MTT SNG Grinder

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Konso
    Grinder
    • Nov 2009
    • 936

Re: MTT SNG 175 000.- oktoobri kuus

Algselt postitas mahoumori Vaata postitust
    Mind huvitab ka Full Tilt, kuna tahaks uusi mänge proovida. Põhimõtted on nagunii samad... Lisaks 90 man nt. on suurem stäkk ja see on hea algus, kui tahan nt. mingi aja pärast ainult turnasi mängima hakata. Lisaks tahaks uut mängu ka õppida, PS on natukene igavaks läinud. Arvatavasti on süüdi ka downswing. Mul on varem ka olnud 2000 mängu, aga see minu süü ka. Liikusin limiitides, kuna kartsin et lähen bustoks.
    Niiet nüüd vb. ka 2000 mängu seisan paigal ja järgmise 5000 mänguga teenib jälle natukene raha.
    Soovitan kõigile sharkscope ära liituda ja oma graafikuid vaadata, võrrelda ja saada aru mis toimub. Ma olen nüüd Sharkscope fännnn
    Ostan ka PimpinDonki videoid ja peale seda võtan paar privat sessioni, kui astun full tilti ründama. Ma ei viitsi nagu tõmmelda 32 lauaga ja teenida samapalju kui on võimalik teenida 16 lauaga Full Tiltis. Pluss liita PS 3.3$, siis peaks natukene rohkem teenima, vähemalt swingid ei ole nii suured. Ja alguses on kindlalt huvitavam kui praegu. Aga ennem KINDLASTi võtan PS upswingist, kui ta tuleb maximumi Ei jäta neile raha Sorry Madis Very, et spämin ja mulle lihtsalt meeldib uuesti kirjutada midagi, kui tuleb mingi mote millest kirjutada. Ja samas on sul ka õigus, ma päris iga lause jaoks uut kirjet ei tee Siis kõik rõõmsad
    Edu sulle ja oma päevikus võid SINA kirjutada niipalju kui tahad!!!

Comment

• mahoumori
      FPP Pro
      • Mar 2010
      • 290

viimased mängud
      Last edited by mahoumori; 24.10.10, 19:20.

Comment

• mahoumori
        FPP Pro
        • Mar 2010
        • 290

1500 mängu, hakkab vaikselt ülesse minema, aga väga raskelt tuleb raha vähemalt tuleb... varsti saab vast korralikult jälle ülesse graafiku.

Comment

• mahoumori
          FPP Pro
          • Mar 2010
          • 290

see post on väga hea variance näitaja, niiet kellel läheb halvasti võib alati pilgu siia visata, et saab ka hullemini minna

Comment

• EdgarP
            Õpihimuline Mängur
            • Jan 2009
            • 368

Algselt postitas mahoumori Vaata postitust
            see post on väga hea variance näitaja, niiet kellel läheb halvasti võib alati pilgu siia visata, et saab ka hullemini minna
            Suured suured tänud sulle graphide eest-hakkas endal kergem kohe.Sest suurte graphide peal neid swong nii hästi näha pole ja tegin enda mindsetile liiga.

E: selles mõttes kergem, et lasin ka kunagi x sampli neid ning pärast järsku ülesliikumist järgnes ka sarnane alla liikumine graafikul ning pidasin seda halvamängu süüks :)
            Last edited by EdgarP; 25.10.10, 07:11.

Comment

• Pumper
              Klubi Liige
              • Mar 2009
              • 2359

Arvan, et heateri järgselt võid tahes-tahtmata hakata halba mängu tegema, kuna enam ei HITI. Hiiter mõnes mõttes on pimestava toimega, hakkad arvama, et oled mägede kuningas.

Comment

• junkman
                Jube Noob
                • Mar 2010
                • 156

Palju sul kuus keskmiselt punke tuleb starsis? Ma ei saa selles aru, kuidas sa saad lasta 20 lauaga, need 3.3$ + R ei tule nii kiiresti täiski ju.

