Olen 19 aastane meessoost isik ja alustasin pokkeri mängimist märtsis 2010. Nagu ikka, neid 100 kroonised deposiite sai unibeti tehtud ikka oma jagu, umbes 700 krooni ulatuses. Koguaeg läksin bustoks. Kui esimese deposiidi tegin ära, siis oli strateegia lihtne, kõige väiksemad euro lauad lahti, 0.80 euroga igasse lauda, ootasin AJ+ kätt ja panin toorelt allinn. Selline strateeegi algul toitis, kasvatasin oma br 37 euro peale umbes, mõtlesin et elu on lill, aga vut siis tuli downswing, ja suht kiirelt bustoks. Nii ma lasingi oma iganädalase toiduraha peeneks. Maikuu tuli kätte, mõtlesin, et nii ei saa edasi minna, hakkasi lugema ja uurima erinevad lehti ja foorumeid.Panin siis starsi uuesti 12 dollarit sisse, võtsin kaks nl2 lauda lahti ja hakkasin mängima. Br oli kukkunud 5 dollari peale, elu masekas tuli peale. Jätsin päeva vahele, lugesin uuesti erinevad artikleid, kuni leidsin ranka tabeli. Algul mõtlesin küll, et see tabel on täielik bs, aga siiski panin print ja printisin välja. Vaatasin seda tabelit, ja mõtlesin, et kui ma sellega teenima ei hakka, ja mu viimased 5 dollarit lähevad peeneks, siis saan oi oi kui kurjaks selle inimese peale. Aga oh imet, hakkaski pappi voolama, mõne päevaga oli juba 20 dollarit ja nii see edasi läkski.Augustis alguses jõudsin siis nl10-sse ja ostsin HM. Preagu siis grindingi nl10-t
Selle päeviku tegin sellepärast, et äkki see aitab kuidagi moodi mul oma tulemusi parandada ja kiiremini edasi limiitidest edasi liikuda.
Selline on siis mu nl10 graafik, 54k kätt mängisin enne, siis läksin korra ft-sse kus tuli väga suu häving, kuid õnneks boonustega jäin kahjumisse mingi 60 dollarit ainult, ja kandsin raha starsi tagasi. Kuigi ft-s läks totaalselt võssa, muutis see mu mängu palju paremaks. Oskan palju paremini mängida nüüd erinevate fishide ja donkide vastu.
nüüd nädal aega järjest olen saanud igasuguseid biite. ca 5bi alla EV,+ maja vs maja, maja vs nelik jne, aga see käsi nüüd eile tõmbas eriti sita keema. Jälgsin pidevalt seda venda lauas, täielik donk oli, väga agressive, enne sain talt veits valuet ja siiis selline pärl, flopis oli tõenäosus 96% minu kasuks.
eks ma nüüd grindin kõvasti edasi, kui kaardid peavad ja kõik õnnestub, tahaks okt. lõpus väiksed nl25 shotid võtta.
Selle päeviku tegin sellepärast, et äkki see aitab kuidagi moodi mul oma tulemusi parandada ja kiiremini edasi limiitidest edasi liikuda.
Selline on siis mu nl10 graafik, 54k kätt mängisin enne, siis läksin korra ft-sse kus tuli väga suu häving, kuid õnneks boonustega jäin kahjumisse mingi 60 dollarit ainult, ja kandsin raha starsi tagasi. Kuigi ft-s läks totaalselt võssa, muutis see mu mängu palju paremaks. Oskan palju paremini mängida nüüd erinevate fishide ja donkide vastu.
nüüd nädal aega järjest olen saanud igasuguseid biite. ca 5bi alla EV,+ maja vs maja, maja vs nelik jne, aga see käsi nüüd eile tõmbas eriti sita keema. Jälgsin pidevalt seda venda lauas, täielik donk oli, väga agressive, enne sain talt veits valuet ja siiis selline pärl, flopis oli tõenäosus 96% minu kasuks.
(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)
eks ma nüüd grindin kõvasti edasi, kui kaardid peavad ja kõik õnnestub, tahaks okt. lõpus väiksed nl25 shotid võtta.
, 8
, 8
, A
Comment