BRC 8k-100k

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • SimbaM
    FPP Pro
    • Oct 2010
    • 237

Re: BRC 8k-100k

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
    Mul küsimus umbes samasse auku cashikauge inimesena. Et hinnanguliselt mis gap on teoreetiliste teadmiste osas nl100 tipu regil ja sul,ning omakorda sul ala taisto janteriga vms. Teoorias need nosebleederid ju istuvad nl2k laudades ka,et nagu kas üldse on meeletut vahet.
    Meeletu gap on. Eks sama on igas valdkonnas. Arstiteaduse läbinutest oskavad vist kõik süsti teha aga ajuoppi vähesed. Pokkeris valuebettida AA-ga loodan, et oskavad ka kõik (kui hästi see oma asi) aga nt. mingis suva 3b potis BxB liini õigesti üles sättida võib juba keeruliseks minna. Mida tipu poole seda teravamaks asi läheb. Kõik on täpsem, pushitakse väikseid EV edge igalt poolt. Mulle alati meeldinud mõelda, et suht by default need spotid mis endale ebamugavad tunduvad, on seda by default ka ilmselt kõigile teistele. Üks kiire spot, mis alati mul ekstra tähelepanu tahab on nt. low boardid 3b pottides OOP. Seal on ka hästi player dependent see kuidas jätkama peab. Ja eks neid spotte veel terve hunnik.
    Ma ise tunnen, et mu mänguoskus vbla pole nüüd meeletult hea. Palju spotte on kus tuleb brainsolverile normilt vatti anda, et mitte liiga pekki kätt keerata.

Nl100 vs Nl1k vahe on ka meeletu. Üldiselt madalamal on need leakid suht selgelt nähtavad ka. Lihtne näide, ma pole näinud ühtegi nl100 regi kes õigesti nt. BvB 4-betiks. Kõigil on see frequency mingi 5% liiga madal, mis on tegelt meeletu leak, sest see muudab ka teisi mängupuu range. Ometigi lihtsalt pähe õppimise koht. Ja samamoodi kuna see protsent on nii palju madalam, siis sellele tuleb vastavalt adjustida.

Üldine vahe tulebki sellest, et parematel mängijatel on paremini gametree üles ehitatud. Siuke tunne, et koguaeg jooksed vastase valuebettidesse aga tegelikult vend rõvedalt overbluffib spottides kus lihtsalt overfolditakse jne.

Comment

• SimbaM
      FPP Pro
      • Oct 2010
      • 237

Update

Väga low mott nädal. Pikalt kirjutama ei hakka. Mänge oli oluliselt vähem lampi kui varasemad nädalad. Mingi tummine väsimus oli peal ka koguaeg, aga mängitud sai ikka. Järgm. nädal tõmban table counti 6 peale, äkki on parem feel.

Algus: 44486
      Lõpp: 46380
      +1894

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Algselt postitas SimbaM Vaata postitust
        Meeletu gap on. Eks sama on igas valdkonnas. Arstiteaduse läbinutest oskavad vist kõik süsti teha aga ajuoppi vähesed. Pokkeris valuebettida AA-ga loodan, et oskavad ka kõik (kui hästi see oma asi) aga nt. mingis suva 3b potis BxB liini õigesti üles sättida võib juba keeruliseks minna. Mida tipu poole seda teravamaks asi läheb. Kõik on täpsem, pushitakse väikseid EV edge igalt poolt. Mulle alati meeldinud mõelda, et suht by default need spotid mis endale ebamugavad tunduvad, on seda by default ka ilmselt kõigile teistele. Üks kiire spot, mis alati mul ekstra tähelepanu tahab on nt. low boardid 3b pottides OOP. Seal on ka hästi player dependent see kuidas jätkama peab. Ja eks neid spotte veel terve hunnik.
        Ma ise tunnen, et mu mänguoskus vbla pole nüüd meeletult hea. Palju spotte on kus tuleb brainsolverile normilt vatti anda, et mitte liiga pekki kätt keerata.

Nl100 vs Nl1k vahe on ka meeletu. Üldiselt madalamal on need leakid suht selgelt nähtavad ka. Lihtne näide, ma pole näinud ühtegi nl100 regi kes õigesti nt. BvB 4-betiks. Kõigil on see frequency mingi 5% liiga madal, mis on tegelt meeletu leak, sest see muudab ka teisi mängupuu range. Ometigi lihtsalt pähe õppimise koht. Ja samamoodi kuna see protsent on nii palju madalam, siis sellele tuleb vastavalt adjustida.

