Re: JaanusX.... level @NL2 FR
Ma tean et shit call aga no misasja nagu... 12/8 mees teeb nii nagu ve... ma panin ta small pairi peale... kuna oli eelnevalt 2 korda samamoodi shovenud... setiga oleks ta vaiksemalt võtnud...
Nii äge on flopist poolenisti surnud olla 2e fishi vastu...
Krt sita ajab keema see et sa teed oma A-mängu ja grindid end lauas üles ja siis tuleb mingi donk või fish kes sulle runneri või riveriga lihtsalt ära teeb... pool tundi grindid laudades pea 1BI kokku ja siis tehakse 2 käega -2BId
Ma tean et shit call aga no misasja nagu... 12/8 mees teeb nii nagu ve... ma panin ta small pairi peale... kuna oli eelnevalt 2 korda samamoodi shovenud... setiga oleks ta vaiksemalt võtnud...
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Nii äge on flopist poolenisti surnud olla 2e fishi vastu...

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
Krt sita ajab keema see et sa teed oma A-mängu ja grindid end lauas üles ja siis tuleb mingi donk või fish kes sulle runneri või riveriga lihtsalt ära teeb... pool tundi grindid laudades pea 1BI kokku ja siis tehakse 2 käega -2BId
, J
, J
, 5
ga tõste 12 sendi peale (UTG+1 oli limpinud) nii ja nüüd saan INSTA calli 3lt + reraise SBlt 50BBni... ma siis foldin kenasti... ja 2 tki callivad ka selle suurema mõtlemiseta...
Comment