HU (superhighstakes) v6itjale auhinnaks elu! (ebasobiv tööl vaadata!)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • macroTilt
    seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
    • May 2010
    • 629

Re: any game/any stake - oodates hiiterit

traaaa, taitsa ******.

seal 2$turbo turnal olin top 10 kui olime 40 jargi. V6itja sai miski 800$. Ja fck, kuna olen konkreetselt tiltis, siis spewisin seal ka stacki ara. Sain 12$.

Ok, thats it.

tuleb paus v6tta...

<end>

Comment

• macroTilt
      • May 2010
      • 629

fckfckfck. riveri nuss jatkub. kaua??? tana, terve allesjaanud nadal/kuu???

sain seal 33$/6max turnal hea runi...
      oleme siis juba kenast rahades ja mingi vend surub nupud, mul 1010, tal K9
      ja NAHUI, nagu raudpolt on river K. WTF¿?¿?¿

LOL pokker LOL

haha, samal ajal kui naen ennast biiti saavat, toimub 11r turnal ADD ON v6tmine. Magan maha...

selle 11$ MTT olen hetkel 36/280. Tra, v6ta ennast kokku ja too mingi raha koju, mees!!!

Comment

• macroTilt
        • May 2010
        • 629

Ulme!

33$(500cap) - flop 349, mul QQ, oleme all inis, tal K10 mastit6mbega...river annab masti.
        11r - kohe kohe oleme rahadesse saamas, flop 359, all in, minu 1010, tema QQ. gg

aga see mis toimus tolle 11$ MTTga on ikka anekdoot juba
        Kasi leiab aset TAPSELT BUBBLES.

RIVER LOVE

Hetkel olen aga 2sendi/990man hyperturbo FINAALIS. LMAO.
        heh, HUs jalle kaotasin. Aga jah, hyperturbo 2 koht on saavutus! good for 3.30$
        FML

Parem on vist 2pac mangima panna ja paarsada katek6verdust lasta.
        Reaalne kasu on vahemalt olemas
        Last edited by macroTilt; 10.06.10, 16:26.

Comment

• mcbethk
          Bännitud
          • Oct 2008
          • 687

Suht värvikas päevik peaks mainima, mulle meeldib! Gl mate!

Comment

• Potsataja
            õilishing
            • Oct 2008
            • 5270

LOL, suht fun on 2 sendi hyperi tulemust major cashes all vaadata

Comment

• macroTilt
              • May 2010
              • 629

L6petasin just 26$ 42kg MTT mangimise. Ja tunded on segased.
              Tegin suhtkoht ideaalset mangu terve turniiri, kuid oli ka vigu.

1 - oleme 80 jargi. Minu stack 10/80

Olime yksteist paar korda 3bettinud/foldinud. M6lemat pidi.
              Minu idee oli pre nupud katte saada. Kui ta shoves, siis uskusin AK nagevat.

2 - oleme 65 jargi.

Sama vastane kes eelmises kaes mu vastu poti v6itis. Oli ka varemalt paar korda limpinud ja ma ei uskunud, et ta mu all in paneb. Seega initsiatiiv oli minul. Ka kaardid taitsa head/trickyd. Tolle shorty ma pidin ara callima. Bad spot.

3 - oleme 31 jargi. Minu stack 9/31

See on yks nendest katest, kus tean, et fold on hea/ainu6ige, kuid siiski ei tee seda ja raagin enda ymber. Well, on olukordi kus see on easy call, kuid konkreetselt antud tegelase vastu oli mistake. Oli olnud supertight terve mang. Oh, ja turniks t6usis adrenaliin lakke

4 - oleme 30 jargi. Kasi leiab aset tapselt 3 katt peale eelmist.

Tyyp viimase 10 kae jooksul 2korda avanud 3xt6stega ja foldinud vastaste shove peale. Nyyd instashoveb. Imo on see easy call. Bad luck for me, yup.

5 - kohe jargmine kasi. Olen natukene tildine ja otsustan callida. Et ehk connectib kuidagi. Flop on suht ideaalne. Yhel kindlasti Ax, teisel ehk paar, pigem Ax samuti. Mis siis ikka, nupud ja p6idlad pihku

Ja nyyd vaatan, et mida kuradit, viimane kasi, mis maksis mulle turniiri ja on omakorda ka k6ige huvitavam, seda ei salvestanud mu arvuti. OMFG. Kae v6it oleks suure 2 koha stacki andnud

Aga kuna see on nii kuradi oluline, siis pyyan selle hankida. Duno, kui TILTI saata jareleparemine?