Üldine vahe tulebki sellest, et parematel mängijatel on paremini gametree üles ehitatud. Siuke tunne, et koguaeg jooksed vastase valuebettidesse aga tegelikult vend rõvedalt overbluffib spottides kus lihtsalt overfolditakse jne.
        kui regi 4b% on liiga madal siis kuidas adjustid? viskad qq maha?

Comment

• SimbaM
          FPP Pro
          • Oct 2010
          • 237

Algselt postitas privador Vaata postitust
          kui regi 4b% on liiga madal siis kuidas adjustid? viskad qq maha?
          See on kindlasti variant jah olenevalt mis see % on, aga ma usun parem variant oleks lihtsalt veel rohkem 3-bettida. IP equity realization kõvasti parem, loobiks igast prahti sinna. Muidugi jah kui tal see low 4b% on mingit x-moodi paaritatud meeletult kõrge XR postflop stattidega, siis peab veits süviti stratti mõtlema. See on pigem väga ebatõenäoline.

Comment

• SimbaM
            FPP Pro
            • Oct 2010
            • 237

Update

12. nädal done. Ehk siis järgmine nädal saab 3 kuud tehtud. Järele mõelda, siis algus otseselt vaevaline ei tundunud, aga graphi vaadates seda ühe koha peal tiksumist oli suht palju. Parem kui kaotada muidugi, aga eks seal mingid mängulised muutused/adjustimised pidi sisse viima. Eelmise kuu andmeid saab umbes kokku lüüa viimastest postidest, eraldi mingit posti Maist tegema ei hakka. Stakedes sai ronitud normilt, päris usinalt toksitud jne. Tasuks top 5 kuu karjääri jooksul.
            See nädal sai taaskordselt plussiga lõpetatud. Tegin paar pausipäeva ka sisse - asi hakkas kuidagi väga üksluisena tunduma. Mäng kindlasti kannatanud viimasel ajal, kehva uni olnud, kuigi füüsiline enesetunne parenenud. Üks päev sai normi 4 kilose augu ka kaevatud. Enamus läks mingi vaala vastu, kes kõike hittis. Huvitaval kombel lõpuks sodiks ei lasknudki, vaid läks oma 7BI stackiga rahulikult õhtale.

Algus:46380
            Lõpp: 51228
            +4848

Järgmise nädalaga saab äkki challenge selgroo ka murtud. GLGL.

Comment

• SimbaM
              FPP Pro
              • Oct 2010
              • 237

Update

Lasin seda suurt ja paksu L-i nati seedida see nädal. Mängu kval oli alla igasugust arvestust, uni oli VÄGA kehva, tihti olin spottides, kus retro mõeldes oleks pidanud paar kolm sekundit ekstra mõtlema. Suts tundus nagu raisku lastud nädal mängulise poole pealt. Saab paremini.

Algus: 51228
              Lõpp: 50791
              -437

Comment

• Kakahirmutis
                🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                • Oct 2010
                • 7079

Update

Lasin seda suurt ja paksu L-i nati seedida see nädal. Mängu kval oli alla igasugust arvestust, uni oli VÄGA kehva, tihti olin spottides, kus retro mõeldes oleks pidanud paar kolm sekundit ekstra mõtlema. Suts tundus nagu raisku lastud nädal mängulise poole pealt. Saab paremini.

Algus: 51228
                Lõpp: 50791
                -437
                Ma juba vahepeal mõtlesin et kas sul polegi kehva nädalat ala nagu benabadbeat rääkis et 300k kätt downswingi, siiamaani sul üpris kiiresti üles läind muidu.

Ma arvan ma mängin enamus ajast töö kõrvalt nii et väsinud ja kehva unega, aga muus olekus polegi võimalik töö kõrvalt seda aega leida :D Ise ei saa tegelt kohe arugi palju väsimus winrate mõjutab, alles hiljem mõikad et oleks võind paar BI rohkem võita või vähem kaotada päeva jooksul.
                Last edited by Kakahirmutis; 09.06.25, 17:57.

