Tyler Durden- Jube raske tundub see algus!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • camu
    Super Moderaator
    • Jan 2009
    • 3411

Re: Tyler Durden- Jube raske tundub see algus!

Ma pmt lypsja kätearvustusega rahul. Ok esimene käsi on 50/50. Pigem kalduks calli poole.
    Teised olen temaga nõus!

Comment

• Tyler Durden
      FPP Pro
      • Apr 2010
      • 270

Algselt postitas lypsja Vaata postitust
      1. ja tegelikult ka 4. mille kuradi pärast sa foldid nendes kohtades... mu on tunne et sa näed igalpool TONTI...
      Täitsa võimalik, et näen tonti nagu sa ütled, aga olen siiani saanud sellistes olukorades sageli vastu näppe...

Comment

• JaanusX
        Õpihimuline Mängur
        • Sep 2010
        • 392

Algselt postitas Tyler Durden Vaata postitust
        Täitsa võimalik, et näen tonti nagu sa ütled, aga olen siiani saanud sellistes olukorades sageli vastu näppe...
        ja jäädki saama... Ära lase end sellest heidutada!

Long runis kui tihti sa sellised käed nagu 1 ja 4 kaotad ??? See kui saad vahest coolereid või beate.... thats poker... nii et aja aga agro faktorit juurde ja kindlameelselt edasi...

Comment

• Tyler Durden
          FPP Pro
          • Apr 2010
          • 270

Seda poleks küll osanud oodata... Maksin flushiga K neliku kinni.
          Vastane 21 käega 10/10/1,0
          (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Eile oli siis selline päev, kus sai ka sette kinni makstud 5-l korral. Sess iseenesest jäi küll plussi, aga jube palju raha sai tagasi laiali jagatud.
          Elu esimene royal flush (ruutu) tuli kokku, paarsada kätt hiljem ka mastirida 8-Q (ruutud taas). Mõlema puhul meelitasin, kuid ega mingit magusat kopikat välja pigistada ei õnnestunud.

Comment

• qbj0hn
            Auk on auk. FAKT!
            • Nov 2008
            • 7091

Kuidas sa seal all in saad panna omg riveril :D?
            Sul pole isegi parim mast,rääkimata parimast võimalikust käest.Selle minraise saad lagi ära callida.
            All in panna on sama hea mis,"y0 võta mu raha omale"

Comment

• nikitheone
              Mr. Puujalg
              • Aug 2009
              • 6446

+1

ainult tugevamad käed callivad su raise, nõrgemad foldivad.
              &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Tyler Durden
                FPP Pro
                • Apr 2010
                • 270

Algselt postitas qbj0hn Vaata postitust
                Kuidas sa seal all in saad panna omg riveril :D?
                Sul pole isegi parim mast,rääkimata parimast võimalikust käest.Selle minraise saad lagi ära callida.
                All in panna on sama hea mis,"y0 võta mu raha omale"
                No sain lihtsalt:)

Comment

• Tyler Durden
                  FPP Pro
                  • Apr 2010
                  • 270

Lõpetasin just 2489 käelise sessi. +$6.30.
                  Eriti raevu ajas see, kui samas lauas tuli mulle kaks korda järjest AA, ja mõlemaga kaotasin BI-i, korra seti vastu, millest sai riveris maja, korra masti vastu. Üks AA läks veel seti vastu, mis sai turnis majaks, riveris suuremaks majaks.

1. See viimane AA. Vastane 57 käega 23/5/0,4

2. Flopis TP. Kuidas oleksin pidanud käituma? Vastane 127 käega 44/16/2,9

3. Mis siin oleks pidanud teisiti tegema? Vastane 4 käega 25/0/2,0

4. Flopatud sett. Kui hästi või halvasti see käsi välja kukkus? Vastane 116 käega 51/10/1,9

Comment

• lypsja
                    FPP Pro
                    • Oct 2008
                    • 270

mis puudutab seda K-high flushiga mängu, siis samal nõul, mis eelnevad postitajad on õelnud...

ja jälle sa lähed min-raise peale "lolliks"... oled sa 2+2 artikleid lugenud, mis siin pokkerikooli linkide all välja toodud? aga mees hakka respectima min-raiset (ma tean et seda on raske teha ja ise ka kõrben sellega rohkem kui võiks):
                    1. teoreem
                    2. data analüüs

SOOVITAN SOOJALT!

