[50NL@GGPoker] Ranka tupikeel ⛔ ehk -2bb kaotava mängija teekond nüüd 2025. aastal

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • sixmax
    Jube Noob
    • Nov 2010
    • 182

Re: Ranka - sigatsen, varastan BB, fishi, sõiman chatis. Raha eest teen kõike!!!!

Võib öelda, et heads up on juba selle pärast high variance, et halva streaki mängid nii aeglaselt läbi. Edge on muidugi vastase üle suurem, kui full ringis, aga neid marginaalseid situatsioone on ikka rohkem ma ütleks. Situatsioone, kus võid kogu aeg vastase "top of his range" sisse joosta. Blufi ja value bettide joon on heads upis õhuke.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Re: Ranka - sigatsen, varastan BB, fishi, sõiman chatis. Raha eest teen kõike!!!!

Algselt postitas sixmax Vaata postitust
      Võib öelda, et heads up on juba selle pärast high variance, et halva streaki mängid nii aeglaselt läbi. Edge on muidugi vastase üle suurem, kui full ringis, aga neid marginaalseid situatsioone on ikka rohkem ma ütleks. Situatsioone, kus võid kogu aeg vastase "top of his range" sisse joosta. Blufi ja value bettide joon on heads upis õhuke.
      No see puhtsalt oleneb kelle vast u mängid. Kui ikka jahid -10PT/BB fishe, kellel ei ole aimu mängust siis bluffi ja valuebeti joon ei ole küll enam nii õhuke. Aga üldiselt nõustun sinuga, sest väga tihti oled täiesti marginaalses olukorras. Full ringis see eest pm. iga flopiga floppad midagi, sest ranged on nii tugevad.

Comment

• MeelisV
        Vana Tegija
        • Apr 2010
        • 1300

Algselt postitas sixmax Vaata postitust
        Kallis ranka, heads up on high variance. Sa mängid hästi.
        Mul oli ka kohe esimene mõte, et HU cashis, bumhuntides, on variatsioon üldse üks väiksemaid. Madalamatel limiitidel, kui laua avad, siis saad 50% vastase kes kaotab 10BB/100 või rohkem ja 25% kes kaotab 3BB/100 või rohkem. Ülejäänud 25% on break even või võitvad mängijad. Seda minu kogemusest 32k käe juures NL50 HU.

Comment

• ranka
          • Sep 2008
          • 36444

Eelmine video sai hara-kiri (tegwelt on alles), sest mulle ei meeldi enda puterdamine. Räägin 3betted potist kuigi 4betted pot jne. Iluvead aga ei meeldi.

Täna tegin uue bumhindi video. Hääl on tõenäoliselt vaikne, sest tnaine teises toas magas ja sositasin aga seal oli päris palju naljakaid ja huvitavaid kohti. See läheb kindlalt üles, kui muid suuri vigu ei ole.

Ja mul jube sikk lonksatamine ka :)

Aa ja ootan juba uut foorumi versiooni. Värdjalikult tülikas on otsida oma blogi :S

Comment

• ranka
            • Sep 2008
            • 36444

FK. Eile ostsin 4 piletit, unustasi nvälja printida ja mängida. Mul juba traditsiooniks saand, et kolmapäev on liha - ja bingopäev ning muidugi kobistasin nurgad ära. 177 eeki kukkus nagu niuhti. Tundus üldse lucky pilet, 2 palli diagonaalidest ja 5 täismängust puudu.

Roi, missugune! Kohe videot uploadima, ise ei ole ülevaadandki. Täiesti pohhui kui pask on.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Video üleval. Selleks, et näha tuleb sisse logida: http://rakeback.pokkeriprod.com/est/...0NL-HU-Bumhunt

Ootan kommentaare.

Comment

• Rage
                Klubi Liige
                • Nov 2008
                • 6853

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                Video üleval. Selleks, et näha tuleb sisse logida:
                foorumikasutajaga? mul ei loginud.

