Tervist!
Teeks siis kah oma päeviku siia nagu kõigil moeks
Foorumis olen juba tükk aega ringi kolanud siin, aga eriline jutumees ei ole nii et mingit pikka teksti siia ei tule. Olen 25aastane ja pokkeriga olen telelenud umbes 3aastat. Võitnud kaotanud ja mida kõike veel, proovinud igasuguseid variante nl holdemist cash(NL2-NL1000) sngsid, turnasid HUd ja natukene ka omahat.Päeviku teen kuna tahaks natukenegi disiplineerida ennast ja mitte dongata kõrgemates limiitides kui br lubab ja mitte kunagi enam bustosse minna( seda juhtub päris tihti
) Just nüüd jõudsin bustosse peale 3 päevast langemist 2K-0 ja sellest ka mõte hakata mingit moodi oma br järgi mängima.Leidsin siis sellise lehekülje:
Hakkan siis selle järgi limiitides liikuma ja cashoutima aga väikse erinevusega et nagu Madis Very kirjutas et korrutan samuti 0.75ga selle summa mis vaja järgmise limiidi jaoks. Arvan et see peaks piisav olema saab natukenegi kiiremini liikuda üles poole.
Miinimum buy innid siis mille järgi hakkan mängima :
68BI*18man
96BI*45man
113BI*90man
175BI*180man/MTT
Homme siis deponeerin 120$ ja grind võib alata
Teeks siis kah oma päeviku siia nagu kõigil moeks

Foorumis olen juba tükk aega ringi kolanud siin, aga eriline jutumees ei ole nii et mingit pikka teksti siia ei tule. Olen 25aastane ja pokkeriga olen telelenud umbes 3aastat. Võitnud kaotanud ja mida kõike veel, proovinud igasuguseid variante nl holdemist cash(NL2-NL1000) sngsid, turnasid HUd ja natukene ka omahat.Päeviku teen kuna tahaks natukenegi disiplineerida ennast ja mitte dongata kõrgemates limiitides kui br lubab ja mitte kunagi enam bustosse minna( seda juhtub päris tihti
) Just nüüd jõudsin bustosse peale 3 päevast langemist 2K-0 ja sellest ka mõte hakata mingit moodi oma br järgi mängima.Leidsin siis sellise lehekülje: Hakkan siis selle järgi limiitides liikuma ja cashoutima aga väikse erinevusega et nagu Madis Very kirjutas et korrutan samuti 0.75ga selle summa mis vaja järgmise limiidi jaoks. Arvan et see peaks piisav olema saab natukenegi kiiremini liikuda üles poole.
Miinimum buy innid siis mille järgi hakkan mängima :
68BI*18man
96BI*45man
113BI*90man
175BI*180man/MTT
Homme siis deponeerin 120$ ja grind võib alata

4 
Q
eelmised korrad sain mõlemad 5 koha.
Comment