JaanusX.... level @NL2 FR

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • JaanusX
    Õpihimuline Mängur
    • Sep 2010
    • 392

Re: JaanusX.... level @NL2 FR

Pfff... ei ole loll soovitus tegelt... igaüks hoiab kinni oma enda BRMist... BRM on üldse valikuline ja lõpliku tõde ei ole... see variatsioon... selle sõna võite endale kakanaatorisse toppida... eriti BRMi mõttes... et miks ma pean hoidma kramplikult kinni asjast mida pole siiani üheselt paika pandud...

Ma arvan et paljud on nõus sellega - shote uues limiidis võib siis võtta... kui nö tunne on õige... ja nii paljut olen ette seadnud et kui alla 45 langen siis klõps kinni ja idioodi limiidis edasi...

Comment

• oohoh
      Grinder
      • Oct 2009
      • 547

Algselt postitas peete82 Vaata postitust
      72$ bankrolliga hoia NL5-st eemale. Ei maksa lolle soovitusi kuulda võtta...
      Sa võid ju isegi "biitida" seda levelit, aga variatsioon võib su rolli ära süüa vabalt.
      Nagu näiteks see

Comment

• JaanusX
        Õpihimuline Mängur
        • Sep 2010
        • 392

Algselt postitas oohoh Vaata postitust
        Nagu näiteks see
        Rohvel

enivei tegin lühikese sessi... seekord ikka vanas NL2s ja tulemus +5BI

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Last edited by JaanusX; 17.11.10, 23:35.

Comment

• JaanusX
          Õpihimuline Mängur
          • Sep 2010
          • 392

Mõistust vaja ei ole... piisab ässast ja ülejäänud las toob riverstars kätte...

Peale selle pean tänama oma armast kallist KÕUd kes peale närvide sõi ära täna vähemalt 3 BId MIS OLEKS PIDAND PLUSSIS OLEMA... ***** **** ****
          Olin saanud just hea setupi teha dongile kus käes oli maja ja tal flush... ja riveris kus ma olin juba enamus stackist sisse saamas otsustas check raise ajal mul ühendus ajeed lasta... ***** ***** raisk
          ja siis hiljem kui mul AKs ja saades kolmiku - jälle riveris ühendus na naahui ja minu BI koos sellega...

Muidu lõpp hea kõik hea ehk siis NL2s + 4BI ja NL5s + 3BI

PS.
          Ootan siiani arvamusi ja kommentaare eelneva postituse 2e ja 4nda käe kohta...

Comment

• adam_q
            Vana Tegija
            • Feb 2009
            • 1453

Algselt postitas JaanusX Vaata postitust
            see variatsioon... selle sõna võite endale kakanaatorisse toppida
            "kahma soolde" vms oli ka ükspäev mingi väljend kuskil

Comment

• camu
              Super Moderaator
              • Jan 2009
              • 3411

[SPOILER][QUOTE=JaanusX;278183]

Seleta mulle loogiliselt, miks sa betid riverit? Paluks normaalset seletust!

Comment

• JaanusX
                Õpihimuline Mängur
                • Sep 2010
                • 392

Loogiliselt seletatuna unustasin mainida et vastane oli mind eelnevalt samamoodi raisenud riveris kui ma eelnevalt 3 barrelit olin ta vastu lasknud ja mis tal käes oli TPTK vs minu flush... lisaks oli lauas tänava võimalus...
                Meelega panustasin riveris lootes, et ta üle raiseb... aga see mis tal käes oli... oli küll üllatus...
                Lihtsalt selle käe tõin näitena välja ses suhtes näitamaks kuidas lendan buttonil keskmise ja vahest ka suure käega mingi jama otsa... ja enamus ajast ei ole seal QQ vastas vaid mingi marginaalne käsi mis lihtsalt hitib kui siis mitte flopis siis hiljemalt riveriks... Kas on üldse mõtet siis üritada stealida kui 90% ajast callitakse su steal maha mingi jamaga?

Comment

• JaanusX
                  Õpihimuline Mängur
                  • Sep 2010
                  • 392

Nu sittuge pihku raisk ***** ***** ***** **** raisk

***** ja ma mõtlen et mis kebunks see kogu aeg on kui tahan rohkem kui 16 laud mängida ja nüüd sain teada... KURADI TÜRASTUNUD POKERTRÄKKER **** raisk 1000000000000000000 korda jooksed sa kinni... 3min jooksul kused end kohe täis ja nutad et sa ei saa enam jälgida laudu... no **** sitta sust kasu siis on... ja kui sellest veel vähe tõmbad sa neti ja arvuti kiiruse nii alla et kõik jookseb kokku... ***** raisk kuradi **** sa korralikult siis töötada ei oska... kogu aeg niku suga ringi... küll ei saa HUDi paika jne... ***** ja siis arvate et ma hakkan teid veel raha eest ostma ve... pistke nagu ***** omale see issandapederastia

***** raisk sa kuradi sitt oled mulle juba litsentsi tasu läinud varsti maksma käte näol mis sa ***** oled keeranud...

**** ja siis on veel need sessi algused... kogu aeg mingid vitud keeravad alguse perse... ja siis ime või **** kõrvast välja et saada jälle BE MERRY FAKING cHRISTMAS

stiili näide mingi faking dr munninägu noormannilt

noonii ***** raisk nüüd meenus siin otsides ka see et see **** pokertracker salvestab vist käsi oma suva järgi... ***** näiteks seda kätt pole kus ma QQ vs JJ sain tappa või KK vs K6 **** naahui see progre pluss see sesside algused ajavad NIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII TILTI ÄRA ***** RAISK

Comment

• MeelisV
                    Vana Tegija
                    • Apr 2010
                    • 1300

Ega ei pea ju abiprogramme kasutama kui ei meeldi. Ja see käsi on standard, ma oleks ka pocket 66ga sel flopil nuppe pannud!

