MTT SNG Grinder

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • mahoumori
    FPP Pro
    • Mar 2010
    • 290

Re: MTT SNG 175 000.- oktoobri kuus

Algselt postitas raaids Vaata postitust
    Oled selle nädala tournament leaderboardis esikohal:D
    Ma mõtlesn, et mingi aeg võiks mängida terve kuu tournamente ja proovida kuu lõpuks topis olla... aga usun, et teen seda järgmine aasta.

Comment

• mahoumori
      FPP Pro
      • Mar 2010
      • 290

natuke alla 230 SNG + 933.3$
      BR 6758.76 $ ( +100$ stellar)

Comment

• inward
        Klubi Liige
        • Sep 2009
        • 6275

Sick human indeed. Loodan et tuleb ikka su eesmärk ära see kuu :D

Comment

• Helmps
          Grinder
          • Oct 2008
          • 828

Mida soovitaksid algajale mtt sng õppijale? Pushbot chart, icmi tundma õppida, tundub loomulik olevat. Aga missuguseid videosid, artikleid, foorumipostitusi veel lisaks ? Kõik soovitused teretulnud :)

Päevik muidugi kena ja eesmärk kah. Loodame, et läheb nii nagu soovitud :D
          Last edited by Helmps; 12.10.10, 05:22.

Comment

• mahoumori
            FPP Pro
            • Mar 2010
            • 290

Algselt postitas Helmps Vaata postitust
            Mida soovitaksid algajale mtt sng õppijale? Pushbot chart, icmi tundma õppida, tundub loomulik olevat. Aga missuguseid videosid, artikleid, foorumipostitusi veel lisaks ? Kõik soovitused teretulnud :)

Päevik muidugi kena ja eesmärk kah. Loodame, et läheb nii nagu soovitud :D
            Pushbot chart on väga oluline, et oma algne range paika panna. Hiljem hakkad sa seda muutma, vastavalt sellele, mis olukord on lauas. Sa ei saa ainult tabeli järgi mängida, aga tabel aitab sul algse range paika panna ja sealt lähed edasi. Tabel annab ka kindluse, et teed midagi õigesti.

Artiklid, foorumid. Usun, et foorumitest ei õpi väga palju. Foorumitest saad infot, kust infot saada. Sa kunagi ei tea, kes on foorumis info andjaks. Pole lugenud veel ühtegi artiklid, mis on väga palju mu mängule juurde andnud. Samas artiklid ja foorumid võivad sind motiveerida küll.
            VB. on hoopis artiklite ja foorumite probleem selles, et need on tasuta. Tasuta infot ei hinnata väga. Loetakse läbi ja sinna ta jääbki. Jah see võib see probleem nende foorumite ja artiklitega olla...

Tasulised Pokkeri saidid. Olen ise kasutanud neid. floattheturn, bfizz11, rainmanpoker. Olen maksnud selle eest raha ja olen saanud igalt poolt palju abi. Praeguseks olen lõpetanud kõik subscriptionid. Kui sa oled maksnud, siis hindad infot rohkem ka. Pokervt.com hakkan järgmisena vaatama vb.

Coach. Kõige parem variant. Võimalik on saada parimad MTT SNG (cash samamoodi) mängijad sind õpetama ja sinu mängu üle vaatama. Mul ei ole kahju maksta 100$ tunni eest parimale, kes tegeleb minuga. Kui su BR ongi 300$ siis on muidugi raske kohe palgata kedagi. Aga vb. leiad kellegi hea ka 50$, kes õpetab madalamaid limiite. twoplustwo sealt leiad. Vb. ka mõned eestlased õpetavad. Tähtis on vaadata, kas nemad ka teenivad, mitte ainult teoreetikud kes ise ei mängi...

Volüüm,volüüm,volüüm
            hea oleks ka oma mängu kord nädalas üle vaadata, aga ma olen liiga laisk.

