[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • ranka
    Miljon Põhjust Kodus Olla
    • Sep 2008
    • 36444

Re: [25NL@eveywhere] Ranka otsimas tupikteed - kus neid bokkereid mängida saab?

Lisan veel niipalju, et ateistina pean kontakti teiste tsivilisatsiooniga väga ebatõenäoliseks, kuna vahemaad on liiga suured, kui siiski oluliselt tõenäolisemaks kui kontakti loojaga.

Lihtsalt muuseas tasuks mainida ka seda, et teadusemõistes maailm tegelikult vajaks ühte suurt sõda, mis viiks uue külma sõjani. See paneks teaduse uuesti arenema. Kui eelmine etapp oli võidurelvastumine MAal ja "spacerace", siis järgmine etapp oleks ilmselgelt Päikesesüsteemi koloniseerimine.

See annaks räige tõuke teadusearengule ja igapäevaelu muutuks veelgi kardinaalselt, võrreldes tänasega ja suurema tõenäosusega võiksid inimkonda kimbutavad haigused, nagu vähk, saada lõpplahenduse.

Comment

• ranka
      • Sep 2008
      • 36444

Ja enne, kui ma magama lähen, oleks paslik üle korrata:

Nagu kirjutasin 2023. aastal 6. märtsil, kirjutan ka nüüd, et poleks tohtinud mingit obstuktsiooni teha. Tegelt oleks pidanud ise kaasa aitama, sest kui see rahvas muud moodi ei õpi, siis tulebki õppida selle nelja aasta jooksul oma vigadest.

Santi ei saa sundida, kui sant ei taha kõndida ja tõesti selliste uppujate päästmine jääbki nendi endi asjaks, kui ka siis õppida ei taha.

Toona kirjutasin (6. märts, 2023) ja ma ei eksinud. On möödas poolteist aastat ja räigelt hävitatakse. Pole läbi poolki, ees on veel 2.5 aastat ja oleme näinud paljutki. Kahju, et obstruktsiooni kasutati, sest praegu võiks olukord veelgi "mahlasem" olla.

Palju õnne jobudele, kes selle valiku tegid. Ei pidnanud olema oraakel, ma ei ole oraakel ja iga natukenegi terve mõistusega inimene oleks pidanud selle läbi nägema.

Tekst, mille toona kirjutasin, päeva pärast valimisi:

Kui täna hilisöine emotsioonipurse tundus õige, siis nüüd sügavalt järgi mõteldes pean siiski möönama, et eksisin ja olen nüüd hoopis veendunud, et eilsed valimistulemused olid paremuselt teine või isegi absoluutselt kõige parem stsenaarium, mis sai juhtuda. Paremat vist ongi raske tahta, vähemalt sellise sigaduse korraldatud rahva suhtes.

Seda lihtsal põhjusel, et sisuliselt sai Reformierakond omale absoluutenamuse ning suure tõenäosusega Keskerakond ja EKRE istuvad järgmised neli aastat opositsioonis. Üle pika aja näeme äärmusvalitsust, mis hakkab ellu viima ka äärmuslikku poliitikat.

Alates vihakõne seaduse kriminaliseerimisest ja lõpetades Eesti majanduse ja rahva hävitamise jätkamisega, rääkimata kõigest sellest muust, mis sinna vahele jääb. Kui varasemalt takistas sellise poliitika elluviimist maailmavaateliselt erinevad koalitsioonipartnerid, siis nüüd see takistus on teelt eemaldatud.

Seega hakkame nägema seda kõike ja väga kiirelt ning tundma seda oma nahal ja heaolul. Küll siis see mõistus ka lõpuks neile inimestele kohale jõuab, kes selle esile kutsusid. Ja see ongi hea, sest vähemalt äkki siis mingil ajal jõuab neile valijatele, kes selle sigaduse tegid, lõppude-lõpuks kohale ka tagajärg ja arusaam oma tehtud teost.

Vähemalt mina ja ka kõik teised, kes tegid õiged valikud nende valimiste jooksul, saavad omad käed järgmise nelja aasta hävituspoliitikast puhtaks pesta ja öelda auga, et mina seda ei soovinud. Sama soovitan ka kõikidele EKRE poliitikutele, kes pääsesid riigikokku ja ühtlasi soovitaksin hoiduda neil obstruktsiooni kasutamaks.