Comment

• lypsja
                      FPP Pro
                      • Oct 2008
                      • 270

käsi 1... järjekordne cooler, unusta ära ja mine eluga edasi... tegelikult on selle käe juures pluss see et sa võitsid tervelt 2BB, kuna villane mängis väiksema stäkiga kui 100BB

käsi 2... ranka tabeli järgi, kui AQs saab PF 3-beti, siis FOLD... kuid siinkohal on tegemist hästi loose mängijaga, kellede ranges on selliste tõstete puhul any 2 broadway või suited käed ja mina tavaliselt callin, kuid edasi mängin vägagi passiivselt, kui ei hiti miinimum kaks paari... flopis jälle min-raise vastas, mis peaks HERO'l hoo maha võtma, kuid sina lajatad jälle shove... loose vendade min-raise on 99% ajast monster minuarust

sooviks kuulda teiste arvamusi antud käe PF calli osas? oddside poolest peaksime seda ju edasi mängima?

käsi 3... siin oleks mina flopi calli asemel SHOVE'nud... rääkisin juba oma poindi eelnevatel kordadel lahti... aga kui sa callisid, siis miks sa turnis hoogu maha ei tõmba checkimisega? vaevalt selliste statidega villane sulle sellisel flopil niisama tõste lajatas... maja või nut-masti hittimata peaks vist check-callima lõpuni - mis teised arvavad?

käsi 4... mis vastase STEAL oli? kuigi sellise käte arvu peal ei ole see 100% adekvaatne näitaja aga kui see oleks üle normi olnud, oleksin mina PF lajatanud 3-beti... call on juba vale sellepärast, et alla 100BB stäki vastu ei tohi set-mine'da... seega PF 3-bet 12BB või FOLD... muidugi peaks ka vaatama vist SB fold to steali, sest kui see on 0 lähedane ja tegemist väga loose mängijaga, siis ei teagi kas 3-bet on kõige õigem - mis teised arvavad?... aga kui nüüd jõuda nii riverini nagu sina jõudsid, siis peaks riveril järgi check'ima... turn oli juba mingilmääral scarecard ja river veel enam (mida need loose vennad ikka suurema osa ajast riverini callivad kui mitte mõnda drawd)... ja jällegi vaevalt meid calliks riveril kehvem käsi ehk kui võidad siis mitte rohkem kui riveriks juba potis oli
                      Last edited by lypsja; 21.11.10, 19:37.

Comment

• Tyler Durden
                        FPP Pro
                        • Apr 2010
                        • 270

käsi 4... mis vastase STEAL oli? kuigi sellise käte arvu peal ei ole see 100% adekvaatne näitaja aga kui see oleks üle normi olnud, oleksin mina PF lajatanud 3-beti... call on juba vale sellepärast, et alla 100BB stäki vastu ei tohi set-mine'da... seega PF 3-bet 12BB või FOLD... muidugi peaks ka vaatama vist SB fold to steali, sest kui see on 0 lähedane ja tegemist väga loose mängijaga, siis ei teagi kas 3-bet on kõige õigem - mis teised arvavad?... aga kui nüüd jõuda nii riverini nagu sina jõudsid, siis peaks riveril järgi check'ima... turn oli juba mingilmääral scarecard ja river veel enam (mida need loose vennad ikka suurema osa ajast riverini callivad kui mitte mõnda drawd)... ja jällegi vaevalt meid calliks riveril kehvem käsi ehk kui võidad siis mitte rohkem kui riveriks juba potis oli
                        Steal oli tal 25.

Comment

• Tyler Durden
                          FPP Pro
                          • Apr 2010
                          • 270

mis puudutab seda K-high flushiga mängu, siis samal nõul, mis eelnevad postitajad on õelnud...

ja jälle sa lähed min-raise peale "lolliks"... oled sa 2+2 artikleid lugenud, mis siin pokkerikooli linkide all välja toodud? aga mees hakka respectima min-raiset (ma tean et seda on raske teha ja ise ka kõrben sellega rohkem kui võiks):
                          1. teoreem
                          2. data analüüs

SOOVITAN SOOJALT!
                          Ei ole nendeni veel jõudnud tegelikult. Aga võtan asja käsile:)

Comment

• lypsja
                            FPP Pro
                            • Oct 2008
                            • 270

Algselt postitas Tyler Durden Vaata postitust
                            Steal oli tal 25.
                            siis ma foldiks preflop

Comment

• Tyler Durden
                              FPP Pro
                              • Apr 2010
                              • 270

Täna siis selline lühem sess. 789 kätt ja +$13.51
                              Sain taas Royal Flush'i:) Eelmine ehk siis esimene mul oli 3-4 päeva tagasi.

Igatahes nimoodi see oli:

Ühe debiilse calli suutsin ka teha...seda kätt ei hakka siia üldse toppimagi, saan isegi täitsa vabalt aru, et see oli koht, kus ainuke mõistlik liigutus oleks olnud FOLD! Aga noh, vähemalt teen selliseid jamasid otsuseid üha harvemini:)

Üks paari päeva tagune käsi siia.
                              Usun, et see fold polnud väga halb. Vastane 454 käega 14/10/2,4

Comment

• lypsja
                                FPP Pro
                                • Oct 2008
                                • 270

mille peale sa siis vastase panid, et foldisid?

Comment

Working...