Oeh...etteruttavalt on seis selline, et sain 2003 osav6tja hulgas fck 24 koha ja narused 145$. Finaallaud oli kobe, v6itja sai 9500$ jne.

zfhgfhhxchnzzxh, tra, miks see k6ige tahtsam kasi just kaduma pidi???
              Last edited by macroTilt; 11.06.10, 01:16.

Comment

• macroTilt
                • May 2010
                • 629

Oh kaardiboss, kes sa oled seal RNG masinas, viska mulle kaarti

Seniks kuulame head house - http://www.youtube.com/watch?v=C3iXI...eature=related

VAMOS!!!

LMAO - macroTILT v6tab shoti ja laheb bustosse... Oh. Well. Its me.
                Last edited by macroTilt; 11.06.10, 05:58.

Comment

• macroTilt
                  • May 2010
                  • 629

the future.

Comment

• macroTilt
                    • May 2010
                    • 629

FML, ilma naljata

teen 2 tundi perfekt mangu sun milil. ja nahui, ikka s6idab katus ara.
                    ja tyramyraaaaaa, mul ei tule seda 3 outerit (splitti) never ever.

sdagfasdgasdgasdgasdgasd

well, tuleb pokkerist paus teha.

Busto.

<end>

Comment

• macroTilt
                      • May 2010
                      • 629

hahaha, ostsin tana endale full versioni HEM ja tegin Ninja ametlikuks.
                      Ja omfg, kirun ennast hetkel...oleks ma selle HEM endale kasv6i aasta varem muretsenud, oleksin ma vast juba rikas. zdfgzfhzdfhzdfhdfh. fck hell, kuidas ma sain kott peas terve see aeg pokkerit taguda.

see on superrrrr. tra, nyyd on ju pmst v6imatu kaotada. kui just lammas pole

kuna igasugu graphid mulle meeldivad, siis peagi on ametlik esimese graphi presentatsioon

momendil igatahes s6idan 6maxist yle. ja just tanu neile vahvatele numbritele.

hehe. ahvivaimustus? Kyllap vist. Kuid olen enam kui kindel, et mu mang saab hoopis uue kuue.

peace

Comment

• KristjanLaas
                        Pokkeritark
                        • Oct 2009
                        • 6450

Ma arvan, et meist saaks head sõbrad:D

Comment

• macroTilt
                          • May 2010
                          • 629

Aga mis siis ikkagi juhtus, et ma taas busto olen? Ja miks ma kirjutan sellest siia alles tana, 5 paeva hiljem? well, teada tuntud t6de on, et kui laheb hasti, siis on k6ik tore ning sellest raakida nauding, vastupidise stsenaariumi puhul
                          aga juhtub just see, et vaikimine tundub olevat see 6ige tee. Kas ikka on?
                          Kindlasti mitte. Seega pyyame siinkohal selle vea parandada.

Lisaks pean vajalikuks mainida, et tolle blogi eesmark on ausalt kirjeldada oma seiklusi pokkerimaastikul, mis minu puhul on alates alustades (2,5a tagasi, vist)
                          meenutanud k6ike muud, kuid seda on solid grind. Pigem yks ekstreemversioon ameerikamagedest.

Ma ei j6ua kokku lugeda neid kordi, mil olen nullist ehitanud yyratuid summasid ja siis jalle bustoks lainud. Taas tuhast t6usnud ja uuesti busto jne.

3 korral olen pmst 50$ teinud 10k$+ Lisaks vist 30 korral 100> 1k-3k.
                          Ja iga kord on asi l6ppenud... kontolt vaatab vastu ymmargune NULL.

Sellest tulenevalt otsustasin, et ehk on day by day blogimises mingi imeline v6luj6ud, mis hoiaks mind ara vahemalt pooltest "v6imalikest" bustotrippidest

Ja kui ma ei suuda seda saavutada, siis on vahemalt l6bus endal lugeda detailselt, et mis, kuna ja kuidas.

4 paeva tagasi oli roll veel 1700$. Well, juhtus see, mis on juhtunud 10x varem. Tundes, et teen head/vaga head mangu ja kaardijooks pole ka k6ige halvem, v6tan shotid seal, kus tegelikult v6tta ei tohiks. No olgu, kes ei riski, see shampust ei joo

Aga jah, valel ajal vales kohas, nii v6ib vast kokku v6tta need viimase 4 paeva seiklused. Iga viimane kui kasi sain 3 outeri v6i riveriks runnar runnari...

