MTT ja Tinderi grind

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • privador
    Pokkerihai
    • Oct 2008
    • 3951

Re: MTT ja Tinderi grind

Vahest vaatan ka mailiikasti ja üllatus stars tegi sellise pakkumise https://gyazo.com/3b139e2281f824e788c068696642a546
    Pole mingi 3$ pilet vaid täitsa asjalik 109$ pilet.

Comment

• ranka
      Miljon Põhjust Kodus Olla
      • Sep 2008
      • 36444

Algselt postitas privador Vaata postitust
      Vahest vaatan ka mailiikasti ja üllatus stars tegi sellise pakkumise https://gyazo.com/3b139e2281f824e788c068696642a546
      Pole mingi 3$ pilet vaid täitsa asjalik 109$ pilet.
      ROFL. Ma kustutasin kirja ära ja ei viitsinud süvendagi. Avasin ja ka mul kiri:

ranka666,

You have until August 25 to claim your exclusive deposit offer.

Deposit up to $600 with Bonus Code ‘AUGUST2024’ to get a 100% deposit bonus, plus a Sunday Million ticket.

If you decide to deposit $100 or more, you’ll get your hands on a $109 Sunday Million entry. Or if you deposit $10-$99.99, we’ll credit you with a $22 Sunday Million satellite ticket.

Every time you reach 50 redemption points (pay $10 in rake or tournament fees), we’ll credit your PokerStars Account with $5 of your 100% bonus. You’ll have 30 days from the date of each qualifying deposit to release your bonus in full and you can use the Bonus Code up to three times.

Head back to the tables this August with 100% extra and a Sunday Million ticket.

EDIT:

Pühap siis sealt see Starsi roll tulebki. Tänud priva.

Comment

• privador
        Pokkerihai
        • Oct 2008
        • 3951

Vaatasin chesterit ühte Hullu kätt Mauri ja Ivari vahel. Proovin sellest aru saada... see on suht 4 tunnil täpselt.
        Mauri avab J5o UTG hullamisreziimis ilmselt...või panna käik sisse laua kapteniks saamisele.
        BB istub buldooser chipleader IvarS. Minu arvates fish, aga sellise vastiku loose stiiliga agro fish, kelle vastu pole kerge mängida, eriti kui poolikult boardidele pihta saad. Ivar S 3 betib A5o BB-lt, mis ka täitsa ok, arvestades, et ta chipleader...
        Nüüd Teeb Mauri mingi väga crazy ligutuse...callib...
        Ok flop 674. Ivar paneb 1/3, mis täitsa ok, samuti ka Mauri call.. Turn. 5 ja 3 ärtut ka nüüd lauas..
        Nüüd Ivar Check. Mauri nüüd betib 1/3 arvan, see väga ok isegi Ivaril võib seal Mingeid Ak,AQ,AJ ärtutõmbega olla.. Nüüd on juba see koht, kus ma oma a5 tunneks sügavat muret...Või mida ma beadin...Ivar iseloomulikulkt kiire call. Ja riveril T(nonärtu) donkab ka mingi 1/5 kiirelt. Ilmselgelt selline fishilik blockbet...Nüüd on Mauril huvitav koht. Kindlasti ta mõtlev mängija ja oma 5 ta ei beadi Ivari donk raise. Ivaril võib olla T,8,7 mis iganes...sellise betiga ta tahab lihtsalt odavalt showdowni...Ja tulebki Mauri shove.... Ma arvan 95% mängijaid viskaks kõik ära...Isegi A3 vb isegi A8,sest mast lauas. Ma nüüd ootaks enamusjuhtudel mängija piinlemist ja kindlat foldi. Mida teeb Ivar. Instacall!!!! Mauri Tõuseb tardunult püsti nagu oleks puuga pähe saanud-ei saa aru, mis laual toimus...Midagi pole öelda 1.0 Ivarile. Mauri läks Ivari käest muhku norima ja sai täiega vastu.
        Last edited by privador; 25.08.24, 10:15.

Comment

• Kakahirmutis
          🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
          • Oct 2010
          • 7079

Üks läks tegema liini mis on loogiline ja peaks töötama aga teine ei saanud äkki aru mis toimub?
          Ma olen muidugi deep stack cashis ära hellitatud igasuguste arusaamatute spottidega.

Muidu seal FTs see Ivar pani päris hullu küll, tegelikult ju sai Jimmy vastu vahepeal 82% rahad sisse aga Jimmy suckoutis ära.

Samas mingi 1 outeri tõmbas hiljem vastu kellelegi 66 vs JJ kui üks 6 foldis :D
          Last edited by Kakahirmutis; 25.08.24, 10:43.

Comment

• privador
            Pokkerihai
            • Oct 2008
            • 3951

Ivar jah oma maniakaalse stiiliga turnasi kinni pannud. Tabeleid ta küll ei mängi. Mingi KTs avab UTG Franke kuskil BTN 20bb shoveb vb ka rohkem mingi a2o, Ivaril ka instacall jne... Lõpuks ikka õiglus võidutses ja Jimmy kõige solidama mänguga võitis ära.
            Last edited by privador; 25.08.24, 10:49.

