seks ei vabasta maksudest

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • rohelinekonn
    Klubi Liige
    • Nov 2008
    • 3808

Re: seks ei vabasta maksudest

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QGsQ2gPzAf4&feature=related[/youtube]

Comment

• rohelinekonn
      Klubi Liige
      • Nov 2008
      • 3808

See nädal on alanud üpris hästi graafik liigub kenasti ülespoole. Loodetavasti jätkub tõus(ptui ptui ptui)
      Grindida üritan max nii palju kui jõuan. Ehk annab veel midagi päästa see kuu. Algselt oli plaan minna puhkama kui suudan 1k$ kokku ajada nädalaga aga see jääb hetkel ära ikkagi.

EDIT: Ma ei saa aru miks starsis ei saa filtris valida et ma ei taha pot limit laudu näha

Spoiler sisaldab nalja kus pilkatakse inimesi, mitte lugeda kellel sellega probleeme on.

(Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Comment

• rohelinekonn
        Klubi Liige
        • Nov 2008
        • 3808

MINGE KÕIK NAHUI VITTU KÜLL KUI KORRA MINEMA HAKKAB SIIS KOHE HITITAKSE PAARI KÄEGA SU VASTU NII HALEDALT KUI VEEL SAAB
        3 TURANT AK vs KT OUT, KK VS AA SUURIMA DONKI VASTU OUT KK VS AK VS A6 out kõigis olin üli heal kohal.

SUCKOUDID JA NATUKE EHK TILTI KAH JA NII ONGI KOGU EILNE PÄEV ÖÖ VITTU KEERATUD

Comment

• rohelinekonn
          Klubi Liige
          • Nov 2008
          • 3808

ses suhtes et lauppäev on ametlik napsu päev seega..

Comment

• hoss23
            Klubi Liige
            • Oct 2008
            • 2551

Algselt postitas rohelinekonn
            ses suhtes et lauppäev on ametlik napsu päev seega..
            ..siis sind täna õhtul laudades ei näe jah?Laupäev ikka ametlik pohmaka päev

Comment

• rohelinekonn
              Klubi Liige
              • Nov 2008
              • 3808

Algselt postitas hoss23
              ..siis sind täna õhtul laudades ei näe jah?Laupäev ikka ametlik pohmaka päev
              mul ongi pohmakas või noh mitte veel aga ega head pead ei tohi raisku lasta nagu on minu heal sõbral kombeks öelda. Tegelt sain mõned tunnid magada ja ei ole veel kindel kas peaks juurde võtma õhtul lähen kinno saagi vaatama

Comment

• kollane
                Pokkerihai
                • Nov 2008
                • 2031

Algselt postitas rohelinekonn
                mul ongi pohmakas või noh mitte veel aga ega head pead ei tohi raisku lasta nagu on minu heal sõbral kombeks öelda. Tegelt sain mõned tunnid magada ja ei ole veel kindel kas peaks juurde võtma õhtul lähen kinno saagi vaatama
                ma kuu kaine olnud, täna viimane päev. järgmine kuu tuleb kaotatud aeg vist tasa teha

Comment

• rohelinekonn
                  Klubi Liige
                  • Nov 2008
                  • 3808

Algselt postitas kollane
                  ma kuu kaine olnud, täna viimane päev. järgmine kuu tuleb kaotatud aeg vist tasa teha
                  tasa teha on seda vahva suht tsükkel ja see pole kunagi igav ja kole

tra mul on kotitäis mandariine millelt koor ei taha üldse maha tulla

Comment

• hoss23
                    Klubi Liige
                    • Oct 2008
                    • 2551

kle kas saag VI jookseb 3D-na?

Comment

• hoss23
                      Klubi Liige
                      • Oct 2008
                      • 2551

Algselt postitas kollane
                      Tähendab, et sa pole mitte ühtki tilka joonud?Sellise saavutusega mina küll oma elu jooksul hakkama ei saa. Vb aint siis, kui kõik maks ja magu on nii pe**es, et arst ütleb, kui tilga jood kärvad maha. ;D
                      Sorry for ot mein freund

Comment

• rohelinekonn
                        Klubi Liige
                        • Nov 2008
                        • 3808

