Owner85-Nl100FR

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • nomerlot
    Klubi Liige
    • Sep 2009
    • 2233

Re: -Myst- alustamas grindimist starsis...

"Theory of Poker" nõkse eriti ei jaga, seletab rohkem fundamentaalseid termineid ja põhitõdesid.
    Kui sellest raamatust ülevaade olemas, siis "NL Holdem: theory and practice" raamatust saab juba konkreetseid mõtteid. Aga selle raamatu jaoks peab üht-teist juba teadma, nad seal basic termineid läbi ei nämmuta.

Ega ma rohkem ei tea, need mõlemad on kogu minu pokkerikirjandus :)

Comment

• Owner85
      Klubi Liige
      • Aug 2009
      • 2146

roffel,tulin töölt kell ja otsustasin mõne HU 2.20$ oma teha,kokkuvõttes tegin 12 tükki ja võitsin 10,viimase kaotasin AKs kui vastas oli 55 pocket ja flopis säras lisaks veel 5,see oli ainus kord kui AK ära calliti ja siis cooler kohe ;D eriti koom oli ühe venna vastu kelle ma suutsin nii tilti ajada,et ainuke mis ta tegi oli kisendas ja sõimas tegin temaga 6 mängu ja 5 võitsin,suht easy money vedeleb seal!

Comment

• nikitheone
        Mr. Puujalg
        • Aug 2009
        • 6446

AK vs 55 kaotamine ei ole cooler.
        &quot;Money doesn&#39;t make you happy. I now have $50 million but I was just as happy when I had $48 million.&quot; <br />Arnold Schwarzenegger

Comment

• vilkar
          Klubi Liige
          • Jul 2009
          • 1290

Algselt postitas nikitheone
          AK vs 55 kaotamine ei ole cooler.
          olid seal pres flop kyll taga 48%/52% , see et ta hittis seti ära on muidugi halb ja jätab sulle väga minimaalsed võimalused kui flopil K või A pihta ei saa , kui saad siis väiksed lootused turnis ja riveris on veel aga suht madalad

Comment

• alaska
            forever
            • Oct 2008
            • 6599

alla 20bb stackigega on lloomulikult cooler, kumbki ei foldi seda kätt preflop.

Comment

• Owner85
              Klubi Liige
              • Aug 2009
              • 2146

turn n&#228;itas kull A-d mulle aga sellist luckboxi ka ei omanda,et river annab lisa ;D
              ja v&#228;ike parandus,vaatasin j&#228;rgi ja tegin hoopis 17 HU ja 14 v&#245;itsin nendest!

Comment

• Owner85
                Klubi Liige
                • Aug 2009
                • 2146

teine asi kohe see pacific ja 6max aint hudi layoudi statsid paigast ära,aintt enda oma õiges kohas,2korda olen paikka saanud ja nüüd ei saa!

Comment

• Owner85
                  Klubi Liige
                  • Aug 2009
                  • 2146

Vast on juba graafiku moodi

alguses sain kohe A kõrge masti käest oma K mastiga tappa ja pidi olema kohe suure stackiga vend ja minul ka,a no pole ullu!
                  6maxis saab kõvasti rohkem actionit,kui startsis lasin FR 9 lauda oli aega suitsu ka teha mida nüüd eriti pole,enamus laudade VPIP NL10 on seal 40-50 ja fishe jätkub ja ainult paar kehva regulaari ka kohanud!

Comment

• Owner85
                    Klubi Liige
                    • Aug 2009
                    • 2146

lasin veel edasi,sain 104 peale ära siis istusin mingi ca 100 kätt seal ja sain kaks set vs set ja panin kinni,väsinud kuidagi juba!

Comment

• Owner85
                      Klubi Liige
                      • Aug 2009
                      • 2146

pole aega olnud m&#228;ngida viimane n&#228;dal eriti ja tna tuli m&#245;te,et prooviks pacificu muda NL6 siis ja laudu v&#245;tsin 3 prooviks,muutsin oma m&#228;ngustiili ja see toimis ning kuna 3mel laual ei ole raske vastastest raske aru saada ja blind steal oli suht easy move!
                      Lasin 22/13/3.5 stiilis 6max
                      M&#245;ningad asjad veel katsetuses ja loodan et hakkab l&#245;puks looma
                      Paar set vs seti sain ka muidugi minu kahjuks aga eks see k&#228;ib ikka asja juurde ja foldisin k&#228;si mida varem ei loovutanud kuigi teadsin,et olen taga aga ei suutnud uskuda et tal ikka on:)

Comment

• Owner85
                        Klubi Liige
                        • Aug 2009
                        • 2146

Kuida saab olla eilne/tnane sess nagu öö ja päev!
                        teine käsi floppasin Atripsi obv vastane istus kohe rea otsas,esimene bi läks!
                        siis set vs set rida mul madalam,teine bi
                        siis kuskil läks veel bi ja viimane käsi leidsin AA käes,preflopis AI ja callis K9s mis tõi talle JQ2 floppi,turni 8 ja obv T riverisse,insta lauad kinni!
                        ??? ??? ???

Comment

• pikk28
                          Klubi Liige
                          • Oct 2008
                          • 6695

mõtle mida leits pidi üle elama?

Comment

• Owner85
                            Klubi Liige
                            • Aug 2009
                            • 2146

no ma tunnen ennast v&#228;ikse leitsina juba,sest nii kui ma hakkan ennast koduselt tundma,kas siis starsis v&#245;i pacificus siis obv j&#228;rgneb ilge littimine,mis ei ole normaalne!Saan aru kui minnakse preflopis mingi AAvs AK v&#245;i AA vs KK vastu ja saadakse cooler aga kui mingi t&#228;is donk t&#245;mbab k&#245;ik oudid ja augud kokku on &#252;lem&#245;istuse!Ja seda olen n&#228;inud 20k k&#228;e juures meeletult!Aga alla ma ei anna obv on bustoland k&#228;ega katsuda ja kui lendangi siis &#252;ritan edasi,sest ma olen aega/raha suht viisakalt kulutanud pokeri peale ja tean et pole mingi suvaline fish ega donk keda nii l&#252;psta......

Comment

• Owner85
                              Klubi Liige
                              • Aug 2009
                              • 2146

jutti lastud pea 3k käsi! statsidega 20/12/5 6max ja nl6 pasificus kaks korda olin +20$ siis hakkasid vennad ulme käsi saama ja viimane donk ajas keema,tuli lauda mul AJ 3bet sisse flopis Axx ja vend callis riverini maha oma 27o turnis sai 7,ma ei tea mida ta lootis ja järgmine käsi kohe sama venna vastu,mul pocket KK prf läk pushimiseks ja AI välja ja obv AA tal käes,uskumatu! 3k break even 0$ ???

Comment

• Owner85
                                Klubi Liige
                                • Aug 2009
                                • 2146

Btw:kuida saab et k&#228;si otse siit n&#228;ha oleks et ei peaks minema lingi peale?
                                See esimene postitaud k&#228;si ka :)
                                Vastane 29/13/2/105 k&#228;e peale!

Comment

Working...