MTT SNG Grinder

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mahoumori
    FPP Pro
    • Mar 2010
    • 290

Re: MTT SNG 175 000.- oktoobri kuus

Algselt postitas mahoumori Vaata postitust
    moelge kui swingi rohke on nt. ainult Main Event Tournament pokkeris on väga suur osa sinu voitmisel ka onnel. Kas trehvab varianci positiivne tipp hetk täpselt sinu elu ajal Ma ei tea kui suur sample size peab olema, et WSOP Main Event graafiku saaks teha. (Ikka mitu korda voidad jne. ) Siis kes teeb selle sample size läbi saab öelda, et minu ROI on nt. 15 %, siis teenin iga Main Eventi eest 1500$. Pikas perspektiivis, ma ei tea ainult kui pikas Samas kui Main Event toimib iga nädal See teeb 52 Main Eventi aastas. Kokku investeerid aastas 520 000$, 10 aastat 520 Main Eventi ja 5,2 mil $
    Paar korda oled vast ikka cashinud 10 aasta jooksul...
    Ja selle koik teed graafikuks ja näed, palju parimad Main Eventi mängijad nädalas teenivad

Comment

• Konso
      Grinder
      • Nov 2009
      • 936

Ja selle koik teed graafikuks ja näed, palju parimad Main Eventi mängijad nädalas teenivad
      Mine ruttu magama

Segane sell

Ja GL laudades

Comment

• mahoumori
        FPP Pro
        • Mar 2010
        • 290

ei saanud rohkem mängida kuna internet jamas, kes teab see tunneb seda valu, mida tunneb grinder, kui netiga midagi juhtub...Mul samas vedas, kuna ma viimasel ajal eriti final tableid ei näe siis midagi katastroofilist ei juhtunud, aga rohkem ei julgenud, loodan et tuul vaibub,

aga noh fish olen

lähen täna varem magama. Homme on uus päev ja proovin nüüd teist pidi graafiku jooksma saada... 175 000 .- krooni eemm praegu siis umbes 21 000.- teenitud... pikk tee ees. Hakkasin täna downsingi vigu ka tegema, CALL all in liiga nõrga käega. aga õnneks sain aru ja stop.
        Last edited by mahoumori; 14.10.10, 20:46.

Comment

• Konso
          Grinder
          • Nov 2009
          • 936

Homme vast vähe softim mäng ka, kui arvestada nädalapäeva?

Comment

• mahoumori
            FPP Pro
            • Mar 2010
            • 290

bläbläblä emmm... varsti saab BR otsa

ma motlen, et lähen kulutan parem PS asemel väljas raha.

Comment

• Helmps
              Grinder
              • Oct 2008
              • 828

mis plaan downswingi jaoks on? lihtsalt välja grindida samamoodi jätkates või võtad laudu vähemaks ja liigud limiidis alla? üks variant oleks ka ainult 45 mane grindida, kus eeldatavasti (aga ei pruugi ) variatsioon väiksem olla.

Comment

• rohelinekonn
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 3808

huvitav

Comment

• timz0333
                  Pokkeritark
                  • Mar 2009
                  • 6322

Mindset peab sul kõva olema, see on vist ainuke blog kus ma pole näinud ühtegi badbeat kätt. (Y)

Comment

• raunsz
                    Vana Tegija
                    • Jan 2010
                    • 1492

Sick swing. Edukat välja grindimist!

Comment

• mahoumori
                      FPP Pro
                      • Mar 2010
                      • 290

ma arvan, et jätan praegu 38$ ära ja 27$ ka vb. vähemaks. Lauad jätan enamvähem samaks. 28-30. Ma ei suuda leida suuri vigu oma mängus, niiet juu see on tavaline downswing. Ärme unusta, et nt. 36$ 180 man võib swing olla ka 6000$... Kandsin 1,5k$ välja ka. niiet üle 2,5k$ on alles. Kokku oli BR üle 5k$ niiet peaks olema piisav, kui keskmine buy-in on 15$ umbes. Ma täna võtan mõned HH läbi ja saadan Jasonfp'le las vaatab üle. Jõle igav on mängida, kui nagu üldse ei lähe. Ja ma tõesti ei leia suuri leake oma mängus. Proovin nüüd näha kui olen all in kas juhin. Ja mis olen näinud siis ikka pidevalt olen ees ja vastane paneb mööda. Vb. reg. vastu pean end natukene muutma nad on hakanud lightimalt ära callima minu buttoni all in nt. Aga muidu ma näen ikka palju halbu mängijaid ka 38$... Lõpus läheb ainult raskemaks, aga siis on palju standard olukordi, kus sul K10s ja tal A3 ja siis vaatab kub võidab....

Kindlasti on 3.3$+R läinud raskemaks, st. seal on rohkem reg. Isegi bfizz11 oli seal...
                      Vb. peaks mängima FT 45 man no turbo... vähem varianci... samas kestavad kauem ja saad mängida 16 lauda... ei tea. 175 000.- on väga kahtlane aga 100 000 tahan küll ära teha või siis bustoks minna. kui kukun 500$ siis lõpetan ära ja hakkan ainult 2.2$ 180 man 35 lauda korraga laskma. Vb. ma ei suuda veel 12$+ SNG võita, aga ma tõesti ei näe, kus oleks mingid suured leakid...

Comment

• mahoumori
                        FPP Pro
                        • Mar 2010
                        • 290

homme tahan jälle pikema sessi teha. Eilsest olen veel väga väsinud täna läks siis jälle natukene ülesse... homme proovin 200 SNG lainele uuesti jouda

Comment

• mahoumori
                          FPP Pro
                          • Mar 2010
                          • 290

grinderi elu ei ole kerge

Comment

• erplander
                            ekrelander
                            • Oct 2008
                            • 1029

ei ta ole, eriti veel taoliste tsällensite käigus:

http://forumserver.twoplustwo.com/54...9/index18.html

Comment

• mahoumori
                              FPP Pro
                              • Mar 2010
                              • 290

Algselt postitas erplander Vaata postitust
                              ei ta ole, eriti veel taoliste tsällensite käigus:

http://forumserver.twoplustwo.com/54...9/index18.html
                              ohh aitäh selle lingi eest. Nüüd tuleb ise ka rohkem mänge sisse saada. Täna teen vb. 25,26 lauda ja jälle kõik limiidid. Huvitav arutelu on seal 45 man kohta PS ja FTP. Mis te arvate, kas 45 man PS on surnud?? Või saab sealt väga väikest tulu?
                              Kus ja mida on siis kõige kasulim SNG grinderil mängida?

Comment

• Lukken
                                Julm Donk
                                • Apr 2010
                                • 87

ohh aitäh selle lingi eest. Nüüd tuleb ise ka rohkem mänge sisse saada. Täna teen vb. 25,26 lauda ja jälle kõik limiidid. Huvitav arutelu on seal 45 man kohta PS ja FTP. Mis te arvate, kas 45 man PS on surnud?? Või saab sealt väga väikest tulu?
                                Kus ja mida on siis kõige kasulim SNG grinderil mängida?
                                Mina soovitaks party pokkerit,softiga harjub kh kiirelt-ainuke miinus see ,et võib tulla ,et connection lost kuid peale seda on ise kohe tagasi tulnud,mul mingi 2x juhtunud nii aga rahaliselt pole kannatanud selle pärast veel.

Comment

Working...