Pole ju mitte mingit mõtet kaitsta lolli rahvast oma enda lolluste eest. Neil oli eile see võimalus olemas, mida ei soovitud kasutada ja las nüüd siis õpivad oma nahal.

Kurb on muidugi see, et mingil põhjusel ei soovita õppida teiste vigadest, vaid leidub oluline hulk valijaid, kes soovib need vead enda nahal ära kogeda. Paluti päästa Eesti, aga seda ei tehtud! Mis siis ikka. Ju saabki öelda, et mõnede uppujate päästmine on siiski nende endi asi ja ju selle uppumise ajal saab rohkematele inimestele selgeks, millega nad hakkama said ja äkki enam seda viga ei korda. Ja kui õpitakse selle tulevase nelja aasta jooksul oma vigadest, siis see ongi ainuke hea, mis eile juhtus.

PS! Ma ei ole poliitikaekspert ja loodan, et ma räigelt eksin. Paraku viimases kahtlen.

Comment

• Söönlusikast
        Pokkerihai
        • Feb 2024
        • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
        Ja enne, kui ma magama lähen, oleks paslik üle korrata:

Nagu kirjutasin 2023. aastal 6. märtsil, kirjutan ka nüüd, et poleks tohtinud mingit obstuktsiooni teha. Tegelt oleks pidanud ise kaasa aitama, sest kui see rahvas muud moodi ei õpi, siis tulebki õppida selle nelja aasta jooksul oma vigadest.

Santi ei saa sundida, kui sant ei taha kõndida ja tõesti selliste uppujate päästmine jääbki nendi endi asjaks, kui ka siis õppida ei taha.

Toona kirjutasin (6. märts, 2023) ja ma ei eksinud. On möödas poolteist aastat ja räigelt hävitatakse. Pole läbi poolki, ees on veel 2.5 aastat ja oleme näinud paljutki. Kahju, et obstruktsiooni kasutati, sest praegu võiks olukord veelgi "mahlasem" olla.

Palju õnne jobudele, kes selle valiku tegid. Ei pidnanud olema oraakel, ma ei ole oraakel ja iga natukenegi terve mõistusega inimene oleks pidanud selle läbi nägema.

Tekst, mille toona kirjutasin, päeva pärast valimisi:

Kui täna hilisöine emotsioonipurse tundus õige, siis nüüd sügavalt järgi mõteldes pean siiski möönama, et eksisin ja olen nüüd hoopis veendunud, et eilsed valimistulemused olid paremuselt teine või isegi absoluutselt kõige parem stsenaarium, mis sai juhtuda. Paremat vist ongi raske tahta, vähemalt sellise sigaduse korraldatud rahva suhtes.

Seda lihtsal põhjusel, et sisuliselt sai Reformierakond omale absoluutenamuse ning suure tõenäosusega Keskerakond ja EKRE istuvad järgmised neli aastat opositsioonis. Üle pika aja näeme äärmusvalitsust, mis hakkab ellu viima ka äärmuslikku poliitikat.

Alates vihakõne seaduse kriminaliseerimisest ja lõpetades Eesti majanduse ja rahva hävitamise jätkamisega, rääkimata kõigest sellest muust, mis sinna vahele jääb. Kui varasemalt takistas sellise poliitika elluviimist maailmavaateliselt erinevad koalitsioonipartnerid, siis nüüd see takistus on teelt eemaldatud.

Seega hakkame nägema seda kõike ja väga kiirelt ning tundma seda oma nahal ja heaolul. Küll siis see mõistus ka lõpuks neile inimestele kohale jõuab, kes selle esile kutsusid. Ja see ongi hea, sest vähemalt äkki siis mingil ajal jõuab neile valijatele, kes selle sigaduse tegid, lõppude-lõpuks kohale ka tagajärg ja arusaam oma tehtud teost.

Vähemalt mina ja ka kõik teised, kes tegid õiged valikud nende valimiste jooksul, saavad omad käed järgmise nelja aasta hävituspoliitikast puhtaks pesta ja öelda auga, et mina seda ei soovinud. Sama soovitan ka kõikidele EKRE poliitikutele, kes pääsesid riigikokku ja ühtlasi soovitaksin hoiduda neil obstruktsiooni kasutamaks.