Comment

• ranka
              • Sep 2008
              • 36444

Vaatasin chesterit ühte Hullu kätt Mauri ja Ivari vahel. Proovin sellest aru saada... see on suht 4 tunnil täpselt.
              Mauri avab J5o UTG hullamisreziimis ilmselt...või panna käik sisse laua kapteniks saamisele.
              BB istub buldooser chipleader IvarS. Minu arvates fish, aga sellise vastiku loose stiiliga agro fish, kelle vastu pole kerge mängida, eriti kui poolikult boardidele pihta saad. Ivar S 3 betib A5o BB-lt, mis ka täitsa ok, arvestades, et ta chipleader...
              Nüüd Teeb Mauri mingi väga crazy ligutuse...callib...
              Ok flop 674. Ivar paneb 1/3, mis täitsa ok, samuti ka Mauri call.. Turn. 5 ja 3 ärtut ka nüüd lauas..
              Nüüd Ivar Check. Mauri nüüd betib 1/3 arvan, see väga ok isegi Ivaril võib seal Mingeid Ak,AQ,AJ ärtutõmbega olla.. Nüüd on juba see koht, kus ma oma a5 tunneks sügavat muret...Või mida ma beadin...Ivar iseloomulikulkt kiire call. Ja riveril T(nonärtu) donkab ka mingi 1/5 kiirelt. Ilmselgelt selline fishilik blockbet...Nüüd on Mauril huvitav koht. Kindlasti ta mõtlev mängija ja oma 5 ta ei beadi Ivari donk raise. Ivaril võib olla T,8,7 mis iganes...sellise betiga ta tahab lihtsalt odavalt showdowni...Ja tulebki Mauri shove.... Ma arvan 95% mängijaid viskaks kõik ära...Isegi A3 vb isegi A8,sest mast lauas. Ma nüüd ootaks enamusjuhtudel mängija piinlemist ja kindlat foldi. Mida teeb Ivar. Instacall!!!! Mauri Tõuseb tardunult püsti nagu oleks puuga pähe saanud-ei saa aru, mis laual toimus...Midagi pole öelda 1.0 Ivarile. Mauri läks Ivari käest muhku norima ja sai täiega vastu.
              Ma panen pärast selle käe isegi üles. See oli jõhker käsi. Seda ei saa nii kirjeldada, vaid seda peab ise nägema.

Comment

• privador
                Pokkerihai
                • Oct 2008
                • 3951

Just, ja see lõpuosa ka detailselt huvitav. Mauri jääb boardi vaatama, et millega see Ivar siis lõpuks callis...On tal mingi rida v?A5 nagu kuidagi välja seda ei anna. Ma põrnitseks ka flopmselttükk aega, et aru saada, mis hand vastasel siis lõpuks on...

Comment

• ranka
                  • Sep 2008
                  • 36444

Just, ja see lõpuosa ka detailselt huvitav. Mauri jääb boardi vaatama, et millega see Ivar siis lõpuks callis...On tal mingi rida v?A5 nagu kuidagi välja seda ei anna. Ma põrnitseks ka flopmselttükk aega, et aru saada, mis hand vastasel siis lõpuks on...
                  Kogu see käsi oli üks suur WTFFFF. Preflop 3betist ja flopi cbet sinnani nagu oli ja siis hakkas üks kammajaa.

Kui ei teaks tausta, siis ütleks, et Ivar nägi kuidagi kaarte, sest see riveri snap bet + snap allini call. No wtf. Konkreetne own.

Comment

• Söönlusikast
                    Pokkerihai
                    • Feb 2024
                    • 3255

Algselt postitas ranka Vaata postitust

Kui ei teaks tausta...
                    Mis see taust siis on? ei hakka isegi eitama ,et mul küll mingi alarm läks tööle seda kätt nähes. Keegi mainis,et ivari näol tegemist hobimängijaga. Kui kaks regi kes palju mängivad omavahel koos panevad mingit haiget metat ,siis jumala eest. Prg jääb siuke imelik maik suhu .

Comment

• ranka
                      • Sep 2008
                      • 36444

Algselt postitas Söönlusikast Vaata postitust
                      Mis see taust siis on? ei hakka isegi eitama ,et mul küll mingi alarm läks tööle seda kätt nähes. Keegi mainis,et ivari näol tegemist hobimängijaga. Kui kaks regi kes palju mängivad omavahel koos panevad mingit haiget metat ,siis jumala eest. Prg jääb siuke imelik maik suhu .
                      Seda tausta, et paari ei foldi, kui vastasel saab AK v AQ olla. Ju seda Dorbek ka imestas, et ta teadis, et vastane paare üleimetleb, kuid seda, et nii tugevalt AK peale paneb, ei osanud arvata. Seepärast ka pahviks olek.

Comment

• ranka
                        • Sep 2008
                        • 36444

Lisan niipalju, et "AKle panek", peaks jutumärkides olema, et paremini
                        mind mõista. Otse ja sirgjooneliselt enam kirjutada ei julge, muidu jälle kostub jonn ja saab jälle mõne käest soimata. Ja telos päris hää kirjutada isegi.

Comment

• karupoeg
                          Pokkerihai
                          • Jun 2012
                          • 3823

tra teil kellelgi, eriti prival, on raske link ja timestamp panna?

2 tundi arutatud ja mingi "kes teab see teab" pedereerimine.

Comment

• Kakahirmutis
                            🎮🟣 twitch.com/kakahirmutis
                            • Oct 2010
                            • 7079

Jõuame alati selle hea vana ütluseni : Ära bluffi fishi

Comment

• ranka
                              • Sep 2008
                              • 36444

Algselt postitas karupoeg Vaata postitust
                              tra teil kellelgi, eriti prival, on raske link ja timestamp panna?

2 tundi arutatud ja mingi "kes teab see teab" pedereerimine.
                              Lihtsalt vana ei suuda kannatada.

Annab ikka otsida, kuid allolevas videos käsi, millest räägitaks 4:29:30

Comment

• ranka
                                • Sep 2008
                                • 36444

Chatis oli ka päris häid pirne :D

Comment

Working...