Tyler Durden- Jube raske tundub see algus!

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nikitheone
    Mr. Puujalg
    • Aug 2009
    • 6446

Re: Tyler Durden- Jube raske tundub see algus!

imo on pigem asi selles, et sa õpid valesti bettima ja tulevikus on sellest raskem lahti saada.
    &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• Cypher0
      Pokkerihai
      • Jan 2010
      • 1512

+1 eelmisele kahele postile.:)

Comment

• Tyler Durden
        FPP Pro
        • Apr 2010
        • 270

Algselt postitas alaska Vaata postitust
        vastased hammustavad ju läbi sellise käitumise?
        NL 2-hes on väga väheseid, kes aru saavad. Vähemalt minu tagasihoidlike kogemuste järgi.

Algselt postitas nikitheone Vaata postitust
        imo on pigem asi selles, et sa õpid valesti bettima ja tulevikus on sellest raskem lahti saada.
        Sul on õigus! Hakkan seda nüüd rangelt jälgima.

Aga kui on tõesti selline olukord, et näiteks hitin seti, flop on väga tõmbene, mina pean esimesena tegutsema, suuremat cbeti ei tee (kuigi esialgu vist väga tahaks:), kas AI oleks normaalne minna? Lihtsalt NL 2-s, ma mõtlen. Olgu siis minu preflop raisemisele siis üks või mitu callijat. Fishi või regulari.

Comment

• lypsja
          FPP Pro
          • Oct 2008
          • 270

no kui sa hakkad seda tegema ainult setiga hittides ja mitte sisse mixima bluffe, siis ei pea väga terav pliiats pinalis olema et see lahti hammustada... sarase bettimise mõte käega ja blufiga ongi selles, et bettimise pealt sind ära kasutada ei saaks

Comment

• camu
            Super Moderaator
            • Jan 2009
            • 3411

Betsize´ing peab olema paigas küll mingil määral, aga see läbihammustamise jutt on ulme.
            Ühesõnaga betsizengut võib ja imo peabki varieerima olgu siis mõtteks see, et flopp tõmbene ja paneme poti või see, et kätt pole ja paneme poti või, et on aga paneme poti ja vastupidi. Samuti tuleks jälgida vastase rahahulka ja bettida selle järgi jne.
            Sest niikuinii suurema osa ajast püüame me mängida potte fishidega, keda ilmselt kunagi enam ei kohta.

Comment

• Cypher0
              Pokkerihai
              • Jan 2010
              • 1512

See vastase rahahulga jälgimine on ka õige jah. Mõnikord tasub bettida 30-50% fishi ees olevast rahast nutsiga, et ta arvaks et suudab su nö välja bettida potist. Vms.

Comment

• Tyler Durden
                FPP Pro
                • Apr 2010
                • 270

Niimoodi päris hea, kui järjest saab vaikselt uusi asju teada:) Saab neid samamoodi vaikselt mängus katsetada ja praktiseerida.
                Lõpetasin just sessi. Pisut üle 1500 käe, +$8.11.
                Polegi seekord vist ühtegi kätt siia toppida... Mõned vead sai sisse tehtud. Võib-olla rohkem, kui mõned, ei oska ise veel kõiki ära tunda:)

Comment

• lypsja
                  FPP Pro
                  • Oct 2008
                  • 270

no ma ei tea... vbl panen millegiga täiega puusse ja kujutan ette, aga minuarust jälgitakse ka madalamal limiidil ikka väheke mida ja kuidas teed ja vahest hakatakse vastu mängima (ja näha on seda sellest, et vastupanu ei osutata monstritega) - või on see ikkagi minu poolne üle mõtlemine... lihtsalt paljud tegijad siin jahvatavad oma aegseid mikrolimiitide kogemusi (2-4 aasta taguseid)... ma julgen väita et praegu on juba ka häid regulare nl2-5... seda juletakse tunnistada et mängud on raskemaks läinud ja enam ei ole nii kerge isegi madalamatel limiitidel, aga kui hakkad rääkima et nl2 villane suudab ja oskab ka mõelda siis kõik hakkavad vastupidist väitma :)

enda mängus multitablemise juures eriti aega ei jää superkvaliteedi rõhumisele, aga nii kui silma hakkavad mingid käitumismustrid või anomaaliad villaste osas, siis kohe ka note kirja ja olen korduvalt seda ka ära kasutanud

Comment

• alaska
                    forever
                    • Oct 2008
                    • 6599

See on selline kindel mängijatüüp, kes pihta saades hakkab hullult laksima, see jääb hästi meelde ja hiljem on kohe aru saada, mis olukorras me nüüd oleme. Ei peagi eriline kätelugeja olema. Eks fishid tahavad callida küll, aga kindlasti calliksid nad oma aukuostuga meelsamini väiksemaid bette.

Comment

• Tyler Durden
                      FPP Pro
                      • Apr 2010
                      • 270

See on selline kindel mängijatüüp, kes pihta saades hakkab hullult laksima, see jääb hästi meelde ja hiljem on kohe aru saada, mis olukorras me nüüd oleme. Ei peagi eriline kätelugeja olema. Eks fishid tahavad callida küll, aga kindlasti calliksid nad oma aukuostuga meelsamini väiksemaid bette.
                      Minu puhul tuleb seda hullult laksimist siiski harva ette.