Comment

• Priidix
                      240h kuus mängib, ülejäänud aja otsib .gife
                      • Jun 2009
                      • 2839

Päris jõhker sõim ikka:D

Comment

• oohoh
                        Grinder
                        • Oct 2009
                        • 547

Küll varsti blindid sõimu tasemele tõusevad :D

Comment

• raunsz
                          Vana Tegija
                          • Jan 2010
                          • 1492

Suht valus lugeda seda (eriti siis kui ise ropendamise maha jätnud). :S Ehk saad HUDi ja mängu korda kunagi. GL.

Comment

• JaanusX
                            Õpihimuline Mängur
                            • Sep 2010
                            • 392

Pokkeri keeld nädal aega mulle... ei viitsi enam roppendada kah
                            -10BI
                            ja ei ole tildist vaid armsatest limiidi kaaslastest... panen siia parima käe

PokerStars No-Limit Hold'em, $0.02 BB (7 handed) - Poker-Stars Converter Tool from FlopTurnRiver.com

saw flop | saw showdown

Tilt (Button) ($2.13)
                            SB ($4.50) (72/38)
                            BB ($6.52)
                            UTG ($1.94) (88/63)
                            MP1 ($2.04)
                            MP2 ($0.90)
                            CO ($0.80)

Preflop: Tilt is Button with A, Q
                            UTG bets $0.04, MP1 calls $0.04, 1 fold, CO calls $0.02, Tilt raises to $0.20, SB raises to $0.78, 1 fold, UTG raises to $1.36, 2 folds, Tilt raises to $2.13 (All-In), SB raises to $4.50 (All-In), UTG calls $0.58 (All-In)

Flop: ($6.28) 3, 3, 8 (3 players, 3 all-in)

Turn: ($6.28) 7 (3 players, 3 all-in)

River: ($6.28) 3 (3 players, 3 all-in)

Total pot: $6.28 | Rake: $0.31

Results:
                            Tilt had A, Q (three of a kind, threes).
                            SB had A, A (full house, threes over Aces).
                            UTG had 6, 3 (four of a kind, threes).
                            Outcome: SB won $0.36, UTG won $5.64
                            Vennad shovesid ja bettisid umbropsu mis aga käes oli...
                            viimane vana sai mult suisa 3 BId kuna... callis igat betti ja sai omad kaardid mis vaja...
                            sürrim oli see kui QQ vs 25o ja lauda jooksis 5 masti kaarti ja splitisime...

Sain neid beate igas versioonis nii et oksele ajas...

NL2s tõesti mõistust pole vaja... any two will do... eriti hea kui sul on ÄSS käes sest stars annab sulle selle ässa... ma tean küll et variatsioon aga sry mis moodi sa biidid seda limiiti kui 5h grindid et saada 4-5BI plussi ja siis satud selliste otsa kes imevad sult välja lihtsalt...
                            Üldiselt pühendun nädalalõpuni 2p2 ja uue raamatu/te kallale
                            ja arvatavasti cashist loobun üleüldse... kuniks ei ole roll koos et minna NL10 miinimum

Comment

• virukunn
                              Pokkerihai
                              • Jul 2010
                              • 2036

Algselt postitas JaanusX Vaata postitust
                              mis moodi sa biidid seda limiiti
                              Lihtne, õpi foldima. Vahet ei ole millega seal ära stackitakse, sina stacki ainult selle käega millega see kasulik on. Ma kujutan ette, et sa lekid päris kõvasti igalt poolt. Postita kaotavaid käsi 2+2-te jne.

Ja selle asemel, et siin biite postitada ja ropendada võiksid tegeleda mängu õppimisega, abi otsimisega, leakide välja praakimisega jne. Võta näiteks coach kui võimalust on ja tee taga 1 tunnine ühissess, saad kohe aru miks sa ikka veel nl2-s oled.

Kohati tüütu on juba su poste siin lugeda. Enam pole naljakas, lihtsalt kahju hakkab.
                              Last edited by virukunn; 23.11.10, 20:10.

Comment

• JaanusX
                                Õpihimuline Mängur
                                • Sep 2010
                                • 392

saate veel mu üle irvitada... edu teile...

Seal pole muidugi kõik kajastatud... tegelik BR ja BB/100 on suurem ja PTRi kasutan üldse alles 33ndat päeva (trial)

ah mis iganes... nii kui nii kedagi ei koti ja terve thread ja mu mäng on naljanumber... igastahes nõudmiseni... ma teadmata ajaks pokkerist eemale

Comment

Working...