Arcanian FR NL2 -> NL25

Collapse
X

• Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts
  • Arcanian
    Julm Donk
    • Dec 2014
    • 34

Re: Arcanian FR NL2 -> NL25

5NL kuu siiamaani
    (Klõpsa sisu nägemiseks / peitmiseks)

Kuu on hetkel 5BI miinuses, eesmärk on enne kuu lõpu plussi näidata. Tegelen igapäevaselt mängu arendamisega, põhiliselt loen postitusi erinevate kätte kohta. See kuu tahan enda jaoks paremini selgeks teha positsiooniti 3bet call/raize range. Kui blindi võitlus kõrvale jäta siis 4bet teen ainult nutsuga, üldiselt callin 3bet kui jään IP (pocket paaridega ja suited connectoritega).

Comment

• pastilaa
      kuum poiss
      • Apr 2009
      • 7518

NL5 selliseid graafikuid toodad, siis on mäng ikka väga rikkis. kõige selle juures sellise volüümi andmine näitab seda, et mängimise/õppimise suhe väga paigast ära ka. volüümi asemel keskendu kvaliteedile/käte postitamisele ja sellele, et kiiresti ka üles liikuda. gl!

50:50 peaks õppimise ja mängimise aja suhe olema kui seis selline

Comment

• Arcanian
        Julm Donk
        • Dec 2014
        • 34

Proovin antud graafikus positiivsele osale keskenduda. 90k käe kohta on kaks 30k perioodi kus roheline joon liigub üles.

* Enamus aja ma ei kaota kuna vastane pani mind raskesse olukorda vaid kuna ma ise lõin selleks eeldused mängides läbimõtlemata (OOP, 3bet callides, c-betides, barreldades ja maha callides).
        * Eriti tulevad sellised probleemid ilmsiks kui olen juba mitmendat päeva plussis ja olen muutunud liiga julgeks.

See annab enesekindlust et kui ma lõplikult saan lahti mind seti probleemidest siis võiksin olla kasumlik mängija.

Üks eesmärk Jaanuarisse juurde:
        [] olla staabiilsem mängija
        Last edited by Arcanian; 20.01.15, 16:43.

Comment

• Junken
          Lendur Sass
          • Sep 2011
          • 1039

huvitavad jaanuari eesmärgid, 66000 kätt ja 60 tundi, just vaatasin endal, pelan koguaeg 10-12 lauda FR starsis, ningi 17 päevaga 61000 kätt 95 tunniga... lased 17 + lauaga koguaeg et 60 tunniga 66k tahad saada?

Comment

• Arcanian
            Julm Donk
            • Dec 2014
            • 34

Junken: Mängin kuni 24 laual, Jaanuaris on keskmine käte arv tunnis 1100.

5NL 20.01.2015 graafik

Suurimad potid:
            1. QQ

2. JJ

3. AK - 4bet saab raize All In'i

4. AK - kas stackime fishi flop raize peale ära?

Comment

• pastilaa
              kuum poiss
              • Apr 2009
              • 7518

1. ei mängiks siin lauas. 3bet 2% enamvähem sample peale vastasel ja pole tegemist ka blindivõitlusega - fold pre.

2. ei mängiks siin lauas. turni betiks veidi väiksemalt, muidu wp kui shovesid ka

3. ei mängiks siin lauas. kui 4betid AK siis pead ära ka stackima - sample väike aga 3beti järgi shipiks ära

4. väga halb call pre - 3betiks korralikult ikka! kui AF tõesti 0 siis as played betfoldiks

Comment

• korrastaja
                Õpihimuline Mängur
                • Sep 2013
                • 321

Proovi laudade arvu vähendada, üldiselt olen veendunud, et sa ei keskendu korralikult kui graafik nl5s nagu ameerikamäed

Comment

• widescreen
                  Grinder
                  • Dec 2010
                  • 579

+1 Võta laudu kindlasti vähemaks. Siis ei jää halbu laudu sisse millele pastilaa vihjas.
                  TabelselectTabelselectTabelselect!!!

Comment

• ristijeesus
                    Klubi Liige
                    • Oct 2009
                    • 2533

3. Sa ei saa suurt midagi enam foldida kui 40bb 4b teed. Võta ikka kõvasti väiksemaks ja ära tee seda ainult for value. Ja võta oma 24 lauda poole vähemaks, ära vahi ainult oma kahte kaarti ja raha hakkab tulema. Praegused graafikud on ikka väga koledad.