Comment

• mislinn
                  Pokkerihai
                  • Apr 2009
                  • 1734

Algselt postitas Rage Vaata postitust
                  foorumikasutajaga? mul ei loginud.

mkm, seal eraldi kasutaja vaja teha

Comment

• MeelisV
                    Vana Tegija
                    • Apr 2010
                    • 1300

Video üleval. Selleks, et näha tuleb sisse logida: http://rakeback.pokkeriprod.com/est/...0NL-HU-Bumhunt

Ootan kommentaare.
                    Esimese vastase viimane käsi- Kui vastane min raisis PF, siis miks mingi 8 peale ei tõstnud? Ta oleks siis kindlasti mingi donk 4-beti pannud või callinud. Ja siis flopil oleks juba all in saanud. Vaatan edasi.. :)

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Ütlesin, et liialt kuiv board ,et ma ei pea midagi kartma. Kui ta blffib siis bluffib ka edasi kui raise/callin flopi. Teine vastane huvitavam.

Comment

• MeelisV
                        Vana Tegija
                        • Apr 2010
                        • 1300

Ütlesin, et liialt kuiv board ,et ma ei pea midagi kartma. Kui ta blffib siis bluffib ka edasi kui raise/callin flopi. Teine vastane huvitavam.
                        Esimese vastase viimane käsi- Kui vastane min raisis PF, siis miks mingi 8 peale ei tõstnud? Ta oleks siis kindlasti mingi donk 4-beti pannud või callinud.

See jutt oli Pre Flopi kohta ju. Praegu vaatamisega 30. min juures.
                        28. min- Q9 ma oleks flopilt c/r peale läinud.
                        Edit: Vaatasin lõpuni- looks good. Läpaga pidi ikka hääle põhja panema, et kuulda. Tore, et tegid video.
                        Last edited by MeelisV; 09.12.10, 14:06.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Aa. Mulle ei meeldi preflopis 3bet 77-ega minraisele seepärast, et pank on jube väike, mida "varastada" ja paneme ennast lolli olukorda kui saame calli/4beti. PM vastase range, kui ta äkitselt minraiseb on minujaoks kas hästi nõrk või hästi tugev ja 3betiga foldime välja nõrgad ning laseme callida/tõsta tugevatelt. Teiseks on meil paremad implied oddsid callimiseks, pank väiksem ja saame paremini mängida.

Q9-ega käega olen nõus aga mulle endale meeldiks rohkem ikkagi bet/get-it in. Sama eesmärk, et kui vastane meie beti ületõstab (nagu ta tegi) siis saame:
                          a) callida
                          b) shoveda ja meil on veel kindlalt FE-d.

Kolmandaks kui ta callib on meil initsiatiiv ja saame turne edasi põmmutada. Seda nii bluffi kui valuepeale.

Aga ma check-raisin jube vähe nii, tahaks teiste arvamusi kah.

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

TEST HAND! FOR TIM:

Poker Stars $0.50/$1 No Limit Hold'em - 2 players - View hand 1063472
                            DeucesCracked Poker Videos Hand History Converter

Hero (BTN/SB): $120.10
                            BB: $58.00

Pre Flop: ($1.50) Hero is BTN/SB with A T
                            Hero raises to $3, BB raises to $7, Hero calls $4

Flop: ($14.00) A 5 3 (2 players)
                            BB bets $7, Hero calls $7

Turn: ($28.00) 2 (2 players)
                            BB bets $7, Hero calls $7

River: ($42.00) 3 (2 players)
                            BB bets $37 all in, Hero calls $37

Final Pot: $116.00
                            Hero shows A T (two pair, Aces and Threes)
                            BB shows 9 Q (a pair of Threes)
                            Hero wins $115.50
                            (Rake: $0.50)

Comment

• ingu
                              Bännitud
                              • Jan 2010
                              • 1283

ranka see 77 käsi kus vastane AK läks AI. Kui Sul oleks AK olnud ja vastane oleks mänginud samamoodi nagu sina tema vastu, oleksid sellise tegelase vastu lõpuni läinud?

E: Ehk Sul AK, flop A7x, betid vastane miniraiseb. Mis teed?

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Hmm. Kui mul oleks AK olnud siis ma oleks ainult check-raise callinud. Kui tõstan üle ja tuleb veel otsa. Well. Siis on perses olukord loodud, kus pank suur ja AK pm. bluffiks keeratud. PM call oleks crying ja fold oleks crying. Aga jah ma oleks ainult check-raise callinud ja tõenäoliselt teised tänavad ka maha callinud.

Comment

Working...