Oktoobri kokkuvõte on FAIL. Sain palju biite ja ise tegin kah üli sitta mängu tänu neile biitidele. Vahepeal oli tunne et enam ei tilta ja disipliini probleem on lahendatud, aga oh ei kus sa sellega. Oktoobris tulid sellised hood peale et jube. Kui ikka loetud minutite jooksul tuli mitu suckouti siis igaksjuhuks sai sinna otsa visatud ise veel krabisevat.
                        Muidugi oli ka volüüm üli väike 50k kätt tuli kuidagi kokku tänu viimasele nädalale kus ühel päeval lasin 12k kätt. Plantiumi taseme säilitasin aga mis sellest kasu on ma ei tea.
                        Mängida ma oskan kui mul vahepeal või noh liiga tithi seda klõpsu peas ära ei käiks, sest peale seda ma lihtsalt loobin raha rõvedalt laiali. Loodan et ühel heal päeval saan selle kontrolli alla ja siis saab ka minust edukas pokkerimängija. Sest olgem ausad FPP pro ma kah ei saa olla selleks peaks vähe kõrgemal limiidis laskma.
                        Mis puutub kõigesse muusse siis volüüm oli väike sest enamus aega kulus tublile pidutsemisele. Õnneks sõbrad norrast käivad ainult iga 2 kuu tagant eestis. Muidu ei peaks vastu, aga kõik oli muidugi seda väärt sest huumorit sai kõvasti tehtud.
                        Tagajäried sellest kuust, lustida oli muidugi lõbus ja noh breakeeven mänguga kah probleeme ei oleks kui ma hoiaks tagavarasi ja värki. Seega läks palju rollist pidustuste peale plus tuli veel mõningaid ootamatuid lisa kulutusi mille tagajäriel br muudgui tõmbas koomale. Ja kui juurde kah ei genereeri siis hakkab ta otsa saama. Nüüd lasengi suht olematu rolliga edasi ja ega midagi üle BR mängimine on mul alati hobiks olnud.

Panen siia ka graafiku siis nagu näha ma ei saanudgi lõpuks oma mängu käima. Tehke järgi!

Comment

• rohelinekonn
                          Klubi Liige
                          • Nov 2008
                          • 3808

peab meeldima putuka luck töötab tänane päev. Kõik maksti ilusti kinni

Comment

• alaska
                            forever
                            • Oct 2008
                            • 6599

hea et meelde tuletasid, ma vaatan kah oma 47% ROId see kuu ja nüüd sain aru, kust see luck tuleb.

Comment

• alaska
                              forever
                              • Oct 2008
                              • 6599

Algselt postitas alaska
                              hea et meelde tuletasid, ma vaatan kah oma 47% ROId see kuu ja nüüd sain aru, kust see luck tuleb.
                              Oli vaja ära sõnada, ROI miinuses laksust. Olge ettevaatlikud, putukat ei tohi ärritada...

Comment

• rohelinekonn
                                Klubi Liige
                                • Nov 2008
                                • 3808

Algselt postitas alaska
                                Oli vaja ära sõnada, ROI miinuses laksust. Olge ettevaatlikud, putukat ei tohi ärritada...
                                tõsi mul tõmbas kuu kohe nulli :D

Nädalavahetus mööda saadetud mälus peaga, Reedel pidi rahulik õhtu tulema aga lõppes ikka kuskil pooles kuues teqilaga ja miskit poksikotti tagudes. Tänu millele lauppäeval oli **** olla aga see probleem leidsi kohe lahenudse hommikul kui sõber teatas et paar sotti jäi veel kulutamatta eelmine õhtu. Kohe kotitäis õlli ja läks peaparandusesks. Õhtul tuli juba liikuda püssi, sinna jõudes olime suht kastis muidugi ja pidu olevat lõppenud juba kell 2. Ärkad õnnelikult kodus j mida märkad koridoris seisab maksima käru. No tore küll milleks mul tüdruk on kui ta ikka laseb mul lolliusi teha. Kodu poole lonkides oli maksimast 1 käru jäänud välja ööseks ja mina muidugi mudas olles olin kindel et selle peab koju lükkama sest mine tea kuna seda võib vaja minna. Täna öösel sai see siis vaikselt maja küljepeale välja viidud. Mis teha kui mõistus pole oma teha. Aga mis seal ikka nüüd sai ilusti pokkerist eemal oldud ja saab hakata uue hooga grindima. Homsest algab Unibeti challengs kah nii et valu peab andma. Põhimõtteliselt hakkan kas või 10h päevi laskma aga PS peab kasum tulema vähemalt 40BI ja eks näis kuidas unibetis läheb. Ei tohiks probleem olla sest eelmine kord sain kõik 10k punni kokku ja siis olin veel suht laus donk, mitte et ma tänaseks seda enam ei ole.

Ja putts Kene kukkus kah superstaari saatest välja, eriti rigged värk see kuradi donk mougli oleks pidanud juba ammu lendama

Comment

Working...