Comment

• Tyler Durden
                        FPP Pro
                        • Apr 2010
                        • 270

Mõned käed. Ja kas betsize'inguga hakkab silma mingeid suuremaid vigasid?

1. Buttonil QQ-ga. Foldisin, kuigi ülekaarti flopis ega turniga ei tulnud.
                        Vastane 193 käega 13/3/2,2. Flopis callimine oli minu poolt vale, oleksin pidanud raisema... Ei osanud turnis enam midagi tarka peale hakata...
                        (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

2. Buttonil TP+FD. Vastane 121 käega 10/5/11 Mis selle käe kohta arvate?

3. Turnis hittisin seti. Vastane 37 käega 33/17/2. Kas riveris oleks call targem olnud, kui 3 ühte masti kaarti maas?

4. KK foldisin turnis... Kas tegin valesti? Vastane 82 käega 12/12/4,5

5. Kuidas see käsi mängitud on? River pani näkku nagu talle ikka meeldib teha, aga see selleks. Vastane 21 käega 61/5/3,8.

Comment

• Facepoker
                          Õpihimuline Mängur
                          • Feb 2009
                          • 364

1. Mina poleks foldi ülesse leidnud.
                          2. Well Played
                          3. River call
                          4. Poleks foldinud
                          5. Cooler

Comment

• lypsja
                            FPP Pro
                            • Oct 2008
                            • 270

1. ja tegelikult ka 4. mille kuradi pärast sa foldid nendes kohtades... mu on tunne et sa näed igalpool TONTI...

1. käsi... flopis oleks pidanud juba re-raise tegema kõige rohkem oli ta masti draw peal väljas... siin on variant et ta hittis 9 neliku või slowtas KK-d või AA-d mida ei tahaks väga uskuda!!! vaata ta turni beti, see on ju nii weak et jube... loodab odavalt masti kätte saada arvan mina või ülekaartidega hittida

2. käsi... WELL PLAYED??? mis otsast? turnis teeb ju jubeda calli pot-oddse silmas pidades... ok me teame tulemust, et vastane oli ees, aga ta teeb flopil re-raise (vaevalt ta seda siin õhuga teeb) ja kuna tal midagi on ma pakun mitte väiksem kaart kui K on meie kicker suht hädine... FLOPist oleks pidanud shovema, sest need korrad mis vastane blufib ja me hitime, teevad selle +EV lükkeks... TURN puhas FOLD!!!

3. käsi... BB preflop calliga ei paneks teda AKs peale, kuid flop on väga tema PF call rangesse sobilik ja seega pärast turni re-raise callimist on riveris vist ainuõige CALL, kuna meie re-raiset ei calli tõenäoliselt ükski halvem käsi kui meil

4. käsi... põhimõtteliselt sama mis 1 käsi vist... statsid on villasel head ehk peaks jagama mis teeb, seega vaevalt tema MP1 ranges on palju J sisalduvaid käsi... flop karjub jälle tõmbe järgi ja turni weak panus peaks kinnitama, et ta loodab odavalt läbi saada ja hittida... kui tal oleks J olnud oleks ta tõenäoliselt check/re-raisenud... mina ei leia eluseeski siin FOLD nuppu... ma oleks shovenud turnis

5. käsi... mängitud väga hästi... coolerite vastu ei saa ja põdeda pole vaja, võid olla happy, sest järgmised sarnased korrad on pot sinu :)

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

1. käsi... flopis oleks pidanud juba re-raise tegema kõige rohkem oli ta masti draw peal väljas... siin on variant et ta hittis 9 neliku või slowtas KK-d või AA-d mida ei tahaks väga uskuda!!! vaata ta turni beti, see on ju nii weak et jube... loodab odavalt masti kätte saada arvan mina või ülekaartidega hittida
                              Sa räägid praegu ju 13/3/2,2 vastasest. Vaevalt et ta siin mingeid maste ostab, AA KK kõige tõenäolisemad.

Comment

• lypsja
                                FPP Pro
                                • Oct 2008
                                • 270

Sa räägid praegu ju 13/3/2,2 vastasest. Vaevalt et ta siin mingeid maste ostab, AA KK kõige tõenäolisemad.
                                paneme stovesse 3% käsi (mis tegelikkuses võib olla ka mõned käed madalam range igasugu suited broadwayd), saame 99+ ja AKs vs meie QQ = 50/50 equity... flopis teeb ta poole poti suuruse beti (tõenäoliselt tahab teada mis seis on või odavalt läbi saada... vaevalt tal AA või KK-ga on vaja teada saada mis seis on ja PF oleks ta tõenäoliselt 4-bet teinud nendega... turni bet on veel nõrgem... mina pakun ikkagi et kui arvestada sisse ka õhuga mäng siis on see küll variatsioonirikas kuid +EV

FOLD oleks välistatud minu puhul vähemalt mikrolimiitidel ja pigem kütaks nuppe et masti tõmmetele teha call -EV'ks

E: 3% osas eksin kuna ta range varajases positsioonis on tightim, aga AA ja KK senise käekäigu järgi kipuksin välistama... vähemalt turnis ei suuda seda kuidagi nende kahega seostada
                                Last edited by lypsja; 19.11.10, 21:40.

Comment

Working...