Comment

• mahoumori
                  FPP Pro
                  • Mar 2010
                  • 290

Algselt postitas junkman Vaata postitust
                  Palju sul kuus keskmiselt punke tuleb starsis? Ma ei saa selles aru, kuidas sa saad lasta 20 lauaga, need 3.3$ + R ei tule nii kiiresti täiski ju.
                  3.3$ on umbes 30-40 tükki 7,8 tunni jooksul. Ikka need 12$+ on enamus. See kuu lopp saan üle 4000 SNG kokku, see ei ole midagi erilist. See peaks olema tavaline grinderi kogus, kui ta on elukutseline mängija. Ma teen ka pohjaliku ülevaate koikidest mängudest, toetudes sharkscopile. Siis näeb ka palju FPP saab jne.

Comment

• mahoumori
                    FPP Pro
                    • Mar 2010
                    • 290

Algselt postitas Pumper Vaata postitust
                    Arvan, et heateri järgselt võid tahes-tahtmata hakata halba mängu tegema, kuna enam ei HITI. Hiiter mõnes mõttes on pimestava toimega, hakkad arvama, et oled mägede kuningas.
                    Üks mu tugevaid külgi on, et ma väga palju vigu ei hakka tegema, kui on downswing, midagi ikka, aga usun et mitte niipalju kui enamus. Samas hakkab mul siis väga igav ja ma ei viitsi mängida. Vb. kui vägisi lasen edasi hakkan ka vigu tegema, nagu teadlikke vigu. Ma vaatan kindlasti uue kuu alguses oma mängu üle ja teen vastavad muudatused. Usun, et uurin maad ka FT 45 ja 90 man . Kindlasti mängin edasi ka 3.3$. Praeguse seisuga PS 45 man toovad ainult FPP sisse. Eks kuskil ole leakid ka... Vb. oleks hea igal mängijal kuu alguses vaadata üle eelmise kuu mäng, osta coachingut ja videoid... Investeerida oma mängu, et oleksid järgmine kuu parem.
                    Last edited by mahoumori; 25.10.10, 13:59.

Comment

• mahoumori
                      FPP Pro
                      • Mar 2010
                      • 290

Comment

• mahoumori
                        FPP Pro
                        • Mar 2010
                        • 290

vaatan enda erinevaid sharkscope graafikuid. Väga huvitav nagu 45 man ei too midagi sisse, aga parimad teenivad ka 1$ v.a mõni erand. Tean mida peaks muutma, aga 25+ lauaga ei märka ära. Mängin põhimõtteliselt samuti nagu 180 man, aga seal on erinevused. Ma mängin kuu lõpuni veel kõik 45 man ja 180 man . Siis vaatan kuidas edasi lähen. Jätan 45 man kindlasti ära. Aga nädalalõpuni kaotan siis seal veits et saaks korraliku ülevaate foorumi külastajatele

Comment

• junkman
                          Jube Noob
                          • Mar 2010
                          • 156

Aga kas soovitad hakata mängima SNGsid, kuna mõnda aega ei viitsi cashi teha, olen muidu nl25s, aga lihtsalt tahaks vaheldust nüüd.

Comment

• Madis Very
                            Bännitud
                            • Aug 2009
                            • 2951

Algselt postitas junkman Vaata postitust
                            Aga kas soovitad hakata mängima SNGsid, kuna mõnda aega ei viitsi cashi teha, olen muidu nl25s, aga lihtsalt tahaks vaheldust nüüd.
                            ise küsid.. ise vastad ? :D

SnGd on palju hullemad kui cash.. aga kui meeldib siis meeldib :D

Comment

• junkman
                              Jube Noob
                              • Mar 2010
                              • 156

mõtled hullemad, sest variatsioonirikkamad.

Comment

• mahoumori
                                FPP Pro
                                • Mar 2010
                                • 290

Algselt postitas Madis Very Vaata postitust
                                ise küsid.. ise vastad ? :D

SnGd on palju hullemad kui cash.. aga kui meeldib siis meeldib :D
                                sng on hullemad jah

Comment

Working...