Tuuleveskitega v6itlemiseks puudub hetkel yleliigne raha ja ramm, seega paar nadalat turniire ei tee. See otsus on kindel!

Seniks aga kohtumiseni nl10 lauas. Ja hoidke alt, mul on HUD

Nyyd aga s6pradega randa. Trumme mangima ja ganjat tegema.

<end>

Comment

• macroTilt
                            • May 2010
                            • 629

Algselt postitas KristjanLaas Vaata postitust
                            Ma arvan, et meist saaks head sõbrad:D
                            lol, kyllap vist. sarnasusi v6ib leida

Comment

• macroTilt
                              • May 2010
                              • 629

66. rahu.

Paev oli hea. Endiselt on.
                              Linn on kyll vastikult turiste tais, kuid teades haid kohti, saab vaba aega sellest hoolimata veeta vaga kvaliteetselt. Ja just tana tabasin ennast m6ttelt, et kuradi hea ikka, et tegin endale rattakaardi (elan BCNs, kus yheks yhistranpordiliigiks on kaardi olemasolul tasuta rattalaenutus. terminale on sadades/k6ikjal.). Suvel on metroo lihtsalt r6ve! Kes teab, see teab
                              Anyway, p66rdudes tagasi pokkerilainele, tuleb tunnistada, et tunnen selgelt, tana sai minu pokkerihobi hoopis teise tahenduse. Hahaha, seda on nii kuradi raske s6nastada Jain taitsa m6ttesse

Aga siin see on. Koju j6udes, ennem pokkerikliendi avamist, soovisin ennast 100% lainele viia ja otsustasin otsida ytubist m6ne "real poka" video. Leidsin yhe random kaesoleva aasta osa sarjast PokaAfterDark. Ja vaatasin siis seda.
                              Huvitav nyanss on see, et yhtegi actionkatt selle 9 min jooksul polnudki. Kuid, ma j6udsin selgele arusaamale, et soovides olla V6ITJA mangus nimega POKKER, saab olla ainult juhul, kui mangid igat unikaalset katt stiilis, et see ongi su AINUS KASI.
                              Ehk siis, tunnistan, et kogu oma "karjaari" jooksul olen suhtunud teemasse hoopis teisiti: midagi stiilis, ah, siin riskib, siin gamblib teadlikult. Nii see on.
                              Samas, usun et loogika ja mat on mul paris head, mis tahendab, et kui suudaksin mangida ilma emotsioonideta, siis oleksin 100% v6itja. Ma olen seda tegelikult isegi, minimaalsel maaral (tolle 2a jooksul c 10k$ total+), mida on tegelikult vaga uhke tunnistada endale. Aga v6ttes arvesse aja/energiakulu peaks mu tulemused olema oodatust paremad. Sellest tulenevalt "peaks" tuleb asendada s6naga "ON".

Tanasest v6tan pokkerit kui millegi uue algust. Milleks on yks mang, kus ma soovin olla vaga hea. Raha jatame esialgu absoluutselt k6rvale. St, mul pole kunagi olnud otsest vajadust mangida, et teenida. Ainuke eesmark on mangida alati oma A mangu, mis iganes mangu ma ei mangi. Igal teisel juhul saan kaine m6istuse abil aru, et tegu on enesepettusega! Hah, ja nii ongi

Olen nyyd paar tunnikest kasutanud ka HEM. Supernew user
                              Emotsioonid on laes. Kuradi p6nev on. Thats the Shit

Kui ma nyyd m6ne paeva parast saan teada, et kust leiab tolle numri, mis naitab kui mitmel juhul vastane me reraisile foldib, siis BOOM!

Ja r6dul suitsu tehes sain jutule vastasmaja tibinaga. Kena, aga muusikamaitse on tal kole. Well, vahemalt sai tiba naerda.

Life is beautiful, life is beautiful thing Ehk siis London Electricity, head dnb bandilt, mida maletan ehk 10a tagasi mangitavad Koidu v6i Saaremetsa poolt.
                              See on t6esti yks lugu, mida soovitan checkida ka ilma, et oleksid dnb lover.

What we gona do?
                              What we gona say?
                              What we gona play?

peace.
                              Last edited by macroTilt; 15.06.10, 02:00.

Comment

• Relamz
                                Vana Tegija
                                • Jan 2010
                                • 1467

5+ päevik :)

Comment

Working...