[FR degenn] Rage@PokerStars

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Rage
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 6853

Re: Rage @ Triobet/FullTilt/PokerStars

Algselt postitas seep
    MP2 on viimases käes täisdonk või? checkib 2nd nutiga, isegi kui ta oleks mingi 3$ beti teinud, sa poleks foldinud, kasvõi informatsiooni saamiseks oleks callinud. Esimeses oli 60-40 ainult... Ära lase meelt kurvaks, sina ju oled kõik õigesti teinud! Küll järgmine kord teed mitmekordselt tagasi.
    jep.. vpip 87 mingi 100 handi kohta.. ulme kuidas see tüüp hittis.. vähemalt ühe BI maksin talle.. QT oli vist ta lemmikkäsi.. igakord pihta sellega sai kaks paari või rea..

Comment

• pikk28
      Klubi Liige
      • Oct 2008
      • 6695

rage sa võiksid video oma mängust teha kui vähegi viitsid. superhuvitav oleks jälgida su mängu ja ofc ka õppida nii mõndagi

Comment

• Rage
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 6853

Algselt postitas pikk28
        rage sa võiksid video oma mängust teha kui vähegi viitsid. superhuvitav oleks jälgida su mängu ja ofc ka õppida nii mõndagi
        muig.. kui päris aus olla, siis ma häbenen oma mängu teistele näidata... ma teen nii rämedalt palju vigu ja donkplayd, et endal ka imelik.. + ma ei tee selliseid kaalutletud ja kalkuleeritud bete/value võtmisi ja liigutusi nagu Fortune ja teised ässad kelle videosid olen vaadanud... ma rohkem mängin tunde järgi.. või lihtsalt donk-aggrotsen ja beatin EV joont:-)

ja õnneks mu esimese põlvkonna AMD Athlon x64 ei veaks korraga pokkerit ja videosalvestamist välja:-)

Comment

• Rage
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 6853

krt täna hakkasin kohe alguses laudadesse istudes kaotama.. natuke asju uurida.. ja no selge.. punane joon tõuseb, sinine langeb.. seega enam ei oska foldida.. võtsin ennast veidi kokku.. tightimaks ja ettevaatlikumaks ja -2BI pealt +3BI peale:-)

enivei.. üks huvitav käsi ka... mulle meeldis selle käe mäng.. vastane oli platinium star regular.. riveris väga pikalt mõtles ja proovis chatis mult midagi välja pigistada.. ja lõpuks callis.. nice call... aga ikkagi mulle meeldis mu käe mäng ka.. mis siis et seekord kaotasin

Poker Stars $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 6 players
          The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

Hero (MP): $50.00
          CO: $76.50
          BTN: $60.75
          SB: $50.00
          BB: $93.15
          UTG: $64.70

Pre Flop: ($0.75) Hero is MP with A Q
          1 fold, Hero raises to $1.50, CO calls $1.50, 3 folds

Flop: ($3.75) 3 6 6 (2 players)
          Hero bets $2.50, CO raises to $7.50, Hero calls $5

Turn: ($18.75) J (2 players)
          Hero checks, CO checks

River: ($18.75) 9 (2 players)
          Hero checks, CO bets $3.50, Hero raises to $12.50, CO calls $9

Final Pot: $43.75
          Hero shows A Q (a pair of Sixes)
          CO shows J K (two pair, Jacks and Sixes)
          CO wins $41.65
          (Rake: $2.10)

Comment

• Rage
            Klubi Liige
            • Nov 2008
            • 6853

mäng läheb hästi.. crushin see kuu 12k käe kohta NL50't.. aga mitte sellest ei tahtnud ma rääkida..

vaatasin FTP Poker Academy saiti.. aegajalt on seal mõnusaid videosid, kust tõesti mõtteid saab.. ja siis vaatasin et seal võimalik mingeid Challengeid teha.. davai acceptisin miski preflop challenge ära.. Chris Fergusoni challenge.. ja eesmärgid mis täitma pead:

* In early position (UTG, UTG+1, playing 9- or 8-handed), open min-raise (double the big blind) 3 times with the following hands: A-A, K-K, Q-Q, J-J, T-T, 9-9, 8-8, A-K, A-Q.
            wtf? UTG opening betsize sõltub kaartidest??? ma tõstan alati ühtemoodi 3BB... miks nahhui minraiset vaja on? et oleks tore ja lahe multiway flopi vaadata ja oma AA'ga 47o'le BI kaotada kes kaks paari floppab?