Comment

• SimbaM
                  FPP Pro
                  • Oct 2010
                  • 237

14. nädalale joon alla tõmmatud. Krt, ei saa sellest väsimusest jagu. Pea veits laiali koguaeg ja vbla mängin liiga palju laudu sellise konditsiooni kohta ka. Aeg-ajalt overwhelming tunne. See unevärk on ikka ülioluline. Lisaks viimane sesh näiteks oli MEGAhea laud ja mõtlesin, et laseks pikemalt. Long term not a good idea. Peab rutiinis olema, muidu burnout kiire tulema. Vanadus vist.
                  Igaljuhul uhatud sai okeilt. Viimased 3 päeva downswingisin aint ja tulemus jäi suhteliselt mehh. Vigu sai omajagu tehtud, mis retro jälle lihtne läbi mõelda ja aru saada. Peab paremaks saama.

Algus: 50791
                  Lõpp: 51917
                  +1126

Panen updated graphi ka, annab vbla nati parema pildi.

Algselt postitas Kakahirmutis Vaata postitust
                  Ma juba vahepeal mõtlesin et kas sul polegi kehva nädalat ala nagu benabadbeat rääkis et 300k kätt downswingi, siiamaani sul üpris kiiresti üles läind muidu.

Ma arvan ma mängin enamus ajast töö kõrvalt nii et väsinud ja kehva unega, aga muus olekus polegi võimalik töö kõrvalt seda aega leida :D Ise ei saa tegelt kohe arugi palju väsimus winrate mõjutab, alles hiljem mõikad et oleks võind paar BI rohkem võita või vähem kaotada päeva jooksul.
                  Jah, no Ben mängib 0EV või väga low WR mänge, et seal need swingid ongi suuremad-pikemad. Primedope toksida nats, siis saab päris hästi aru, et keskmine mängija ei saa variancest tegelt mitte midagi aru. Ja isegi kui toksid, siis ei usu päris kuni ise sellel ameerikamäel oled. Ja usun, töö kõrvalt ei kujutaks isegi ette mängida nii hobikorras isegi mitte. Selleks peaks mingi puhkuse võtma. Siit ka see, miks live festarid prolly head kohad pelamiseks on :D.

Comment

• Kakahirmutis
                    🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                    • Oct 2010
                    • 7079

14. nädalale joon alla tõmmatud. Krt, ei saa sellest väsimusest jagu. Pea veits laiali koguaeg ja vbla mängin liiga palju laudu sellise konditsiooni kohta ka. Aeg-ajalt overwhelming tunne. See unevärk on ikka ülioluline. Lisaks viimane sesh näiteks oli MEGAhea laud ja mõtlesin, et laseks pikemalt. Long term not a good idea. Peab rutiinis olema, muidu burnout kiire tulema. Vanadus vist.
                    Igaljuhul uhatud sai okeilt. Viimased 3 päeva downswingisin aint ja tulemus jäi suhteliselt mehh. Vigu sai omajagu tehtud, mis retro jälle lihtne läbi mõelda ja aru saada. Peab paremaks saama.

Algus: 50791
                    Lõpp: 51917
                    +1126

Panen updated graphi ka, annab vbla nati parema pildi.

Jah, no Ben mängib 0EV või väga low WR mänge, et seal need swingid ongi suuremad-pikemad. Primedope toksida nats, siis saab päris hästi aru, et keskmine mängija ei saa variancest tegelt mitte midagi aru. Ja isegi kui toksid, siis ei usu päris kuni ise sellel ameerikamäel oled. Ja usun, töö kõrvalt ei kujutaks isegi ette mängida nii hobikorras isegi mitte. Selleks peaks mingi puhkuse võtma. Siit ka see, miks live festarid prolly head kohad pelamiseks on :D.
                    Live festar kõige hullem koht, 24/7 pohmas

Comment

• ranka
                      Miljon Põhjust Kodus Olla
                      • Sep 2008
                      • 36444

Live festar kõige hullem koht, 24/7 korraliku vine all
                      FYP

Comment

• SimbaM
                        FPP Pro
                        • Oct 2010
                        • 237

Update
                        15. Nädal
                        Algus: 51917
                        Lõpp: 57921
                        +6004

Live festar kõige hullem koht, 24/7 pohmas
                        Eks eesmärgid peavad paigas olema. Chillima lähed siis savi.

Head Jaani kõigile!

