muhkLionu muljetamised

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • StripPoker
    Grinder
    • Sep 2009
    • 609

Re: muhkLionu muljetamised

Nice. Kõige rõvedamad kogemused on mul SB pealt oma KK AI lükates, kui BB peal osutub vastas olema AA :D

Comment

• muhkLionu
      Grinder
      • Jan 2009
      • 522

5. Poket ässad callingstationi vastu

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• muhkLionu
        Grinder
        • Jan 2009
        • 522

lõpetuseks

6. Blind War 2

Comment

• muhkLionu
          Grinder
          • Jan 2009
          • 522

Algselt postitas muhkLionu
          4. Blind War

Ahjaa, vastasel olid käes KJo, seda pole näha HH-is.

Comment

• nomerlot
            Klubi Liige
            • Sep 2009
            • 2233

Algselt postitas muhkLionu
            5. Poket ässad callingstationi vastu

-------------
            Kaheldava väärtusega fold, aga kui muidu passiivne tegelane äkki ärkab ja hakkab vastu tegutsema, siis ma kipun teda uskuma.
            -------------
            Mina oleks küll vähemalt maha callinud. Samahästi võis tal olla ka ülepaar. Niimoodi võib igal laual setti karta. Oleks overbet või vähemalt potisuurune bet olnud, ma oleks mõtlema jäänud.

Comment

• timukasr
              Vana Tegija
              • Nov 2008
              • 1099

Algselt postitas nomerlot
              Mina oleks küll vähemalt maha callinud. Samahästi võis tal olla ka ülepaar. Niimoodi võib igal laual setti karta. Oleks overbet või vähemalt potisuurune bet olnud, ma oleks mõtlema jäänud.
              +1 Samad mõtted tabasid ka mind.

Comment

• muhkLionu
                Grinder
                • Jan 2009
                • 522

Möödunud nädala online pokkeri kohta midagi head öelda ei ole. Midagi halba ka mitte. Oli väga väga vilets!

23K kätt ja -182$, mis teeb tubli pool bankrollist. Ei saanud oma mindsetti õigele lainele, et NL10 -es toime tulla.

Nüüd tagasi NL2 ja karistuseks 100K kätt seal.

Möödunud nädalal sai osa võetud ka kahest Live turniirist.

Kuna olin neli päeva Riias töö asjus, siis ei saanud juhust mööda lasta kohalikus olympicus kätt proovida.
                Neljapäeva õhtul toimus seal 30Lvl sisseostuga double chance freezeout. Double chance tähendab siis võimalust esimese pooleteise tunni jooksul teha tasuta buy-in algstäki mahus.

Struktuur seal selline, at algatuseks 1500 chipsis, esimesed 3 levelit 30 minutit, edasi 20 minuti kaupa.
                blindid alates 10/20.

Mängijad kogunes 54, 6 lauda.

Midagi erilist mängust märkida ei ole. Peale 4 tundi mängu olin endiselt algstäki juures (koos buy-iniga 3000). Turniiril oli alles veel 22 mängijat. Leidsin keskpositsioonilt Q10 suited ja otsustasin, et olen juba piisavalt kaua tegevusetult vahtinud, ja lükkasin all-in (blindid 200/400). Mitu kätt järjest olid olnud sellised, et kes raises, see ka blindid korjas. Paraku sain bigblindilt calli ja sattusin QQ otsa ning out.

Üks jaotus jäi küll kripeldama.

See oli kolmanda leveli viimane käsi. blindid 30/60. Mul on stäkk 1700, e. siis natuke üle algstäki ja buy-in veel kasutamata.
                UTG-l olles saan kätte QQ. raise 180.
                Saan calli loose-passiivselt (callingstation) mängijalt CO positsioonil ja raise 600 peale seni tightilt mängijalt bigblindilt.

Otsustan callida, et flop ära vaadata. Kui sinna A või K tuleb, siis loobuda.

