DonDonkaja @ FTP / Heads up

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • low-flow
    Klubi Liige
    • Jul 2009
    • 1208

Re: DonDonkaja @ FTP / Heads up

Kui HU Cashi isu jälle peale tuleb, soovitan 888.com aka Pacific proovida.
    Seal õhtusel ajal leiab piisavalt actionit limiitides NL30, NL50, NL100.
    Ainult bumhuntides peaks päris lihtne olema kasumit seal näidata, sest maksimaalseid gigadontfishe ikka leidub. Regulare on ka väga lihtne märgistada, nad istuvad korraga mitmes lauas ja ootavad kalu. Neile lihtsalt noted külge, et ei mängi nendega. See siis puhtalt bankrolli ehitamiseks - paar kuud õhtuti vaba raha korjata, bankroll üles ja siis ehk veel dongisaite juurde otsida.

HU is all about bumhunting nagu ma aru saanud olen. Edu!

Comment

• andu_andu
      Pokkerihai
      • Jan 2009
      • 4050

Tahtsid mu ST-de mängu vaadata. saada PM mulle ja saadan vastu mikogo sessioni parooli.

Comment

• Fabulous
        Pokkerihai
        • Jan 2010
        • 2674

andu_andu, kas mul ka võimalik parool saada oleks? ST'd mu põhimäng pole, aga võimalusest näha, kuidas nende üldine strateegia välja näeb, ära ei ütleks :P.

Comment

• Char
          Pokkerihai
          • Sep 2009
          • 1848

kõigile husng mängijatele, kuidas hävitada bankrolli ühe tunniga

Comment

• timz0333
            Pokkeritark
            • Mar 2009
            • 6322

Pool oleks veel alles kui FTP poleks näpitud (oleks ja poleks :( ) Soovitusena ütleks, et ära hüppa ühest valdkonnast pidevalt teise. Selle all ma pean silmas HU cash/HUSNG regular speed/HUSNG turbo speed ja lõpuks/HUSNG super turbo. Reg speed võib ju igav olla aga kui plaan bankrolli kasvatada siis soovitan igatahes ennem neid kui seda keno loto preflop AI mängu.

Iva on selles, et kui pendelada erinevate mängu vormide vahel, ei pruugi sa oma strateegiat alati piisavalt kiiresti adjustida ja kuna nendes kõigis vaja teatud hetkedel erinevat lähenemist siis tulevad sisse vead sellistel kohtadel kus sulle tundub, et "kõik on ju õige, aga ma lihtsalt jooksen halvasti". Tegelt on see enesepettus ja peaksid jääma alguses ühe kindla tüübi juurde ja areneksid palju rohkem.
            Lisaks soovitan peale panna stop lossi ntx 5 buy ini järjest koatada minu jaoks on juba piisav, kui saan aru, et täna pole lihtsalt see päev... Aga ma ei anna alla, teen pausi min 4h ja võtan hiljem uue shoti värske peaga, nagu oleks uus päev. GL edaspidi.
            Last edited by timz0333; 09.11.10, 18:52.

Comment

• HU grinder
              Vana Tegija
              • Feb 2010
              • 1002

Easy game. Ma olen BRi busti lasnud 3 minutiga, pole midagi erilist. Lased HU4rollz ja ongi olemas.

Comment

• Char
                Pokkerihai
                • Sep 2009
                • 1848

http://foorum.pokkeriprod.com/entry....a-FTP-Heads-up

see uus blog vist

Comment

Working...