Comment

• SimbaM
                          FPP Pro
                          • Oct 2010
                          • 237

Update

Algus: 57921
                          Lõpp: 64479
                          +6558

Huvitav nädal. Tunde tuli pigem vähem, aga eesmärk iga päev mängida sai täidetud. Ma usun see jääb suht samaks challenge lõpuni. Natuke vaja päevas ikka teha, muidu roostes tunne järgmine päev. Esimesed päevad olid pigem koha peal tammumine. Väike võit, väike kaotus. Mängu üldine pilt tundus okei, lost min paljudes kohtades. Samas vahepeal oli tunne, et fishide vastu ei võta päris max value spottides - midagi mille kallal tööd teha. Nädala teises pooles cashisin veits RB-d paari tonni eest. ja siis üks päev oli kuld jooks. Nädalat jäi lõpetama taas väike kaotusepäev. Lisaks cashile sai paar turnat ka tehtud. Nagu ikka mitte midagi erilist. Vaatasin arvutasin, et mul turnades see aasta ROI -50%. Kuigi jah kokku teinud 71 turnat, et mingit järeldust teha ei saa. ITM on vähemalt 21% mis on okei I guess.

Kuu lõpp sattus ka ilusti updatega samale päevale. Jäi +16668, mis on täitsa okei tulemus. 10/20 actionit oli kindlasti oluliselt vähem, samas 5/10 sai ikka paar tuhat kätt mängitud. Next month teeb koristajaga HU prop beti. Mõlemad oleme selles formaadis suhteliselt nuudlid, et võiks paremaks saada/areneda küll. Mängutunde tuleb järgmised 2 kuud vähem, olenevalt ilmast.
                          GL laudades.

Comment

• Söönlusikast
                            Pokkerihai
                            • Feb 2024
                            • 3255

Update

Algus: 57921
                            Lõpp: 64479
                            +6558

Huvitav nädal. Tunde tuli pigem vähem, aga eesmärk iga päev mängida sai täidetud. Ma usun see jääb suht samaks challenge lõpuni. Natuke vaja päevas ikka teha, muidu roostes tunne järgmine päev. Esimesed päevad olid pigem koha peal tammumine. Väike võit, väike kaotus. Mängu üldine pilt tundus okei, lost min paljudes kohtades. Samas vahepeal oli tunne, et fishide vastu ei võta päris max value spottides - midagi mille kallal tööd teha. Nädala teises pooles cashisin veits RB-d paari tonni eest. ja siis üks päev oli kuld jooks. Nädalat jäi lõpetama taas väike kaotusepäev. Lisaks cashile sai paar turnat ka tehtud. Nagu ikka mitte midagi erilist. Vaatasin arvutasin, et mul turnades see aasta ROI -50%. Kuigi jah kokku teinud 71 turnat, et mingit järeldust teha ei saa. ITM on vähemalt 21% mis on okei I guess.

Kuu lõpp sattus ka ilusti updatega samale päevale. Jäi +16668, mis on täitsa okei tulemus. 10/20 actionit oli kindlasti oluliselt vähem, samas 5/10 sai ikka paar tuhat kätt mängitud. Next month teeb koristajaga HU prop beti. Mõlemad oleme selles formaadis suhteliselt nuudlid, et võiks paremaks saada/areneda küll. Mängutunde tuleb järgmised 2 kuud vähem, olenevalt ilmast.
                            GL laudades.
                            21% on otseses seoses mis field sized. MInu jaoks kellel 99% fieldid alla 100 mängija, urkasaitidel oleks 21 natuke kaka. Suuri gg fielde lased siis 21 suht krussimine

Comment

• SimbaM
                              FPP Pro
                              • Oct 2010
                              • 237

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                              21% on otseses seoses mis field sized. MInu jaoks kellel 99% fieldid alla 100 mängija, urkasaitidel oleks 21 natuke kaka. Suuri gg fielde lased siis 21 suht krussimine
                              Täpselt ei saa aru, kuidas field size ITMi mõjutab, sama prosa ju ikka. Pigem field quality ikka.

Comment

• Söönlusikast
                                Pokkerihai
                                • Feb 2024
                                • 3255

Täpselt ei saa aru, kuidas field size ITMi mõjutab, sama prosa ju ikka. Pigem field quality ikka.
                                Peaks oma gg andmed üles otsima jh krt.

Comment

Working...