MTT SNG Grinder

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mahoumori
    FPP Pro
    • Mar 2010
    • 290

Re: MTT SNG Grinder

Algselt postitas Helmps Vaata postitust
    Vaatasingi juba, et mitu päeva vaikus olnud. Endal läheb ka täpselt samaoodi rahulikult...alla
    Edu uute jahimaade avastamisel ja et siis suur hitt ka ära tuleks MTT-lt
    tnx. proovime siis saada ülesse uuesti

Comment

• lenC
      Administraator
      • Oct 2008
      • 6440

Rahavahetused on keelatud ja paraku me kellelegi erandeid ei tee.

Comment

• mahoumori
        FPP Pro
        • Mar 2010
        • 290

Algselt postitas lenC Vaata postitust
        Rahavahetused on keelatud ja paraku me kellelegi erandeid ei tee.
        aa.. mõistlik, ok .

Comment

• low-flow
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1208

Kuidas kulgeb? 4 päeva vaikust selles blogis on küll harjumatu, ei võtnud 5 sekundit aegagi kui pärast järjekordsed põnevate aktiivsete päevikute läbikammimist ära tajusin, mis lugemata on jäänud. :P

Comment

• levis
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1557

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
            Kuidas kulgeb? 4 päeva vaikust selles blogis on küll harjumatu, ei võtnud 5 sekundit aegagi kui pärast järjekordsed põnevate aktiivsete päevikute läbikammimist ära tajusin, mis lugemata on jäänud. :P
            Järelikult läheb *****sti.

Comment

• bluelite
              Vana Tegija
              • Nov 2010
              • 1190

Läks ehk reisile Bustolandi.

Samas ärgem olgem negatiivsed, äkki läheb nii hästi, et ei saa rongi pealt maha.

Comment

• mahoumori
                FPP Pro
                • Mar 2010
                • 290

Hei

Ega kõige paremini ei lähe jah. Suht brake even ja väike volüüm. Olen natukene tegelenud ka pokkeri õpetamisega. Seoses sellega uurin teisi mänge nt FT HU super turbo ja cash muutus ka põnevaks. Nagu ma tulevikus tahaks tunnis teenida rohkem, aga SNG on lagi ikka 75$ ümber parimatel ja lauast ei saa nii kiirelt minema, kui vahel vaja. Kui teeniks isegi mingi muuga 100$ tunnis aga saaks teha lühikesi sesse ka siis oleks super. Et nagu MTT SNG kui saad lae kätte, siis areneda ei ole kuhugi. Siis lihtsalt prindid raha Aga tahaks nagu rohkem mõelda ka mängu üle. Samas kui olen HU cashi lasknud, siis vahel tõmbab junni jahedaks kui oma bluffi jälle teen ja vastane läheb all in Jah tahaks osata NLH HU ja omaha HU, aga prageu pole närvid vastu pidanud, kuna ei tea 100% mida teen. Mängisin 0.5/1$ ja seal regularid teenivad ka mingi 10k$ kuus ja sealt saaks ülesse minna, kui olen osav. Nii nad vähemalt räägivad ja ütlevad, et otsi siis mind ikka ülesse, kui uuesti HU mängida tahad. Mis tõestab, et olen seal ikka tõeline fish
                Ja see kuupäevade asi, kahju, et dets. omad peavad minus pettuma, aga asju tuleb ette. Aga MTT SNG grindin ikka, praegu olengi uusi asju uurinud, õpetanud või cashi mänginud ja 3 rebuy ikka teinud. Peaks tegema 2500 3rebuy umbes, et 10k$ ära teha, päevas teeb umbes 50 tükki... Aga ärme unusta, et teen ka iga päev, kui mängin paar MTT mille esimene koht on 6-9k$ niiet kõik võib juhtuda. Ja mingi hetk võin lisada uuesti FT ka, kui olen PimpinDOnksi videod kõik läbi uurinud põhjalikult. Praegu olen juba oma 180man mängus muudatusi sisse viinud, eriti midagi ei näe, kuna brake even aga ikkagist

Comment

• mahoumori
                  FPP Pro
                  • Mar 2010
                  • 290

Algselt postitas mahoumori Vaata postitust
                  Hei

Ega kõige paremini ei lähe jah. Suht brake even ja väike volüüm. Olen natukene tegelenud ka pokkeri õpetamisega. Seoses sellega uurin teisi mänge nt FT HU super turbo ja cash muutus ka põnevaks. Nagu ma tulevikus tahaks tunnis teenida rohkem, aga SNG on lagi ikka 75$ ümber parimatel ja lauast ei saa nii kiirelt minema, kui vahel vaja. Kui teeniks isegi mingi muuga 100$ tunnis aga saaks teha lühikesi sesse ka siis oleks super. Et nagu MTT SNG kui saad lae kätte, siis areneda ei ole kuhugi. Siis lihtsalt prindid raha Aga tahaks nagu rohkem mõelda ka mängu üle. Samas kui olen HU cashi lasknud, siis vahel tõmbab junni jahedaks kui oma bluffi jälle teen ja vastane läheb all in Jah tahaks osata NLH HU ja omaha HU, aga prageu pole närvid vastu pidanud, kuna ei tea 100% mida teen. Mängisin 0.5/1$ ja seal regularid teenivad ka mingi 10k$ kuus ja sealt saaks ülesse minna, kui olen osav. Nii nad vähemalt räägivad ja ütlevad, et otsi siis mind ikka ülesse, kui uuesti HU mängida tahad. Mis tõestab, et olen seal ikka tõeline fish
                  Ja see kuupäevade asi, kahju, et dets. omad peavad minus pettuma, aga asju tuleb ette. Aga MTT SNG grindin ikka, praegu olengi uusi asju uurinud, õpetanud või cashi mänginud ja 3 rebuy ikka teinud. Peaks tegema 2500 3rebuy umbes, et 10k$ ära teha, päevas teeb umbes 50 tükki... Aga ärme unusta, et teen ka iga päev, kui mängin paar MTT mille esimene koht on 6-9k$ niiet kõik võib juhtuda. Ja mingi hetk võin lisada uuesti FT ka, kui olen PimpinDOnksi videod kõik läbi uurinud põhjalikult. Praegu olen juba oma 180man mängus muudatusi sisse viinud, eriti midagi ei näe, kuna brake even aga ikkagist
                  probleem on ka see, et mul on nagu raske end motiveerida, kui ei lähe graafik ülesse, et nagu mida ma klõbistan ja ei teeni midagi

Comment

• bluelite
                    Vana Tegija
                    • Nov 2010
                    • 1190

Õppimine ei jookse kunagi mööda külgi maha, nii, et anna aga minna. Edu igatahes!

Comment

Working...