Flopi tulid kõik väikesed, suhteliselt dry board. Bigblind lükkab all-in.
                Mõtlen pikalt. Vastasel range on suht selge: JJ, QQ, KK, AA või AK. Mul on vaja lisada 1100 potti mis on 2700 suur. Pealegi ma ei ole veel out, sest buy-in on varuks.
                Peaks callima. Vastase stäkk oli minu omast u. kaks korda suurem ja ka temal oli buy-in tegemata.
                Otsustan siiski, et tal kõige tõenäolisemalt AA või KK ja foldin.

Laupäeval mängisin Mustikas 200 buy-iniga freezeouti. Tegin omale tüüpilist über-tight mängu. Kohati on endal ka piinlik, kui tight olen, aga üritan sellist imagot hoida. Kui kaarti ikka vähegi antakse ja õnnestub mängu keskfaasi jõuda, siis antakse ikka väga kõvasti respekti ning vargused aitavad stäkki hoida.

Üks huvitav moment (suht sarnane ülaltoodule kusjuures):

Blindid 50/100.
                UTG-lt leian 10-e paari. tõstan 300.
                keskmiselt positsioonilt callitakse ja bigblind callib.

Lauda tuleb midagi sellist: 9 6 2 kaks ärtut.
                Bigblind check, mina 450.
                vahepealne callija foldib aga bigblind viskab 1200 sisse.
                Minu stäkk oli 4000 kandis enne panuseid. Bigblind oli laua chipliider.
                Ega mul enam eriti optioneid ei ole, kas fold või all-in. Callida polnud enam mõtet, sest ega minu käsi premaks ei lähe.
                Kuna bigblind oli seni korraliku mängu näidanud, siis ei hakanud oma stäkki ohvriks tooma ja fold, mis ei ole vale otsus siin minu arvates.
                Kui natuke järele mõelda, siis mis saab vastasel olla?
                Oleks ta setti saanud, kas ta oleks checkinud kahe vastase vastu? Tõenäoliselt oleks, sest minult contibet oli 100% kindel oodata ja seega checkraise'i võimalus garanteeritud.

Muide hiljem jäimegi temaga headsupi ja ta võitis turniiri, mulle siis teine koht. Viimane käsi oli ka nagu kiuste pandud:
                Minu A10suited tema K10 offsuited vastu. Stäkid olid sel hetkel suhtega 2:3 talle. Turnilt sain veel mastitõmbe aga ikkagi otsustas pokkerijumal õigluse jalule seada ja andis riverisse ühe kahest võimalikust kuningast, mis masti ei tabanud, nii et kogu õhtu väga head mängu näidanud neiu (Siiri nimeline, kes muide juhib ka rankingut nüüd) sai väljateenitud esikoha.

Comment

• Pahvak
                  Pastilaa?? Ei!
                  • Dec 2008
                  • 4431

Kui sa mängiksid 10 lauda ja table selectiksid, oleks su tunnitasu mitu korda suurem. :)
                  Fullstacks have more fun.

Comment

• muhkLionu
                    Grinder
                    • Jan 2009
                    • 522

Table selecti ma ikka teen. Teadjad ütlevad, et parimad lauad on kõrge players/flop protsendiga. Aga tipptunnil ei ole mõtet sellistele konkureerida, sest tavaliselt seal juba mitu mängijat ootejärjekorras ja arvata on, et need on need mängijad, kes samuti teadlikud tableselectist. See tähendab, et selleks ajaks, kui järjekord minuni jõuab, siis pole laud enam kaugeltki huvitav.
                    Küll aga panen lauad keskmise poti suuruse järgi ritta ja üritan noppida sealt suuremaid, ning kui oma lauad väga passiivseks muutuvad, siis sulgen need.