TILT tilt on -EV ja kui sul seda kasvõi natukene on, siis kaotad raha. Mida paremini sa pokkerist aru saad, seda vähem sul tilti ka tuleb minu arvates. Lisaks kui mängid BR raames, ei tule ka suurt tilti.
            Miks on Phil Ivey parim?? Ta ei tilti kunagi ja kasutab ära enda kasuks, kui teised tiltivad, lisaks on tal päris suur BR ka üle 100 milli, kui ma ei eksi(arvatavasti eksin aga artiklist või foorumist lugesin )...Eelmine all in AA vs QQ vastu kaotades ei tohi sinu järgmist otsust mitte kuidagi mõjutada.

Pokkeris on tegelt neid tegureid ikka jube palju. Need olid vaid mõned, mis tulid hetkel pähe. Ja kuna sa mängid seda mängu raha peale, siis iga tegur mõjutab palju sa raha teenid või kaotad. Mida parimini valdad kõiki tegureid seda rohkem raha teenid pikas perspektiivis.

Tähtis on hoida ennast ka selles "pokkeri keskkonnas", et oleksid motiveeritud jne. Coach, videod, foorumid ja artiklid hoiavad sind seal. Kuid põhiline on mängida palju mänge. Kõige paremini motiveerivad inimest tulemused. Ja kui oled 2000 SNG brake even, siis palka coach ja see motiveerib sind edasi järgmised 2000 SNG mängima. Jah, kui teil on halb variance või brake even terve kuu olnud, siis palka coach või osta mingi treening saidi subscription või vaata ise oma mängu üle. Hea aeg õppimiseks on siis, kui sa ei tunne end pokkeri jumalana

Comment

• Helmps
              Grinder
              • Oct 2008
              • 828

yea, tänud. hommikul juba pushboti natuke silitasin ja uurisin ja cardrunnersi konto ka olemas, tundus et Jackal seal miski autoriteet mtt sng koha pealt, panin mõned ta videod tõmbama ja hakkan vaatama.

Comment

• mahoumori
                FPP Pro
                • Mar 2010
                • 290

Algselt postitas Helmps Vaata postitust
                yea, tänud. hommikul juba pushboti natuke silitasin ja uurisin ja cardrunnersi konto ka olemas, tundus et Jackal seal miski autoriteet mtt sng koha pealt, panin mõned ta videod tõmbama ja hakkan vaatama.
                sounds like a plan

Comment

• mahoumori
                  FPP Pro
                  • Mar 2010
                  • 290

panen lihtsalt graafiku -1080 $ Sharkscope näitab vähem

Last edited by mahoumori; 12.10.10, 21:49.

Comment

• mahoumori
                    FPP Pro
                    • Mar 2010
                    • 290

-1000 $ umbes aga 36 $ 180 man olen 4/14

Comment

• mahoumori
                      FPP Pro
                      • Mar 2010
                      • 290

Algselt postitas mahoumori Vaata postitust
                      -1000 $ umbes aga 36 $ 180 man olen 4/14
                      13

Comment

• mahoumori
                        FPP Pro
                        • Mar 2010
                        • 290

13
                        36$ voib tulla 6000$ downswing

Comment

• mahoumori
                          FPP Pro
                          • Mar 2010
                          • 290

-600 $

Comment

• mahoumori
                            FPP Pro
                            • Mar 2010
                            • 290

sharkscope on väga hea ja lahe kahju, et ta natukene valesti näitab, kaotused suuremad ja voidud väiksemad, aga ikkagi
                            viimased 500 mängu

viimased 1200 mängu

Comment

• mahoumori
                              FPP Pro
                              • Mar 2010
                              • 290

downswing on kestnud 500 mängu, niiet koigest kolm päeva järjest. Mul on kestnud ka 2000 mängu, see on siis 10 päeva. Upswingid kestsid umbes 750 mängu ( kuigi seal vahel mingi 200 mängu dowswingi, aga seda ei pane tähele, ühe sessiga mängid läbi )