* In middle position (UTG+2, UTG+3, UTG+4, playing 9- or 8-handed), open-raise to 2.5 times the big blind 3 times with the following hands: A-A, K-K, Q-Q, J-J, T-T, 9-9, 8-8, 7-7, A-K, A-Q, A-J.
            MP pealt tuleks rohkem tõsta kui UTG pealt? miks? imo ma jusht tõstaks UTG pealt rohkem, kuna mu range on seal tightim ja ma ei taha tagant palju callereid saada..

* In late position (cutoff, button, playing 9- or 8-handed), open-raise to exactly 3 times the big blind 3 times with hands other than A-A, K-K, Q-Q, J-J, T-T, A-K, A-Q.
            nohh see savi.. seda ma teen niikuinii

* Steal the blinds 5 times from middle or late position in a 9- or 8-handed no-limit Hold'em cash game.
            obv seda ma teen ka koguaeg

* The Pro Play - Play 100 consecutive hands without open limping. Raise or fold if it’s been folded to you. Repeat 5 times.
            ma arvan et see osa pole ka eriti raske täita.. ma ei openlimbi kunagi..

Comment

• Tigrano
              Administraator
              • Oct 2008
              • 7614

Päris huvitavad soovitused :) Paistab, et tegu ikka turna broodega

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Kas selles käes on mingit muud eesmärki kui ainult saada flopis nupud sisse? või muud moodi mängida seda kätt?

Full Tilt Poker $0.25/$0.50 No Limit Hold'em - 7 players - View hand 508680
                The Official DeucesCracked.com Hand History Converter

MP: $19.60
                CO: $60.10
                BTN: $30.55
                Hero (SB): $57.15
                BB: $25.65
                UTG: $61.35
                UTG+1: $24.50

Pre Flop: ($0.75) Hero is SB with K K
                UTG raises to $2, 4 folds, Hero raises to $8, 1 fold, UTG calls $6

Flop: ($16.50) 4 6 J (2 players)
                Hero checks, UTG bets $11.50, Hero raises to $49.15 all in, UTG calls $37.65

Turn: ($114.80) 7 (2 players - 1 is all in)

River: ($114.80) 6 (2 players - 1 is all in)

Final Pot: $114.80
                Hero shows K K (two pair, Kings and Sixes)
                UTG shows A A (two pair, Aces and Sixes)
                UTG wins $111.80
                (Rake: $3.00)

Comment

• pikk28
                  Klubi Liige
                  • Oct 2008
                  • 6695

ma leadiks ise välja flopil. oleks rainbow flop, siis maybe teeksin check raise. sinu mõte vist oli, et AK kombod bluffima panna?
                  a muidu standard cooler.

Comment

• Godspeed_EJ
                    Klubi Liige
                    • Nov 2009
                    • 3049

Algselt postitas Rage
                    vaatasin FTP Poker Academy saiti.. aegajalt on seal mõnusaid videosid, kust tõesti mõtteid saab.. ja siis vaatasin et seal võimalik mingeid Challengeid teha.. davai acceptisin miski preflop challenge ära.. Chris Fergusoni challenge.. ja eesmärgid mis täitma pead:
                    seal palju imelikke challengeid.

endal jookseb alati mõni aktiivsena, kogub academy pointe.