Comment

• Arcanian
                      Julm Donk
                      • Dec 2014
                      • 34

Tänud tagasiside eest, eriti pastilaa tähelepanek esimeses käes vastase 3Bet 2% osas. Olen selliste tüüpide vastu rahulikum.

Laudade vähendamise osas micro limiitides olen eri meelt, sest need vead mis ma hetkel teen teeksin ka väiksema arvu laudade korral. Lihtsalt teatud tüüpi situatsioone mängin valesti, paljud neist olen saanud lapitud. Väike promo Pastilaa vol1/2 videotele (soovitan).

5NL 21.01.2015 graafik - üks mu stabiilsematest!
                      Last edited by Arcanian; 22.01.15, 00:43.

Comment

• Arcanian
                        Julm Donk
                        • Dec 2014
                        • 34

Mõned käed eilsest mängust

1. AKo - Saame TPTK turnil min raize ja riveril teeb vastane pot sized cbeti, vastase kohta ainult 9 kätt. Kas oleks pidanud juba turnil foldima.?

2. AQo - line check

3. AA Mis oleks for value seisukohast parem kas 3beti call või 4bet? Callisin kuna tahtsin et fishid jääksid poti?

4. AA - fish donkab flopil, kas value seisukohast peaks laskma tal barreldada või tõstame flopi üle?
                        Last edited by Arcanian; 22.01.15, 10:37.

Comment

• widescreen
                          Grinder
                          • Dec 2010
                          • 579

1. Flopi võib cbetida küll. aga turni chk calliks(oleneb panuse suurusest kui betib). ja riveri vaataks. kui potbet tuleb siis foldiks obv.
                          2. wp
                          3. Kuna see on nl5 siis paneks otsa seal uuesti(ABC mäng). AA on päris haavatav 4way postflop olles.
                          4. Laud on väga drawine. J,K,Q ja on suht halb kaart ja ilmselt ka action killer. Ise paneks otsa (hea oleks teada ka donk beti vastasel). Kui mingeid reade on millega ta seda teeb siis võib callida ka, et ta barreldada saaks.

Comment

• trasadonkad
                            Grinder
                            • May 2014
                            • 672

1. eeldatava fishi vastu on seal 2tn valuet küll, raisele foldiks kui nii vähe käsi ta vastu
                            4. tõstan üle, tavaliselt

Algselt postitas widescreen Vaata postitust
                            3.vahet pole kas nl100 või nl5, hea stäkiga lambad lasen potti ja vaatan sealt edasi
                            fyp wide :)

& tubli arcan, et tableselectima hakkasid masstablemise asemel
                            Last edited by trasadonkad; 22.01.15, 11:13.

Comment

• Arcanian
                              Julm Donk
                              • Dec 2014
                              • 34

Ei jäänud oma eilse mänguga rahule, kuna tegin paar viga:

1. KK - LAG donkas flopil ja minu raize peale pani nupud sisse ma muidugi callisin ülepaariga. Minu flopi raize on liiga suur kui palju võiks siin üle tõsta?

2. AQ - callisin fishi riveri shove

3. 55 - set vs set, kas tegemist on cooleriga?

Arvestades et sain veel coolereid (prf kolmel korral KK all in, vastas kahel korral AA ja AQ) siis -0,01$ tulemusega peab rahul olema.

NL5 22.01.2015 4:17h -0,01$

Comment

• pastilaa
                                kuum poiss
                                • Apr 2009
                                • 7518

1. miks ikka mängid sellistes laudades?, muidu as played selle info pealt vs selline vastane suht ok. standard nitregi vastu on see b-f

2. cbet sizing TPGK vs fish suht wet boardil väga metsa ikka. ise paneks 0,35. sama turnis - paneks tiba alla poti

3.miks ikka mängid sellistes laudades?- ei ole tegemist cooleriga, sest kui fishe taga ka pole siis on see fold preflop. just sellel põhjusel, et regide vastu setmine ei ole +ev mäng long run

Seni, kuni sa ei taba ära, et selles mängus tuleb raha fishidelt, seni jätkad kehvade tulemuste tootmist. Mõtle veel kord mida sa mingis lauas ja miks teed. Miks üldse oled seal. Arvesta ka seda, et kui lauas on 8 sinusugust siis võidab Stars teilt rake lüpstes.

Comment

Working...