima hakata?

Comment

• Tyler Durden
                    FPP Pro
                    • Apr 2010
                    • 270

Tänane päev siis oluliselt kenam võrreldes eilsega. 921 kätt ja +$11.61
                    Ilus algus kuule:)

Õhtu valusaim käsi:
                    QQ-ga SB-l Vastane 33 käega 39/12/1,1

Ja magusaim ka. Jube ässad tüübid on sellised vastased:) Kuigi nad aeg-ajalt saavad oma mittemillegiga tõsiseid monstreid kokku.

Comment

• Tyler Durden
                      FPP Pro
                      • Apr 2010
                      • 270

Pole enam tükk aega ise siin teemas sõna võtnud ja ega keegi teine ka mitte:)
                      Igatahes detsember imeb!
                      Kuu esimesel laupäeval oli rekordpäev mul. NL2 FR 5939 kätt ja +$31.42
                      Järgmisest nädalast aga muutus asi kardinaalselt. Nüüd juba nädal täitsa vabalt suudan igasugusete kätega kaotada...
                      TILT!!!
                      Loomulikult oli mul vaja eelmine nv. ronida ka NL5-te ning NL10-sse pinda sondeerima. BR oli enne seda nädalavahetust $300, suutsin pisut üle $100 maha löterdada. NL 10-s sattusin kolm korda ühe sessi jooksul silmitsi minu set vs suurem set... Pidin vihast lõhki minema peaaegu...
                      Praegu on nii, et väga harva, kui minu AA või KK vastu suudavad pidada ja sette maksan muudkui reas lahkesti kinni.
                      Täna olen teinud 2 lühikest sessi. Esimene oli hommikul. 661 kätt -$3.13. Teise lõpetasin just veidi aega tagasi. See viimane ajas südame juba tõsiselt pahaks... 390 kätt ja -$11.80
                      3 setti maksin kinni selle väikese ajaga. Cooler järgneb coolerile. Huvitav, kaua selline periood veel kesta võib? Ja kas peaksin eriti mitte mängima praegu?

Selline käsi ka siia:
                      Mina UTG-l AKs Flopis nii masti, kui ka reatõmme... Oleks saanud siin midagi teisiti teha? Vastase kohta ka niipalju, et 13/6/5,3/484käe peale

Üks tore misclick ka siis, sellest viimasest eriti lühikesest sessist. Kurdan siin muudkui, et maksan sette kinni. Vaja lisada, et ise ma sette enam põhimõtteliselt ei saa. Nädala jooksul on mõned ikka tulnud, aga keegi pole vinnanud neid kinni maksta. Igatahes oli siis selline käsi. Ei imestaks, kui ma olin oma setiga taga, aga noh, sellega läks siis nii:
                      Last edited by Tyler Durden; 15.12.10, 21:22. Põhjus: viga

Comment

• Tyler Durden
                        FPP Pro
                        • Apr 2010
                        • 270

Aga vähemalt PTR ei kajasta seda eelmise nädalavahetuse suurt löterdamist
                        Miks FTP ja PTR enam ühte kätt ei pane?

Comment

• lenC
                          Administraator
                          • Oct 2008
                          • 6440

http://foorum.pokkeriprod.com/showth...l=1#post290617

Ehk siis järgmised sissekanded paluks oma blogi, kuhu pääsed ülevalt servalt blogs/my blog

Comment

Working...