Comment

• Rage
                      Klubi Liige
                      • Nov 2008
                      • 6853

Algselt postitas pikk28
                      ma leadiks ise välja flopil. oleks rainbow flop, siis maybe teeksin check raise. sinu mõte vist oli, et AK kombod bluffima panna?
                      a muidu standard cooler.
                      ma olin 99% kindel et kui checkin, siis villain paneb ise.. ja eesmärk oligi saada sisse AK ja QQ... ja igal juhul shoveda...

praegune challenge on haige.. UTG pealt minbet ja kõik peavad preflopis sellele foldima.. WTF???

Comment

• McFoldberg
                        Grinder
                        • Nov 2008
                        • 731

Standard @ KK

Comment

• Rage
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 6853

9 BI see kuu alla EV jooksnud 19k handi jooksul..

järgmine lugu siis võiks iseloomustada.. kuhu ja kuidas mulle ära tõmmatud on:

[youtube]http://youtube.com/watch?v=9WoQQ-mAQeE[/youtube]

Comment

• Rage
                            Klubi Liige
                            • Nov 2008
                            • 6853

Jaanuari eesmärgid:
                            * eesmärk oli koolis mu üks aine ära teha ja siis rahad uuesti sisse kanda pokkerisse <-- success Matemaatiline tõenäosus ja statistika hindele kolm sai tehtud. (kaks punkti jäi puudu neljast:-\)

kandsin siis rahad tagasi FTP'sse ja alustasin first deposit boonuse vabastamist Starsis... Starsi soft on räigelt overrated... hea on ta ainult koos lisa AHK scriptide või tableninjaga.. ja metsikutele cascade modes multitablejatele... muus osas on ta krdi aeglane, ebamugavat ja ebaloogilist sisseprogetud "funktsionaalsust" täis.. lobbyst häid laudu leida on raske.. vähemalt ftp's kui vaatad ppf % mis on kõrge, siis on lauda istudes ikka tõesti ka antud laua vpip üsna kooskõlas ppf numbriga... starsi puhul ei pruugi absoluutselt need kaks asja nii olla.. kahjuks ei raatsi ma HEMi table scannerit ka osta, et saaks asjalikumat infot...

muus osas.. 21. sai rahad sisse kantud... poolteist nädalat mängitud.. vahepeal tuli räige doomswitch peale kus iga fish ja regular sikutas riverisse mind beativad käed.. 6BI alla EV... obv tuli ka veidi tilti ja halba mängu selle peale juurde... aga üldiselt tulemuse üle kurta ei saa..
                            NL50 see kuu siis beadin 7,8bb/100le..

graafiku algusest on ka natukene jaanuari algust, kus ma rakebackiks saadud 50 taala laiaks lõin koos turnalt saadud tahadega... lisaks siis mingi $50 rakebacki ja $80 depo boonust.. ja mingi -$60 ühe salvestamata käe ja turnade pealt...

Veebruari eesmärgid:
                            * vähemalt 5bb/100le, korralikku tildivaba mängu teha (NL100 rollini vaja $3k koguda.. seda ühe kuuga ei tee:-/ diivani cashout pani põntsu)
                            * kuu jooksul teha 15-20 kuni $10+1 MTTd või 90-180man SNG'd.
                            * hambaarsti juures kõik augud ära lappida ja uurida hammaste valgendamise asju ja vastav erakliinik välja valida.

Comment

• low-flow
                              Klubi Liige
                              • Jul 2009
                              • 1208

Algselt postitas Rage
                              Matemaatiline tõenäosus ja statistika
                              Mul tuleb see semester see aine. Matemaatikahuvilisele avara mõttelennuga inimesele ei ole see aine probleemiks? Või kuidas sa iseloomustaks seda paari lausega, millel põhirõhk?

Comment

• Rage
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 6853

Algselt postitas low-flow
                                Mul tuleb see semester see aine. Matemaatikahuvilisele avara mõttelennuga inimesele ei ole see aine probleemiks? Või kuidas sa iseloomustaks seda paari lausega, millel põhirõhk?
                                räme ja mõttetu hunnik teooriat... juhul kui sul analüüs II tehtud, siis ta peaks olema võrreldes tollega kergem.. ma hakkan see semester analüüs II tegema..

Comment

Working...