[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • EvilPokerBot
    FPP Pro
    • Aug 2012
    • 240

Re: [NLHE50 FR] Rage@PokerStars

Algselt postitas Rage Vaata postitust
    eelmine kuu jäi miinusesse vist ca 300 taala.. jooksin rämedalt alla EV + ma tean vähemalt kahte suurt poti mis EV joonele ei jõudnud.. see kuu alguses kohe esimene sess sain paar coolerit + üks idiootne käsi minu poolt... ja paar BI jälle miinuses... mott täielikult maas... paar korda olen starsi lahti teinud.. nähes regulare täis laudasid olen uuesti starsi kinni pannud.. tööl ja kodus ja trennis ka nii palju tegemist.. kukun ära bronzestaariks..

EDIT: lugedes estpatricku päevikut teen veel ikkagi ühe investeeringu ja teen HEM2 upgrade jms vajalikud upgraded...
    Unusta ära need imeprogrammid, pigem tunnista lõpuks endale et su mäng lekib ja kuluta see raha coachile. Võta ntks pastilaalt coachi ja alusta enesekindluse kogumist nl25st ja siis kui tunned et crushid, siis liigu alles üles.

Comment

• Rage
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 6853

naah.. NL25 ei taha liikuda ja pole aega ka improvemiseks ja coachimine oleks täiesti mahavisatud raha kuna voluum ja aega tegelemiseks on liiga vähe.. normaalne töökoht ja eraelu jms on tähtsamad kui bokkeri biitimine kesktasemel:)

Comment

• Kotkas1000
        Pokkerihai
        • Nov 2009
        • 2305

Mis kuradi maha visatud raha? Maksa pastilaale paar bi, võta 4h coachi ja hakka printima. See praegune tegevus ei tundu mitte raha mahaviskamisega vaid lihtsalt põlema panemisena :)

Comment

• leits
          Hundinui
          • Apr 2009
          • 9562

ei biidi ..

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

eelmisel reedel käisin napsusena Parkis.. baaridaam oli kaval.. andis joogirahast osa tagasi 5 euristes chipides, kuna tal polevat vahetusraha.. kuna enivei oli plaanis mõned eurid slotimasinates laiaks löödud siis käisin mängudesaalist läbi.. vaatasin kuidas parsjagu miski asjapulk 5keuri rulli laua pealt kokku roobitses.. viskasin siis oma 10€ musta peale.. sain duublisse.. andsin kasumist pool sõbrale ehk 5€ chipi.. ta viskas selle mingi hetk neljale numbrile ma samal ajal uuesti 10€ mustale.. mõlemad saime pihta ja hunniku chipe hoolimata sellest, et hiljem selgus, et laua min panus ongi 10€, aga tema 5€ panus maksti ka ikkagi välja.. ostsime järgmised joogid ja möllud.. õhtu jäi minul jookide jms asjadega BE, sõbral mõnikend euri kasumisse.. elu esimene rullimäng.. eazy game..

Algselt postitas Kotkas1000 Vaata postitust
            Mis kuradi maha visatud raha? Maksa pastilaale paar bi, võta 4h coachi ja hakka printima. See praegune tegevus ei tundu mitte raha mahaviskamisega vaid lihtsalt põlema panemisena :)
            ärge nüüd olge kurjad vms.. ma ei käi siin ju vingumas ja kurtmas, et pokkerijumal on sitt ja hull ebaõnn ja kogu maailm on süüdi mu gämboolis... rohkem kui korra olen öeld, et ikka enda mäng lonkab jne.. see on pokkeripäevik.. ma lihtsalt kajastan siin oma pokkeritegemisi.. ja kui ma otsustan, et ma ei plaani investeerida coachi vms.. siis see on vaba valik ju..

miks ma arvan et see on maha visatud raha.. sest ma võin selle coachi võtta ja leakid ära parandada.. aga see oleks lühiajaline, sest ma ei tegele pokkeriga järjepidevalt.. ja kahe kuu pärast oleks sama lammas jälle.. las ta jääda..

jah ma tean et ma ei biidi.. ja ma ei tunne selle pärast ennast halvasti.. ma tean, et niipea kui ma ise võtaks ennast kätte ja keskenduks ja hooliks ma suudaks biitida.. aga ma ei viitsi ja mul pole motti ja pole aega..
            Last edited by Rage; 09.01.13, 10:50.