Comment

• StripPoker
                      Grinder
                      • Sep 2009
                      • 609

Ma NL5s reastan lauad poti suuruse põhjal ning valin siis topis olevatest 7-8 mängijaga laudadest suurimad players/flop lauad. Ei ole ka viitsinud waiting listidega jamada. Ehk kõrges limiidis vähemate laudadega viitsiks seda teha aga praegu 16-20 lauda lastes küll mitte.

Comment

• Pahvak
                        Pastilaa?? Ei!
                        • Dec 2008
                        • 4431

Ma panen ainult siis waitinglisti kui ma olen esimene, kes lauda saab. See players per flop ei ole minu arust kõige olulisem näitaja. Muidu teen ma uusi laudu ja üritan jälgida, et minust paremale sattuks paar kahtlase stackiga tegelast (<100bb), sest need on tavaliselt halvad mängijad. Uskuge, uued lauad täituvad väga kiirelt!

Ja proovige korra nädalas mängida 1h pokkerit 6-8 lauaga. Te olete enda mängust palju teadlikum ja kes on teistest rohkem teadlikum, saab raha. Teadlikkus on see, millest paljud head mängijad räägivad, lugege kasvõi Krayzie "Lulu's sexy adventures I..." teemat siin samas foorumis.

P.S. Muhklionu, sinuga olen ma kunagi lauas istunud.
                        Fullstacks have more fun.

Comment

• StripPoker
                          Grinder
                          • Sep 2009
                          • 609

Players/Flop näitab siiski laua keskmise VPIP suuna kätte. Pole just täppisteadus aga suht selgelt on ikka näha, et kas on madala või kõrge VPIP näitajaga laud.

Comment

• Keiss
                            Pokkerihai
                            • Oct 2008
                            • 1592

Muhkel soovitan sulle lives mitte karta sette ja vastaste AA-KK-d. Lõpeta meeletu tightassimine :)

Comment

• muhkLionu
                              Grinder
                              • Jan 2009
                              • 522

Laupäeva hommikud on nutsid!

Comment

• muhkLionu
                                Grinder
                                • Jan 2009
                                • 522

Jaanuari kolmas nädal pokkeri rindel kukkus hästi välja.

Katsed NL10 fullringis oma mängu leida eelmisel nädal kukkusid läbi ja meelerehu taastamiseks liikusin alla NL 2 6-maxile ja pärast paari tuhandet kätt seal jätkasin NL5 6-max.

Keerasin oma mängu täiesti tightiks, eeldusega, et just selline mäng mäng võiks olla sellel limiidil kasumlik. Vaatasin PTR-ist mitmeid selle leveli võitvaid mängijaid, ja enamik neist olid samuti üsna tightid.

Seega NL5 laudades sai mängitud ~19K kätt statsidega:

VPIP: 16.8
                                PFR: 12.3
                                3bet: 3.6%
                                Agg: 1.92

Ja kui nüüd kõrgema leveli mängijad kirtsutavad siin nina, et 6-maxi jaoks on sellised näitajad ülemäära nitid, siis tulgu ja proovigu ise. NL5 ei ole NL25 või NL50.

Sain tulemuseks 22,8 bb/100 ligi 20K käe juures mis rahaliselt tähendab +215$ . Patt on mitte rahul olla. +21 BI ikkagi.

Graafik:

Nädala sisse mahtus ka kaks live turniiri Olympicu "muda"-liigas. See on siis turniiride sari, mis peetakse Olympicu erinevates asupaikdes Tallinnas, ja kus kohapunktide järgi saavad kolme kuu tulemuste järgi 20 paremat freerollile. Freerolli auhinnafond on Olympicu poolt (5000+3000+2000+1000+1000 oli vist).

Jaanuaris olen kolmel turniiril osalenud, ja saanud kirja 2. , 6. ja 3. koha punktid ning hetkel mahun kenasti 20 parema hulka. Kuigi polnud alguses plaanis sellel rankingu võistlusel reguraalselt osaleda, siis nüüd on juba tekkinud väike challenge. Eks näis. Nädalas korra või paar ikka üritan mängida seal.

Comment

Working...