Pole ju mitte mingit mõtet kaitsta lolli rahvast oma enda lolluste eest. Neil oli eile see võimalus olemas, mida ei soovitud kasutada ja las nüüd siis õpivad oma nahal.

Kurb on muidugi see, et mingil põhjusel ei soovita õppida teiste vigadest, vaid leidub oluline hulk valijaid, kes soovib need vead enda nahal ära kogeda. Paluti päästa Eesti, aga seda ei tehtud! Mis siis ikka. Ju saabki öelda, et mõnede uppujate päästmine on siiski nende endi asi ja ju selle uppumise ajal saab rohkematele inimestele selgeks, millega nad hakkama said ja äkki enam seda viga ei korda. Ja kui õpitakse selle tulevase nelja aasta jooksul oma vigadest, siis see ongi ainuke hea, mis eile juhtus.

PS! Ma ei ole poliitikaekspert ja loodan, et ma räigelt eksin. Paraku viimases kahtlen.
        Nagu ma ei saa aru. Pandi alus kapitalismile,kõik toimis ,riik õitses..... ma ei hakka siin tõde ja õiguse mahtu panema -nahhui vaja muuta miskit mis toimib? Oli vaja kõike hakata ülereguleerima-iga regulatsioon aga loob uued ametnikud ,loodud uusi ministeeriume mis tegelikult isegi ei saa nende väikeste asjadega hakkama mis neile tööks pandud(ma võin ainult ühe põhjuse välja mõelda). Meenutab seda usa kodutuse probleemi. Meeletud nonprofitid ja ametnikud koos "tegelevad " selle probleemiga ,mis tegelikult oleks paari aastaga lahendatav jätkusuutlikult(samal ajal ametnikud pistavad sadu tuhandeid tasku maksumaksja rahA).Aga kellel seda vaja ,kui probleem laheneb ,siis pole ka neid ametnike horde enam vaja.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Chesteri live laud: https://www.pokkeriprod.com/chesterfield-500-telelaud/

Müür ka lauas.

Comment

• Kakahirmutis
            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
            • Oct 2010
            • 7079

Chesteri live laud: https://www.pokkeriprod.com/chesterfield-500-telelaud/

Müür ka lauas.
            Huvitavalt vähe vaatajaid ~50 twitchi ja youtube peale kokku.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
              Laupäev ,enamvähem ilm. Saun ,õlu -ranka raudselt paneb kalavarustust kokku. Isegi ma tegin pooliku päeva ja ma sõltlane . Isegi siin foorumis lõbusam käia vahepeal vaadata ,kui avada see stream mõneks minutiks. Oleks sess ,siis kindlasti käiks taustaks

Comment

• ranka
                • Sep 2008
                • 36444

Vaatame sõbraga seda striimi. 5 järgi ja paus. Mõtlesime, et nad võiks ju nüüd diili teha, võtta selle raha, mis on Chesteri poolt kinni taotud 15K overlay ja minna otsejoones Olympsi mängima võidetud rahaga. Sisuliselt Chester taob oma peamise konkurendi, Olympicu WSOPC Tallinn turniire kinni.

Nali-naljaks, aga nii see tõenäoliselt ka läheb. WSOPC Tallinn kava oli teada juba pikalt. Pokkerimänedžerina poleks elu sees overlay turniiri pannud sellele nädalale. Pigem pakkunud ise mingeid turniire, et just WSOPC mängijaid enda ruumidesse saada.

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

See on natuke teine teema. Pole ju Win TV üritus.

Comment

• Kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

Vaatame sõbraga seda striimi. 5 järgi ja paus. Mõtlesime, et nad võiks ju nüüd diili teha, võtta selle raha, mis on Chesteri poolt kinni taotud 15K overlay ja minna otsejoones Olympsi mängima võidetud rahaga. Sisuliselt Chester taob oma peamise konkurendi, Olympicu WSOPC Tallinn turniire kinni.

