Pokkeriga olen tegelenud mitu aastat nüüd, kuigi pole kunagi väga aktiivselt pokkerit grindinud, ega palju võitnud. Vahepeal niisama lives oli mängud, kus käisin ja ikka sai vahel triosse paarsada krooni sisse laadida ja mängida. Mingi aeg oli selline aeg, kus 500 EEK kaupa järjest triosse sisse panin ja lühikese ajaga üle 5k magama panin aka TILT. Sellest tekkis netipokkeris küll paus, aga nüüd olen jälle tagasi, mängin siis Fulltiltis, enne tagusin nl5/nl10 cashi, seal ei viitsinud tiksuda ja nüüd kuna HU on mind alati köitnud, siis nüüd 3. päeva mängin HUSNGsid.
Eks ma suht swingine ja mittepüsiv mängija olen, aga proovin olla stabiilsem.
Hetkel siis mängisin 2$ ja 5$ HUSNGsid superturbo, mis oli küll huvitav ja raha liikus kiiresti, ei tekkinud igavusmomenti. Kuigi oli see, et pmst viskasime coini oma raha peale. Kuigi sealgi sai endale mõned eelised välja võluda. Ehk siis üleeile ja eile jäin ikka tibakene kasumisse.
Täna hommikul hakkasin mängima tavalisi turbosid, sest vaatasin, et üks mängija nimega ChuckNorrisQ mängib neid, ja ju sis peavad need tootma.
üritan ka igasuguseid õppematerjale lugeda, aga ei leia eriti palju neid HU kohta
anyways (f)wish me good luck, üritan iga päev siia oma graafiku postitada ka, et teil midagi vaadata oleks
Eks ma suht swingine ja mittepüsiv mängija olen, aga proovin olla stabiilsem.
Hetkel siis mängisin 2$ ja 5$ HUSNGsid superturbo, mis oli küll huvitav ja raha liikus kiiresti, ei tekkinud igavusmomenti. Kuigi oli see, et pmst viskasime coini oma raha peale. Kuigi sealgi sai endale mõned eelised välja võluda. Ehk siis üleeile ja eile jäin ikka tibakene kasumisse.
Täna hommikul hakkasin mängima tavalisi turbosid, sest vaatasin, et üks mängija nimega ChuckNorrisQ mängib neid, ja ju sis peavad need tootma.

üritan ka igasuguseid õppematerjale lugeda, aga ei leia eriti palju neid HU kohta
anyways (f)wish me good luck, üritan iga päev siia oma graafiku postitada ka, et teil midagi vaadata oleks
, 10
, 6

, 5
Comment