MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: MTT ja Tinderi grind

Krt eile käisin poes. Tuli vastu Toodz piimaletis-selline tunne nagu superstaar oleks lihtsurelikuna poodi sattunud. Võttis rahulikult piima ja kohukesi-polnud midagi turskeid turvasi juhtmed kõrvas teda turvamas:) Häbelikult toimetas, et äkki fännid teda ära ei tunne

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
      Krt eile käisin poes. Tuli vastu Toodz piimaletis-selline tunne nagu superstaar oleks lihtsurelikuna poodi sattunud. Võttis rahulikult piima ja kohukesi-polnud midagi turskeid turvasi juhtmed kõrvas teda turvamas:) Häbelikult toimetas, et äkki fännid teda ära ei tunne
      Hahahaha :D

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Laupäev siis sai käidud üle pika aja win tv-l. Krt nu see mis oli algsues oli pokkeriorgia. Arvan see võis olla kõikides laudades. Näide. Lindpere shoveb 25bb, järgm pos callib...bb naisterahvas ka callib...
        flop mingi 269 rainbow. 2 pos nüüd shoveb sidepotti...naine mõtleb....mõtleb call...33-ga...ja läheb reentryt tegema...
        Lindperel mingi a7,callijal 99. Siis mingi hetk tuli Käsper uhas kohe utg 30bb allinni...tuli 3 calli, imes oma a7s kokku.
        Ehk inimesed lahmisid ja gamblisid mõnuga.
        Reedel siis chesterfieldi 500-le loodetavasti seal ka need win tv gamblerid platsis:)

Comment

• Söönlusikast
          Pokkerihai
          • Feb 2024
          • 3255

Tindergrinder chesteri telelauas.

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Krt tvlauas mõte kiilus kokku. Laud oli megafishine...
            Äkki stakk oli 80-90bb
            Siim avas, ma utg+1 qq-ga flattisin, mp uus tüüp kellest polnud aimugi 3b. Btn Call! ja Siim call!
            Ja mängisin siin idiootselt ja ka callisin. Ma ei tea mida ma mõtlesin, vb mõtlesin, et krt ei taha siin fishises lauas QQ sisse toppida 80-90bb, et KK+callib... Oleks pidaud sisse toppima ja sain sellest kohe aru ja olin veidi tiltis enda peale. 4way suures potis flopis navigeerida...
            Täna ei viits enam 20bb-ga minna. Seal päris mitu head mängijat Priit,Mauri,Richard,Tool-eks näeb kudias neil läheb

Täna hommikul tegin ka netis . Polegi sellist statti saanud, kus sain lühikese ajaga riveris 3 chraise.erinevatelt vastastelt ..viimase juba callisin ära oli käsi...
            Krt ma saan nädalas 3xchraise vb riveris
            Last edited by privador; 15.03.25, 09:59.

Comment

• Söönlusikast
              Pokkerihai
              • Feb 2024
              • 3255

Krt tvlauas mõte kiilus kokku. Laud oli megafishine...
              Äkki stakk oli 80-90bb
              Siim avas, ma utg+1 qq-ga flattisin, mp uus tüüp kellest polnud aimugi 3b. Btn Call! ja Siim call!
              Ja mängisin siin idiootselt ja ka callisin. Ma ei tea mida ma mõtlesin, vb mõtlesin, et krt ei taha siin fishises lauas QQ sisse toppida 80-90bb, et KK+callib... Oleks pidaud sisse toppima ja sain sellest kohe aru ja olin veidi tiltis enda peale.
              Ma vaatasin natuke telelauda järgi mis seal viimased tunnid päevas oli..... pole sõnu. Ütleks kui biidid netis freerolle,siis biidid laivis 500seid. Aga no ma istun siin,nemad on kohal 500sel-mida ma ka tean

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Tv-lauas kui ma flippasin, siis jah mitte seepärast, et flip ära tuleks, aga palun ärgi viige mind ära...Kõik olid megafishid, vb Siim veidi oli neist nutikam. Pakun, et finaali ei jõua neist keegi...

Mis puudutab chraise riveris ma alati teen notsi et chraisis riveris. Kui see olemas ja tüüp uuesti teeb , võin callida maha
                Last edited by privador; 15.03.25, 13:52.