Ja selle 750 mänguga teenisin umbes 4000$ nüüd tuleb 250 BB ulatuses downswingi ( kui oled voitja mängija, minu keskmine buy in on alla 20$, niiet 5k piisav) ja downswing nt kestab 2000 mängu ( kestavad max. 3000 mängu kui oled voitja mängija) , siis algab upswing, mis kestab kestab nt. 800 sng ja selle ajaga teenisid 4800$ . Kokku teenisid sa 3550 mängu jooksul 9000$. ühe mänguga NENDEST 3550 mängust, teenisid sa 2,5 doltsi pluss RB.
                              ROI 12,5 % kokku nende 3550 mängu kohta
                              2,5 doltsi teenin mängust, tunnis teenin, kui mängin 30 lauda , siis 75$ + RB ( paned algus aja nt. 15.00 ja lopp 00.00 kui paned arvuti kinni. Kokku 9 H ja selle ajaga mangisid 270 mängu kokku ehk 30 mängu tunnis.)

Seda koike saab omakorda nimetada ju ainult pokkeriks ainult upswing

Sa valid mängu: vaatad kui swingi rohke mäng on ja palju seal teenida on voimalik. Õpid selgeks. Arvestad BR pluss alustad madalalt voi keskelt, et kaotused kohe suured ei oleks, oppimise aeg ikkagi. Mingi hetk saad aru ja hakkad ülespoole purjetama. Kui see mängu liik enam ei meeldi voi saab sealt liiga vähe raha. Liigud nt. cash HU ...
                              Last edited by mahoumori; 14.10.10, 09:35.

Comment

• mahoumori
                                FPP Pro
                                • Mar 2010
                                • 290

downswing on kestnud 500 mängu, niiet koigest kolm päeva järjest. Mul on kestnud ka 2000 mängu, see on siis 10 päeva. Upswingid kestsid umbes 750 mängu ( kuigi seal vahel mingi 200 mängu dowswingi, aga seda ei pane tähele, ühe sessiga mängid läbi )

Ja selle 750 mänguga teenisin umbes 4000$ nüüd tuleb 250 BB ulatuses downswingi ( kui oled voitja mängija, minu keskmine buy in on alla 20$, niiet 5k piisav) ja downswing nt kestab 2000 mängu ( kestavad max. 3000 mängu kui oled voitja mängija) , siis algab upswing, mis kestab kestab nt. 800 päeva ja selle ajaga teenisid 4800$ . Kokku teenisid sa 3550 mängu jooksul 9000$. ühe mänguga NENDEST 3550 mängust, teenisid sa 2,5 doltsi pluss RB.
                                ROI 12,5 % kokku nende 3550 mängu kohta
                                2,5 doltsi teenin mängust, tunnis teenin, kui mängin 30 lauda , siis 75$ + RB ( paned algus aja nt. 15.00 ja lopp 00.00 kui paned arvuti kinni. Kokku 9 H ja selle ajaga mangisid 270 mängu kokku ehk 30 mängu tunnis.)

Seda koike saab omakorda nimetada ju ainult pokkeriks ainult upswing

Sa valid mängu: vaatad kui swingi rohke mäng on ja palju seal teenida on voimalik. Õpid selgeks. Arvestad BR pluss alustad madalalt voi keskelt, et kaotused kohe suured ei oleks, oppimise aeg ikkagi. Mingi hetk saad aru ja hakkad ülespoole purjetama. Kui see mängu liik enam ei meeldi voi saab sealt liiga vähe raha. Liigud nt. cash HU ...
                                moelge kui swingi rohke on nt. ainult Main Event Tournament pokkeris on väga suur osa sinu voitmisel ka onnel. Kas trehvab varianci positiivne tipp hetk täpselt sinu elu ajal Ma ei tea kui suur sample size peab olema, et WSOP Main Event graafiku saaks teha. (Ikka mitu korda voidad jne. ) Siis kes teeb selle sample size läbi saab öelda, et minu ROI on nt. 15 %, siis teenin iga Main Eventi eest 1500$. Pikas perspektiivis, ma ei tea ainult kui pikas Samas kui Main Event toimib iga nädal See teeb 52 Main Eventi aastas. Kokku investeerid aastas 520 000$, 10 aastat 520 Main Eventi ja 5,2 mil $
                                Paar korda oled vast ikka cashinud 10 aasta jooksul...

Comment

Working...