Comment

• HerrJanks
              Pokkerihai
              • Jul 2011
              • 3769

mõtle perspektiiv üle, ka väikest volüümi näidates on võimalik häid tulemusi teha kui hästi biitida

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust
                mõtle perspektiiv üle, ka väikest volüümi näidates on võimalik häid tulemusi teha kui hästi biitida
                jep nõus.. siinkohal ma vabandan ennast sellega välja.. et mu sessid jms on ajastuselt ka halvad.. lauad pole parimad + mindset pole ka parim, sest ma istun lauda siis kui tekib vaba hetk.. a la naine teeb midgai muud või tööl mingite asjade vahepealt jne.. sellises konditsioonis ei saa mängida.. sest ei tule minu parim mäng välja ehk ka nimetatuna A-gameks

Comment

• HerrJanks
                  Pokkerihai
                  • Jul 2011
                  • 3769

Re: [FR degenn] Rage@PokerStars

tõsi, kiirustades ei tule tavaliselt midagi väga head või kui mõtted mujal

Comment

• Cypher0
                    Pokkerihai
                    • Jan 2010
                    • 1512

Miks jonnid ja ei taha nl25 liikuda? Tasemevahe nii suur compared to 50 ja igal ajal leiab fishipoisse. Tee kasvõi paar sessi 25 ja kui näed et klotsi tuleb, küll siis see mindset ka korda läheb.

Comment

• IsandJoberst
                      Õpihimuline Mängur
                      • Dec 2008
                      • 326

Ideaalmees kes tegeleb igal vabal hetkel ainult naisega

Comment

• Rage
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 6853

jep.. jumala kingitus naistele:)

Comment

• ranka
                          Miljon Põhjust Kodus Olla
                          • Sep 2008
                          • 36444

Algselt postitas HerrJanks Vaata postitust
                          Algselt postitas Cypher0 Vaata postitust
                          Miks jonnid ja ei taha nl25 liikuda? Tasemevahe nii suur compared to 50 ja igal ajal leiab fishipoisse. Tee kasvõi paar sessi 25 ja kui näed et klotsi tuleb, küll siis see mindset ka korda läheb.
                          Kui ma õigesti aru saan, siis Rage mängib pokkerit kui meelelahutust. Kui tuleb raha siis on hästi, kui ei siis ei ole ka halvasti, kuna limiidid on nii väikesed.

E: aga jah HEM2 peale ma raha ei raiskaks. See su winrate ei tõsta. Kui coachi ei viitsi, siis osta videosaidile membership, tõmba hunnik videosid ära ja kunagi hea vaadata. Kui ei viitsi ka seda, siis selle raha eest osta naisele midagi :)

Comment

• qbj0hn
                            Auk on auk. FAKT!
                            • Nov 2008
                            • 7091

hubane HEM-i mees.
                            igakord lol'in kui loen seda hemi ja stattide teemat.
                            ja btw ma pole pede

Comment

• Rage
                              Klubi Liige
                              • Nov 2008
                              • 6853

Viimased kaks kuud on olematu voluum olnud ja BE nühkimine ja nüüd veebruari lõpus kandsin kõik rahad igaltpoolt välja.. ostan see kuu omale elamise... seega vast tükk aega siia mingit updatet rohkem ei tule.. peace.. over and out...

EDIT: ahjaa.. tahtsin ikkagi ära mainida, et ilma pokkerita mul ei oleks hetkel seda sissemaksu raha mida läheb uude majja korraliku korteri ostmiseks sissemaksuks vaja.. ja kokku vist jäi mu pokkeriteenistus kuskile 10keuri kanti.. mitmeid reise ja hobisid on pokker mul kinni maksnud ja aidanud rasketel hetkedel... meelelahutusena jääb pokker kindlasti veel minu puhul teemaks..
                              Last edited by Rage; 01.03.13, 10:15.

Comment

• pikk28
                                Klubi Liige
                                • Oct 2008
                                • 6695

cool. edu tegemistes!

Comment

Working...