Comment

• privador
                  Pokkerihai
                  • Oct 2008
                  • 3951

Eile vaatasin win tv-d veidi. Huvitav spot. Karin on utg 5-handed vb ka 6-handed. Otsene mull. Teeb openfoldi TT-ga ja chat on tiltis.
                  See tundub täielik punt, aga kas siiski on? Palju UTG üldse TT EV-d genereerib. Jah ta on plusEV, aga ta pole mingi monsterplusEV. Karinil 13bb ja korralik väikestakk mida hoida.. Vb oli teistes laudades mingi 3bb stakid...me ei tea seda.
                  Ma ise küll avaks, aga pigem ka balaseerimsieks, et mul seal päris qqplus pole ja ei tunneks sugugi hästi.

Comment

• donkament
                    Pokkerihai
                    • Apr 2009
                    • 1945

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                    Ütleks kui biidid netis freerolle,siis biidid laivis 500seid
                    Kuigi freerolle on võimatu mitte beatida, siis pannes kunagise supernova quarterly freerolli bi ekvivalendiks prizepool/osalejad, siis seda ma raudselt ei beatinud. Ja krt ilma selle kommentaarita oleks järgmisele võib-olla läinud :(

Comment

• Kakahirmutis
                      🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                      • Oct 2010
                      • 7079

Eile vaatasin win tv-d veidi. Huvitav spot. Karin on utg 5-handed vb ka 6-handed. Otsene mull. Teeb openfoldi TT-ga ja chat on tiltis.
                      See tundub täielik punt, aga kas siiski on? Palju UTG üldse TT EV-d genereerib. Jah ta on plusEV, aga ta pole mingi monsterplusEV. Karinil 13bb ja korralik väikestakk mida hoida.. Vb oli teistes laudades mingi 3bb stakid...me ei tea seda.
                      Ma ise küll avaks, aga pigem ka balaseerimsieks, et mul seal päris qqplus pole ja ei tunneks sugugi hästi.
                      Minule tunduks see selline hea open shove koht, selles staadiumis 2,5bb saada keskelt on jõhker, see odds et jooksed nüüd AA-JJ otsa on päris väike, ja kui tulebki AK/AQ vastu siis flippad pm top5 koha nimel sest saad nii suure stacki lisa.

Algselt postitas donkament Vaata postitust
                      Kuigi freerolle on võimatu mitte beatida, siis pannes kunagise supernova quarterly freerolli bi ekvivalendiks prizepool/osalejad, siis seda ma raudselt ei beatinud. Ja krt ilma selle kommentaarita oleks järgmisele võib-olla läinud :(
                      Mul eks naine cashis neid isegi kuigi ise ei mänginud pokkerit üldse ja ma ise suutsin ka mingi 3.3k$ võita ühelt

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Algselt postitas donkament Vaata postitust
                        Oi bljaa, need olid nii head freerollid. Kas just väärtus, aga see oli nagu selline kommuunihetk - nii TwoPlusTwos kui ka mõnes mõttes siin. Kõva värk.

Comment

• ranka
                          • Sep 2008
                          • 36444

Oh Optibetis saab ka käsi jagada:

E: aa ei saa ka

Comment

• ranka
                            • Sep 2008
                            • 36444

Aa ei ikka saab:

Comment

• Söönlusikast
                              Pokkerihai
                              • Feb 2024
                              • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust
                              Oi bljaa, need olid nii head freerollid. Kas just väärtus, aga see oli nagu selline kommuunihetk - nii TwoPlusTwos kui ka mõnes mõttes siin. Kõva värk.
                              ma hui mäletan kes, aga keegi isegi siit foorumist sai top 3 siin kunagi - äkki oli rudi ? väga asjalik raha oli ka freerolli kohta

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                                ma hui mäletan kes, aga keegi isegi siit foorumist sai top 3 siin kunagi - äkki oli rudi ? väga asjalik raha oli ka freerolli kohta
                                Võis olla küll. Ja Rudit nägin viimati reservõppus Ussisõnadel 2023 aasta septembris. Chill vana ja chill õppus oli. Seda aega tahaks tagasi.

Comment

Working...