Nali-naljaks, aga nii see tõenäoliselt ka läheb. WSOPC Tallinn kava oli teada juba pikalt. Pokkerimänedžerina poleks elu sees overlay turniiri pannud sellele nädalale. Pigem pakkunud ise mingeid turniire, et just WSOPC mängijaid enda ruumidesse saada.
                    Ma isegi mõtlesin et chesterfieldi turna rohkem +ev aga WSOP on lihtsalt prestiižne.

Ma arvan et enamus välismaiseid mängijaid kes wsopile tulid ei teagi chesterfieldist midagi

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ma isegi mõtlesin et chesterfieldi turna rohkem +ev aga WSOP on lihtsalt prestiižne.

Ma arvan et enamus välismaiseid mängijaid kes wsopile tulid ei teagi chesterfieldist midagi
                      Chesterfieldi turka ongi ju +EV, sest overlay on meeletu.

Aga, mis sellest jahuda. Aktuaalsed teemad.

Muru täna otse: https://www.pokkeriprod.com/madis-sp...bet-challenge/

Aeg teha ära spinnid, et turkal mängida. See turka on ka +EV.

E: Ja rääkides Optibeti spinnidest. Kui ma nendes mängudes regular oleksin, siis ma vist oleksin väga tiltis ja just selle alguse peale, kui auto sõidab. Tean, et selle saab kinni panna, aga siiski delay on mõttetu ja meeletu.

Comment

• Kakahirmutis
                        • Oct 2010
                        • 7079

Chesterfieldi turka ongi ju +EV, sest overlay on meeletu.

Aga, mis sellest jahuda. Aktuaalsed teemad.

Muru täna otse: https://www.pokkeriprod.com/madis-sp...bet-challenge/

Aeg teha ära spinnid, et turkal mängida. See turka on ka +EV.

E: Ja rääkides Optibeti spinnidest. Kui ma nendes mängudes regular oleksin, siis ma vist oleksin väga tiltis ja just selle alguse peale, kui auto sõidab. Tean, et selle saab kinni panna, aga siiski delay on mõttetu ja meeletu.
                        Ma sain nii palju 5x-8x spinne et uskumatu ning kõik kotti, unreal :D

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Poiss lives: https://www.pokkeriprod.com/madis-sp...bet-challenge/

Täna näost kuidagi kollane :D Ei tea, kas sitt valgustus või liiga pikad peod või hakanud Trumpi paadunud fänniks...

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

EDIT: Juba mikropeenisenaljad 19:09 ehk selline mäng peab olema....

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Poiss lives: https://www.pokkeriprod.com/madis-sp...bet-challenge/

Täna näost kuidagi kollane :D Ei tea, kas sitt valgustus või liiga pikad peod või hakanud Trumpi paadunud fänniks...

EDIT: Juba mikropeenisenaljad 19:09 ehk selline mäng peab olema....
                            Kui maks läbi,see pidi ka väheke kollakamaks tegema,ei vihja millegile ,ega pane diagnoose. Niisama offtopic.

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                              Kui maks läbi,see pidi ka väheke kollakamaks tegema,ei vihja millegile ,ega pane diagnoose. Niisama offtopic.
                              Bilirubiin! Kollakat värvi surnud punaliblede laguprodukt, mis väljub organismist maksa kaudu. Seepärast ka maksaprobleemid võivad kollasust põhjustada, kuna bilirubiini väljutamine on häiritud, mis tõstab bilirubiini taset organismis.

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Päev otsa kompus intensiivselt tööd teinud. Tunnen, et silmad väsinud ja mõtlesin, et teen kontoris ühe tiiru ja viin pakid ära. Saan silmi puhata ja korraks tuulutada.

Lähen siis pakke viima ja Peetri Selveri Omnivas tuled vilguvad. Ei hakanud sinna minemagi, kuna tundus rõve vilkumine ja läksin Peetri Coopi. Seal Omniva mingil põhjusel maas. Lähen Selveri tagasi ja vilkumise põhjus leitud - Omnivad on maas.

Ja siis vaatan kõrvalolevat Venipaki automaati. Palju õnne! (ämblikud pidid õnne tooma)

Nõrgema närvikavaga inimene ei saagi oma pakki automaadist kätte.

Comment

Working...