HU (superhighstakes) v6itjale auhinnaks elu! (ebasobiv tööl vaadata!)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sm112
    Grinder
    • Jun 2009
    • 776

Re: mindset ehk 7th sense (ebasobiv tööl vaadata!)

Ei oskagi kommenteerida, lihtsalt tänan, motivatsiooniboost siit teemast on meeletu :)

Nüüd on juba kindel, et see kuu jääb viimaseks töölkäimise kuuks ning tegelikult annaks see järgmisele aastale väga olulise osa lisarakebacki näol juurde, kui SNE ära teha, nii et annan endast parima. Loodan selle kuuga 6-maxis strateegia välja kujundada ja kinnistada ning kui suudan edaspidi stabiilselt kuni NL400 mängida, siis on kõik võimalik. Praegu on keskmine VPP-de saak 650 tunnis, aga tahaks selle kuni tuhandeni viia. Sealt edasi peab ainult iga kuu parajat volüümi hoidma ning aasta lõpus võib sooviavalduse Starsi proks saada posti panna :)

Comment

• mikk2468
      Vana Tegija
      • Nov 2009
      • 1039

Huvi pärast tahaks teada, et mis hüved üldse starsi netipro staatusega kaasnevad? Keegi kuskilt lugenud või kuulnud ei ole?
      Last edited by mikk2468; 03.08.10, 22:58. Põhjus: typo

Comment

• valustyng
        Õpihimuline Mängur
        • Apr 2009
        • 450

olen kuskil kõlakaid kuulnud, et 100 prossa rakeback(ffp/vvp)na tagasi, siis paar live turnat käristatakse välja ja vist ka tunni tasu mängides nende sitel... aga ei pruugi tõele vastata-

Comment

• low-flow
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1208

Nii mõnelgi FTP punasel prol näiteks on 100% RB, ise nad seda obv avalikult kusagil kuulutanud pole, tõenäoliselt leping keelaks sellise info avaldamist, aga jutud käivad.

Comment

• kuco
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 1910

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
            Nii mõnelgi FTP punasel prol näiteks on 100% RB, ise nad seda obv avalikult kusagil kuulutanud pole, tõenäoliselt leping keelaks sellise info avaldamist, aga jutud käivad.
            + 35$/h

Comment

• undercovercop
              Räme Fish
              • Jul 2010
              • 2

eestlane EPT FTs = next stars pro.. tehke ära, järgmine nädal avaneb selleks suurepärane võimalus
              Last edited by undercovercop; 04.08.10, 08:44. Põhjus: ez rollers on reaaaalne

Comment

• macroTilt
                seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
                • May 2010
                • 629

Re: Glamuur e. kvaliteetfotod naistest/teravad kirjutised (ebasobiv tööl vaadata!)

sm112, kui said motti, siis mul hea meel! glgl!

aga jah, ebareaalne ehk nyydsest toob siia blogisse tiba teistsugust lahenemist.
                pokkerist siin enam ei kirjuta. saab olema palju haid fotosid naistest, kes toovad mu naole naeratuse. mida saavad kaunistama teravkriitilised s6nav6tud teemadel nagu ntx, vihmametsad, rassism, mentaalne rullnoklus, weed kui elustiil, kunstiarmastus vs vagivald.
                viskame bensiini l6kkesse seal kus seda k6ige vahem oodatakse.

miks ma seda yldse teen? aus vastus on see, et soovist mitte ara unustada eesti keelt, mis on tanaseks paevaks mul vaga rooste lainud. 7a v66rsil on oma t66 teinud.
                kuna foorum on ainuke koht, kus keelt praktiseerin ja eestiga n6. yhendust hoian, siis lasen ihadel hea maitsta. tsensuuri saab siin nyydsest vahe olema.

nahtamatu balansi huvides yritan sisse mixida ka taiesti nonsense tekste, kus loon endale ettekujutuse, et olen 17a ja kirjutan labi syytute silmade.

kyllap andestate kui vajadus tekib.

rohelised lood hispaanlaselt eesti pokkerifoorumis

Uploaded with ImageShack.us
                Last edited by macroTilt; 04.08.10, 12:17.

Comment

• adam_q
                  Vana Tegija
                  • Feb 2009
                  • 1453

Re: Glamuur e. kvaliteetfotod naistest/teravad kirjutised (ebasobiv tööl vaadata!)

kust sa pokkerist siis räägid? who cares about fotod?

Comment

• macroTilt
                    seoses blogi sulgemisega loobus MacroTilt oma kasutajanimest
                    • May 2010
                    • 629

lol, mida ma oskan pokkerist raakida. olen fish. n6nda suur, et pmst ykski kasi pole tekitanud ainsatki vastukaja. sitt play = postita fuk u.
                    fotod on indeed hea valik, sest vahemalt 3 inimest on sellest kaudselt r66msa tuju saanud, vist. mis samas on teisejarguline samuti, kuna need fotod on eelk6ige siia riputatud enda maitsest lahtudes, eks ole.
                    minu jaoks on mu blogi totaalne antitilt, seega jatab fotod siiski sisse.
                    haha, tegelikult v6iks siia yksk6ik mida kokku kirjutada.

s6nademang.

Comment

• Provoker
                      Pokkerihai
                      • Jan 2009
                      • 3067

maitsel pole viga :)

Comment

• inward
                        Klubi Liige
                        • Sep 2009
                        • 6275

Mulle on alati su blogi huvi pakkunud :D. Selline huvitav, teistmoodi....

Good taste sir and keep up the good work.

Comment

• low-flow
                          Klubi Liige
                          • Jul 2009
                          • 1208

Pole ise postitama kukkunud, aga loen ka pidevalt blogi suure huviga, igavat juttu sa juba ei tooda.

Comment

• EestiMats
                            Grinder
                            • Jul 2009
                            • 625

Algselt postitas low-flow Vaata postitust
                            Pole ise postitama kukkunud, aga loen ka pidevalt blogi suure huviga, igavat juttu sa juba ei tooda.
                            +1

Comment

• raunsz
                              Vana Tegija
                              • Jan 2010
                              • 1492

Ise pildistad kõik ikka eks!!! :D::D

Comment

• totaldonk
                                Grinder
                                • Dec 2009
                                • 914

i like the green lifestyle =))))

Comment

Working...